Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No musi wpierw stanieć, bo za taką grę to ja nie płacę jak za zboże, tylko biorę jak jest przeceniona w Plusie, by nie przepłacić czasami jak z tymi 100 PLN które dałem za GTA V - sandboxową, przechype'owaną wydmuszkę :Coolface:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już yeti ma lepszy gust niż ty. 

Chociaż dalej klap. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sutek jaka spina XD

Jeszcze ten wybór konsoli :dynia:

:dynia:

Xbox One

Liczysz ze Ci z tego tytułu rentę dadzą i zwróci sie zakup?

W obliczu beki przy PCars, w obliczu beki jaka bedzie przy W3, i czas pokaze jaka bedzie beka przy nowym Batmanie, wybór konsoli Microsoftu to jak oddać głos na Komorowskiego.

Opublikowano

nie ma gorszego niz mendrek, slunsk przeprasza za mendrka, myslowice przepraszaja za mendrka, szczury z kanalow wstydza sie mendrka, macierewicz CW

Opublikowano

Exact bierz tabletki jak wchodzisz do internetów bo potem czyta się ten bełkot.

A wiesz czemu ci tak odpowiedziałem? Bo jak niedorozwój pytasz o rzeczy, na które dawno odpowiedziałem i na które zapewne znasz odpowiedź więc nie rozumiem po ch.uj się produkujesz bezbeku. 

Czasem mam wrażenie, że wziąłeś udział w eksperymencie gdzie zamieniłeś się ze swoim dzieckiem na mózgi. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nie ma gorszego niz mendrek, slunsk przeprasza za mendrka, myslowice przepraszaja za mendrka, szczury z kanalow wstydza sie mendrka, macierewicz CW

Mendrek jest wporzo, nie czytam jego postów dłuższych niż 2 zdania i nie muszę chodzi na chemioterapię, czego nie moge powiedzieć o postach experta. 

Opublikowano

Mendrek jest wporzo, nie czytam jego postów dłuższych niż 2 zdania i nie muszę chodzi na chemioterapię, czego nie moge powiedzieć o postach experta.

Zamiast na chemioterapię to przejdź sie lepiej do dietetyka.
Opublikowano

Odnośnie bezbeka to chyba jakoś niedługo się wybory zaczynają nie? Wygra w pierwszej turze

Opublikowano

piszesz tak tylko dlatego bo mendrek obiecal ci kiedys moderke, polske zdradziles, poglady zdradziles, mieso zdradziles, xboxa zdradziles

Opublikowano

Oto sens życia wg. porządnego CW.

Bycie porządnym oznacza - lubić Wieśka, jarać się GTA V, doceniać wszystkie platformy jednakowo, pluć na EA i UBI w zależności od roku przestępnego, narzekać na pierwsze lata konsol. Do tego grać na kanapie, unikać tłuszczy, nie być chorągiewką zbyt często, za to często się uśmiechać.

:bad:

Opublikowano

Exact bierz tabletki jak wchodzisz do internetów bo potem czyta się ten bełkot.

A wiesz czemu ci tak odpowiedziałem? Bo jak niedorozwój pytasz o rzeczy, na które dawno odpowiedziałem i na które zapewne znasz odpowiedź więc nie rozumiem po ch.uj się produkujesz bezbeku.

Czasem mam wrażenie, że wziąłeś udział w eksperymencie gdzie zamieniłeś się ze swoim dzieckiem na mózgi.

Nigdy nie napisałeś w CW wyboru konsoli, zawsze gdybales wiec nic mi tu nie wmawiaj.
Opublikowano

Odnośnie bezbeka to chyba jakoś niedługo się wybory zaczynają nie? Wygra w pierwszej turze

Dzisiaj koniec głosowania. Czekam na ankietę. 

@exact

No to chyba masz za bardzo założone klapy na oczach. 

Jeden z nowszych moich postów:

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-3487?do=findComment&comment=3402175

Jak byk:

Jak na PS4 uzbiera się dużo interesujących mnie exów to kupię PS4 i ogram te gierki, jak na razie wolę kupić XO, bo tak jak pisałem są dla mnie ważniejsze rzeczy niż gimbusiarskie wojenki o 180p. 

Więc co Ty mi tu pier.dolisz gościu.

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-3449?do=findComment&comment=3398531

Po co mam kupować grę na PC skoro niedługo Xbone i na niego mam zamiar kupić? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zamiast na chemioterapię to przejdź sie lepiej do dietetyka.

a dlaczego wytłumaczysz mi :))))))?

Bycie porządnym oznacza - lubić Wieśka, jarać się GTA V, doceniać wszystkie platformy jednakowo, pluć na EA i UBI w zależności od roku przestępnego, narzekać na pierwsze lata konsol. Do tego grać na kanapie

To się nazywa być graczem. 

Opublikowano

Dzisiaj koniec głosowania. Czekam na ankietę.

@exact

No to chyba masz za bardzo założone klapy na oczach.

