Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bansai a my robimy kiedys jakiegos wscieklego browara? mama cie pusci? w razie czego podam sie za twojego ojca i ci kupie piwo

Lepiej przyjedźcie do Lublina, gdy jakoś w wakacje będziemy robić forumowe spotkanie biedoty z Polski B w padbarze połączone z oblewania tytułu bezbeka roku Experta.

Dawaj (pipi), tez bede. Jak wspominalem sierpien to wstepnie czeste przejazdy przez lublin,leczna, wlodawe do okuninki to jak bedziecie cos krecic to moze tez sie pojawie, ale pewnie autem to sobie nie popije. Odrazu potestujemy sciaganie gierek.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No w zasadzie czekamy na info od Experta - kiedy będzie w Polsce i zaczynamy coś planować. Adi, Asax i chyba ktoś jeszcze jest z okolic.

Opublikowano

pieknie pokazuje ze te ameby z gejonly serio maja nasrane pod deklami nawet poza cw

Opublikowano

juras na eurogamerze, iras pod przykrywka lemonki tutaj - wylegarnia cpunow tamten forumek

Opublikowano

Dobrze, że wszędzie ma ten sam nick to łatwiej go wyłapać z tłumu

Opublikowano

ja pamietam jak nawet juras na jakimś fanpage poświęconym xboxowi na fejsie naku.rwiał, że to (pipi) obesrane. jedno zdanie jakie chciałbym mu przekazać to 

Tak z czystej ciekawości, bez żadnej zgryźliwości - zawsze interesowało mnie od strony psychologicznej co kieruje ludźmi takimi jak ty i tobie podobnymi którzy siedzą 24/7 na forum i trollują, prowokują oraz piszą jakieś pierdoły i bzdety? Dowartościowujecie się w ten sposób? Wydaje wam się że jesteście przez to fajni? Znajdź sobie chłopie jakąś pracę, dziewczynę, whatever.

Opublikowano

idioci mają to do siebie że lubią być widoczni

Opublikowano

zrobić getto wrzucić tam irasa, jurasa, lemonke, mroka, mendrka - myśle, że wtedy świat by wybuchł

Opublikowano

Iras, Juras i Lemonka to czasem mi się zdaje, że to jedna i ta sama osoba, bo nie wierzę, że mogą istnieć aż trzy.

Opublikowano

zrobić getto wrzucić tam irasa, jurasa, lemonke, mroka, mendrka - myśle, że wtedy świat by wybuchł

Idąc dalej niż Macio. Może oni wszyscy to jedna osoba? To by wiele tłumaczyło.
Opublikowano

Iras, Juras i Lemonka to czasem mi się zdaje, że to jedna i ta sama osoba, bo nie wierzę, że mogą istnieć aż trzy.

niestety świat jest pełen klaperskich zealotów, czasem czytam komenty na zagranicznym eurogamerze i ten sam poziom ciemnoty

Opublikowano
Tak z czystej ciekawości, bez żadnej zgryźliwości - zawsze interesowało mnie od strony psychologicznej co kieruje ludźmi takimi jak ty i tobie podobnymi którzy siedzą 24/7 na forum i trollują, prowokują oraz piszą jakieś pierdoły i bzdety? Dowartościowujecie się w ten sposób? Wydaje wam się że jesteście przez to fajni?

akurat na to pytanie sam sobie odpowiedz bo bzdety, (pipi)y trolling, prowokowanie i hejtowanie to tez twoje znaki rozpoznawcze, inny z ciebie typ czlowieka jak rakowi juras, iras czy lemonka ale tez sie nieraz zastanawiam co ty masz z tego :P

Opublikowano

Odkąd nie ma figaro to człowiek już zapomniał, że istnieje cała masa takich tumanów również na zagranicznych forach

Opublikowano

Wchodząc dzisiaj na gameonly można dostać raka - Project CARS szpetny, Wiedźmin 3 jest paskudny, każda nowa gra ocieka gównem, a konsole są wielokrotnie mocniejsze od PC i gdyby gry były tylko na konsole, to byłyby znacznie ładniejsze. 

:facepalmz:

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości, bez żadnej zgryźliwości - zawsze interesowało mnie od strony psychologicznej co kieruje ludźmi takimi jak ty i tobie podobnymi którzy siedzą 24/7 na forum i trollują, prowokują oraz piszą jakieś pierdoły i bzdety? Dowartościowujecie się w ten sposób? Wydaje wam się że jesteście przez to fajni?

akurat na to pytanie sam sobie odpowiedz bo bzdety, (pipi)y trolling, prowokowanie i hejtowanie to tez twoje znaki rozpoznawcze, inny z ciebie typ czlowieka jak rakowi juras, iras czy lemonka ale tez sie nieraz zastanawiam co ty masz z tego :P

to jest akurat wiadomość jaką dostałem na pw jakiś czas temu od jakiegoś klapka :teehee: wiesz co innego beczka na forum a co innego latanie po wszystkich forach, portalach z cieczką i sraniem żarem, że czyjś kawałek plastiku jest taki zaje.bisty 

Opublikowano

Lista zadeklarowanych:

-Hum

-Expart

Widze ktos tu wzial na serio pomysl zamkniecia ulungow internetowych w jednym miejscu, nawet sam organizator chce sie poswiecic :obama:

Nikt nie broni Ci dołączyć. Też się nadasz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chetnie pokrecilbym w lublinie beke z ulungow na tym spotkaniu ale nie mam w zwyczaju smiac sie ludziom prosto w twarz.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To trenuj przed lustrem, do lipca/sierpnia sporo czasu:)

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.