Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Myślę, że jeśli mieliby cokolwiek przeklejać, to posty botów próbujących bronić najsłabszego current gena na rynku i najgorszych wersji multiplatform. W zasadzie to Xbox pełni rolę czarnej owcy w armii konsol. Zawsze blaszki mogą wskazać na xbąkową biedę i ponabijać się z konsol. No cóż, trzeba jakoś to przeboleć i nie wspierać na przyszłość Microsyfu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

>wspieranie CDPRed

xDDDD

im mniej dostaną tym lepiej, ch,uj im w du,pę

:reggie:

Je.bac to gabena. Gruby smiec zamiast zrobic serwery w csgo 128tk/s czy hl3 to wprowadza jakies pier.dolone skrzynki do csa.

Karolek pisze cos o najgorszych rzeczach posiadajac ps3 - najgorsza konsole poprzedniej generacji. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ficus, bierz xbona za tysiaka, ograj fh2, sunseta, d4 - a pod koniec roku tomb ridera i forze 6, zanim cos na ps4 wyjdzie to sprzedasz

wrocisz jako klap obiektywny, bedziesz mogl jechac botow bo "juz tam byles, widziales i chuy nie konsola"

Tak jak to expert robi

Fixed

Opublikowano

najwiekszym plusem konsol microsoftu jest fakt, ze nigdy ich nie bedziesz miec i jego uzytkownicy nie musza sie wstydzic twojego pier.dolenia

Opublikowano

ficus, bierz xbona za tysiaka, ograj fh2, sunseta, d4 - a pod koniec roku tomb ridera i forze 6, zanim cos na ps4 wyjdzie to sprzedasz

wrocisz jako klap obiektywny, bedziesz mogl jechac botow bo "juz tam byles, widziales i chuy nie konsola"

Nie kupuj, nie wspieraj MS-u, bo znowu wydadzą szajską konsolę

A co Ty mozesz wiedziec na ten temat :dynia:
Opublikowano

>graj w 20fps na ps3

>gadaj coś o najsłabszym current genie

Opublikowano

Ciekawe czy kolesie z pclaba siedzą tutaj i też przeklejają te bzdurne posty mendrka, exacta i reszty szajki na swoje forum i tam bekują w temacie podzespoływars

No jasne ze tu siedzą, tu czytają o grach, fabule i ze aby grać w W3 trzeba czytać książki a na pclaba wracają pytać czy im pojdzie jak juz im tu hype narobimy.
Opublikowano

ps3 to tylko fajne exy i to jedyny plus tej konsoli - predkosc dzialania, multitaskowosc, TO JEST PARANOJA I TRAGEDIA, multiplatformy zyebane lub srednie ale za to maja eksluzywne majtki lub plaszcz i juz mendrek sie jara, ze lepsze

pc przez wszystkie lata nie zawiesil mi sie tyle razy co ps3 w rok, nie bylo, nie ma i pewnie nie bedzie bardziej zyebanej konsoli od ps3, jedynie eksluzywy ratowaly ten przerost formy nad trescia

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

No ale to nie wina tych kilkustet swietnych i kultowych tytulow na PC ze nie potrafisz skoordynowac lewej i prawej reki oraz ogarnac wiecej niz 2 klawisze.

Wychowałem się na pegasusie i na PC, z czego więcej grałem na PC. Przecież nie twierdzę, że na PC nie ma dobrych gier, ale jako platforma DLA MNIE (podkreślam, DLA MNIE) do grania się nie nadaje. No ale jestem nintendofagiem i dziwakiem :reggie:

Nie czepiam sie gustow, czepiam sie orania gier na pc.

Opublikowano

Ciekawe czy kolesie z pclaba siedzą tutaj i też przeklejają te bzdurne posty mendrka, exacta i reszty szajki na swoje forum i tam bekują w temacie podzespoływars

No jasne ze tu siedzą, tu czytają o grach, fabule i ze aby grać w W3 trzeba czytać książki a na pclaba wracają pytać czy im pojdzie jak juz im tu hype narobimy.