Jeden z nowszych moich postów:

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-3487?do=findComment&comment=3402175

Jak byk:

Jak na PS4 uzbiera się dużo interesujących mnie exów to kupię PS4 i ogram te gierki, jak na razie wolę kupić XO, bo tak jak pisałem są dla mnie ważniejsze rzeczy niż gimbusiarskie wojenki o 180p.

Więc co Ty mi tu pier.dolisz gościu.
Norm CW nie znasz? Max dwa zdania sie czyta.
Opublikowano

suteq jak zaorał experta, nie zeby to byl jakis wyczyn ale zawsze...

Opublikowano

Te roznice w dzialaniu sieci i online to taki mit walkowany chyba z przyzwyczajenia, najczesciej powtarzany przez ludzi, ktorzy nigdy z Ona nie korzystali, potwierdzany jedynie przez wenetrzych rycerzy MS jak Don, "ktory sam nie grywa online", wiec nigdy z Live nie ma klopotow...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@exact

Ja czytam wszystko, nawet ściany tekstu Mendrka(no może nie wszystkie bo większość brednie). :frog:

@izi

No, ale to sony robi konserwacje, a nie ms. Gdyby ta sieć była taka dobra jak ta u ms to konserwacje nie byłyby potrzebne. No i MS niedawno chyba otworzył ileśtam nowych serwerów na party or sth. Co Sony otworzyło? Chyba szampana tylko z wykresów sprzedaży PS4. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
Mendrek, dnia 12 Maj 2015 - 12:32, napisał

To się nazywa być graczem. 

Chyba nudnym sebo-graczem bez jasnych poglądów i sprecyzowanej orientacji :Coolface:

Opublikowano
@izi

No, ale to sony robi konserwacje, a nie ms. Gdyby ta sieć była taka dobra jak ta u ms to konserwacje nie byłyby potrzebne. No i MS niedawno chyba otworzył ileśtam nowych serwerów na party or sth. Co Sony otworzyło? Chyba szampana tylko z wykresów sprzedaży PS4. 

Robi, ale z taka czesto ze nawet nie pamietam kiedy byla ostatnia.

Do tego zawsze wystarczy zalogowac sie przed rozpoczeciem, by grac online.

MS konserwacji nie robi, ale czesto zdarza sie im brak dostepu do funkcji online bez zadnej zapowiedzi, problemy z grupami, polaczeniami itp. To nie sa czasy360tki i PS3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja pamietam kiedy była konserwacja bo to był dzień kiedy kupilem ten złom. Na początku kwietnia jakoś. 

Opublikowano

Nie wiem jak jest na XO bo w sumie jeszcze go nie mam, ale patrząc na to co ludki piszą to jednak co jakiś czas widzę "o jezu znowu ta konserwacja na psn :/". 

Nie mówię, że usługa MS jest idealna, bo tak nie jest, nie ma idealnej usługi/rzeczy itp, natomiast zdecydowanie bardziej mi odpowiada od usługi Sony. Może to też kwestia życia przeszłością i PS3, w którym online to był jakiś żart. Natomiast wytłumaczcie mi proszę bo naprawdę nie wiem jak to jest możliwe, że jak oglądałem stream Masorza i gadali sobie w grupie to tylko Masorza było słychać, a resztę praktycznie w ogóle, musiałem się mega skupiać, żeby cokolwiek wynieść ze słów, które wypowiadali. A z tego co pamiętam to Bansai ma specjalne słuchawki od Sony za 300+ zł. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

MS ciagle sie chwali nowymi farmami serwerow, niedlugo na kazdego uzytkownika bedzie przypadal 1 serwer, a jak wlaczysz multi z Horizon to auta skacza po calej trasie, teleportuja sie na kazdym zakrecie, lekki zen.

Ogolnie MS zawsze kojarzony przeze mnie byl z gra onlin, a teraz - nie dosc ze wydali nextgena ktory niedomaga w multiplatformach, to jeszcze wiekszosc exow ma problem z multi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Suteq dzwięk w grupach na ps4 jest świetny, lepszy niż na 360.

Expert odpiszesz mi? Dlaczego twoim zdaniem musze iść do dietetyka?

Opublikowano

jak wlaczysz multi z Horizon to auta skacza po calej trasie, teleportuja sie na kazdym zakrecie, lekki zen.

kur.wa chcesz byc obiektywny a piszesz takie bzdury ze szok

Opublikowano

No to nie rozumiem czemu na streamie było tak ch.ujowo słychać. Zapewne czegoś tam nie skonfigurował. 

@izi

No, ale to, że auta skaczą to też zależy od pingów graczy. W sumie zagram to sam sprawdzę. 

Wiesz to tak jak gram sobie w CSGO, serwery Valve, a typ mi się teleportuje, patrzę na ping, a tam 300.

Pomijam kwestię, że teleportować może z braku płynności(jak ktoś gra w 15-20fps co jest dla mnie głupotą), ale na XO takie rzeczy nie występują. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.