Ten jaki wirażka. Ile książek w tym roku przeczytałeś? Ps playboye się nie liczą

Opublikowano

Ja nie jestem wyznacznikiem tutaj, bo moje podejście jest dość odosobnione. Więc proszę mnie tu nie przytaczać, jakby ode mnie zależał rynek. Wypominanie mi że gram w gorsze graficznie gry, bo jeszcze nie kupiłem nowej generacji - jest po prostu idiotyczne. Rozmawiamy tu o obiektywnej prawdzie, a nie o subiektywnych sytuacjach poszczególnych osób.

Kupię PS4, jak będę miał taką potrzebę. Nie ma na razie zbyt wielu gier, żebym bulił 1700 PLN by ograć kilka gier i czekać na resztę. Wolę poogrywać to co było warto w poprzedniej generacji, a jeszcze nie ograłem. Nie jestem fanbojem sprzętu, żeby biegnąć z wywieszonym jęzorem po kawałek plastiku. Każdy powinien być świadom wyboru, każdy powinien wiedzieć na co się godzi. Ja nie kupuję konsoli przez pryzmat tego co wyjdzie - kupuję przez pryzmat tego co już wyszło. Jak kupowałem PS3, to kupowałem dla Killzone 2, dla Heavy Rain, dla Battlefielda: Bad Company 2 ect. Jednocześnie brałem pod uwagę politykę firmy, ale to była sprawa drugorzędna. Playstation 3 to był najlepszy wybór niewątpliwie w zeszłej generacji, pomimo wszelkich wad jakimi dysponował.

Ficusiu, swoim postem potwierdziłeś tylko to co pisałem. Wiesz, że mimo wszystko lepiej mieć Playstation, ale bardzo Ci to nie odpowiada, bo firma nagle przestała robić coś pod Ciebie. Pogódź się z tym, albo określ w końcu i wybierz to co Ci najbardziej odpowiada, a nie narzekaj jak baba na to i na tamto...

Opublikowano

jak chodziles do restauracji na wykur.wiste w kosmos mega hiper smaczne danie w przystepnej cenie i nagle szefostwo uznalo, ze trzeba przyoszczedzac i zmienilo przepisy i skladniki i nagle zaczelo serwowac dania dobre ale nie stojace obok tego co serwowali kiedys to tez bys nie narzekal i dalej uwazal, ze wszystko w porzadku bo przeciez na ulicy nie ma dalej niczego rownie smacznego?

Opublikowano

Ten jaki wirażka. Ile książek w tym roku przeczytałeś? Ps playboye się nie liczą
Żadnej, chyba ze liczą sie fotograficzne, to jestem w trakcie czytania

Twarzą w twarz z obiektywem Ricka Sammona.

Ale co to zmienia?

Jesli ktos ze mną wchodzi w dyskusje dotycząca fizyki w samochodowkach to mam mu za każdym razem pisac ze guwno wie bo nie jeździł Lamborghini Gallardo tak jak ja i jesli tego nie zrobi to musi sobie odpuścić gre?

Bądźmy poważni, nie ujmijmy nikomu kto czytał książki, taka osoba bedzie miała większa/ciekawsza i pełna smaczków przygodę w Wiedzmina 3, ale jesli ktos zobaczy wprowadzenie zrobione przez CDPR bedzie tez dobrze sie bawił i trz moze świat go pochłonąć, ba, moze go historia tak zaciekawi ze sam z siebie otworzy książkę i przeczyta.

Ja wiem ze to forum popadania ze skrajności w skrajność i mając 180p mniej na drugiej konsoli nie da sie juz w ten tytuł grać ale sa granice rozsądku.

Opublikowano

Prawda jest taka, że sony ma target ludzi, którzy lecą na graficzkę i robią takie gry, które wygladają reszta robi się sama.

Te ekskluzywne tytuły jakie wypuscili są ładne vide KZ SF, The Order, DriveClub, Infamous, ale są tak niesamowicie nudne, bezpieczne i bez polotu zrobione, że aż sam sie dziwie.

Jeno Bloodborne jest dopięty na ostatni guzik jesli chodzi o design, gameplay i ogólnie singleplayerowe doświadczenie. Po skończeniu BB wole 3 raz przechodzić Gucamelee niż cokolwiek z next genowych gier, taka to super konsola.

Opublikowano

Szewcu, ale Ty nie ujmuj DriveClubowi, to ze nie lubisz samochodowek nie oznacza ze to słaby tytuł.

Obecnie 9+/10

Opublikowano

@Ficuś: Nie wiem czy bym narzekał - zważywszy, że nigdy nie robię niczego zbyt pochopnie. Nie żyjemy w jakimś dzikim kraju, gdzie nie dochodzi żadna wiedza z zewnątrz. Fakt, że nie posiadam obecnie PS4, a na koncie oszczędnościowym mam obecnie kwotę która by mogła mi tą konsolę sprawić od ręki, jest właśnie efektem posiadania wiedzy o obecnym stanie. Ta wiedza to też doświadczenie. Z reguły wiem, że na najlepsze dania trzeba dłużej poczekać. Wpadłeś po prostu w pułapkę rozpasania, i nie tylko Ty. Poprzednia generacja trwała długo i do końca obfitowała w zalew hitów. Nagle przyszła nowa generacja, i nastała era głodu. Zamiast tego, proponuję pokorę i cierpliwość. PS4 to nie jest chyba mimo wszystko zły wybór. Jest konsolą bardziej dopracowaną pod ważnymi punktami (np. komunikacja sieciowa, która kulała na PS3), widocznie mocniejszą od konkurencji, z wciąż dobrą lokalną polityką Sony w stosunku do konsumentów. Zaciśnij zęby i poczekaj. Nie wszystko musi być robione pod nas. Obecnie prym wiedzie kolejne i zupełnie inne pokolenie...

Opublikowano

Szewcu, ale Ty nie ujmuj DriveClubowi, to ze nie lubisz samochodowek nie oznacza ze to słaby tytuł.

Obecnie 9+/10

Lubie samochodówki, obok funu Forzy Horizon czy PGR 3/4 to nawet nie stało.

7/10

Opublikowano

wg mnie stalo i jesli mam wybrac gatunek do jakiego ta generacja ma niesamowite szczescie to sa to racery bo mario kart8, driveclub, horizon2, cars, a w tym roku forza6 - dla kazdego cos milego jesli lubi sie ten gatunek

Opublikowano

Obecnie 9+/10

Lubie samochodówki, obok funu Forzy Horizon czy PGR 3/4 to nawet nie stało.

7/10

Bo nie rozumiesz tej gry, podejmij wyzwanie z kimś a dopiero wtedy zrozumiesz magię tej gry, to ze nie jest taka prosta jak sie wydaje, to ze ukształtowanie terenu, toru ma znaczenie, to ze kazdy samochod ma swój charakter taki jakim go przedstawiają najwięksi dziennikarze motoryzacyjni i mimo tego ze to tylko Arcadowka mozesz to poczuć próbując urwać tysięczne sekund w rywalizacji z innymi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sorry Ficek mam calaka w FH i PGR 4 skończyłem całą karierę więc chyba wiem więcej od ciebie.

Opublikowano

Prawda jest taka, że sony ma target ludzi, którzy lecą na graficzkę i robią takie gry, które wygladają reszta robi się sama.

Te ekskluzywne tytuły jakie wypuscili są ładne vide KZ SF, The Order, DriveClub, Infamous, ale są tak niesamowicie nudne, bezpieczne i bez polotu zrobione, że aż sam sie dziwie.

Jeno Bloodborne jest dopięty na ostatni guzik jesli chodzi o design, gameplay i ogólnie singleplayerowe doświadczenie. Po skończeniu BB wole 3 raz przechodzić Gucamelee niż cokolwiek z next genowych gier, taka to super konsola.

Dobre podsumowanie obecnej kondycji sony

NHSgZZK.jpg

Opublikowano

drivecluba liznales przeciez przez chwilke, odpaliles i pobawiles sie aby ta kampania co doszla za free w ostatnim patchu bo chyba najlepiej reprezentuje co ma do zaoferowania single player - startline?

Opublikowano

Zawsze można wybrać xone, gdzie mamy nudne i brzydkie gry, a mesjasza pokroju BB to boty doswiadczą jak kupią PS4.

Opublikowano

ja czytałem książki jeremiego clarksona wiec wiem najwiecej o grach samochodowych

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

ja mam prawo jazdy i auto i meski rower gorski w meskim kolorze wiec wiem wiecej niz bluber bez prawa jazdy z damskim rozowym rowerem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.