Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A to jakas nadludzka umiejetnosc aby ksiazki przeczytac?

Dla fanow GTA pewnie tak :reggie:
Ale sutka nie obrażaj taknieco?

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

gdyby byla saga o gta suteq by przeczytal

ty expert, nie

Opublikowano

Nie ma czasu na książki, trzeba urywać tysięczne sekundy w driveclubie

Opublikowano

Mojej kuzynce się podobało tearaway Czezky,no ale ma kuzyna który jest koneserem gejmingu  :sir:

Opublikowano

ty expert, nie

:sir:
Opublikowano

Saga o GTA :D

"Jechałem właśnie na misję, jechałem i jechałem. Pomyślałem że fajna ta stodoła na horyzoncie, ale jak podjechałem to była zamknięta i wyglądała jak makieta. Wokół i tak nic się nie działo. W zasadzie to nic tu ciekawego nie było od początku. No nic, jechałem więc na misję dalej. Jechałem. Ojej, wypadek. Zginąłem. No trudno, pora ruszać w drogę od nowa..."

Opublikowano

Dragon Age 2 najlepszy rpg.

Opublikowano

Dragon Age 2 najlepszy rpg.

Nie przesadzajmy. Po prostu bardzo przyjemny w graniu.

Opublikowano

jak są książki z fabułą o minecrafcie to o gta nie sztuka napisać

Opublikowano

no mi sie probke mendrka niezle czytalo.

Bedzie wiecej?

Opublikowano

ty expert, nie

Czy Tycaie słyszysz?

Saga o GTA?

Harlequiny byłyby chyba ciekawsze.

Saga o GTA :D

"Jechałem właśnie na misję, jechałem i jechałem. Pomyślałem że fajna ta stodoła na horyzoncie, ale jak podjechałem to była zamknięta i wyglądała jak makieta. Wokół i tak nic się nie działo. W zasadzie to nic tu ciekawego nie było od początku. No nic, jechałem więc na misję dalej. Jechałem. Ojej, wypadek. Zginąłem. "

"Nagle flasbbang!budze sie na ulicy w centrum miasta, z nieba spada czołg i zapominam o tym gdzie jechałem, mam nowy cel, cel spustoszenia, nie groźna mi policja nie groźne wojsko, dzis ja sie liczę, jestem panem tego świata"
Opublikowano

o boże 

Opublikowano

Ja pier.dole xd

Opublikowano

"Nagle flasbbang!budze sie na ulicy w centrum miasta, z nieba spada czołg i zapominam o tym gdzie jechałem, mam nowy cel, cel spustoszenia, nie groźna mi policja nie groźne wojsko, dzis ja sie liczę, jestem panem tego świata"

Pomijajac trafny obrazkowy komentarz kermita, to jakos ksiazka o wiedzminie nie wyglada tak:

Wchodzac do karczmy zlapala mnie jakas nieznana piekielna sila i kazala tanczyc jak mitycznemu Altairowi metr nad koniem. Potem zaczal wirowac swiat i widzialem go jakby od zewnatrz, a wokol byla ciemnosc. Po tym zapadl totalny mrok i po niecalej minucie znalazlem sie znowu przed karczma jakby nigdy nic sie nie stalo

:facepalmz:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

"I nagle o mało co nie rozbijam samochodu o płotek (swoją drogą kto maluje tytanowe płoty w kolorze drewna?!). Usłyszałem bowiem głos dobiegający z góry. Ale nie z megafonu policyjnego choppera, o nie! Ten był donośny jak trąba powietrzna, a zarazem krzykliwy jak u dziwki gdy "przypadkiem" pomylisz dziury. Tonem wyrokującym rzekł on do ludu nikczemnego na ziemskim padole:

"Ej Mati, wpisz kod na czołk".

I wtedy, jak gdyby promień z niebios, boskim splunięciem, spada kilkutonowy kolos z pancernego żelaza. A ja nie czekając chwili, przesiadam się z rodzinnego vana, do jeżdżącej metafory pytania: "Kto dziś będzie miał pecha?" I choć czuję się jak kutas w dziewiczej grocie, to wreszcie jestem panem tej krainy. Deus ex machina dziś mi sprzyja. Chrzanić misję. Pora zrobić wreszcie jedyną ciekawą rzecz w tym nudnym jak tutejsze kreskówki świecie... "

Opublikowano

Skończcie to proszę

Opublikowano

widze potencjał, na "polak potrafi" wyruchać na hajs jak pegaz na secret service i do końca życia wciągać koks z rowka dziecka zbyt młodego by sie prostytuować i szyć buty gdzieś w tajlandii czy filipinach

Opublikowano

Skończcie to proszę

NIKT JUZ TEGO NIE ZATRZYMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

widze potencjał, na "polak potrafi" wyruchać na hajs jak pegaz na secret service i do końca życia wciągać koks z rowka dziecka zbyt młodego by sie prostytuować i szyć buty gdzieś w tajlandii czy filipinach

Wcale to tak nie było, to pegaza wyru.chali. 

Opublikowano

no chyba nie xd. gdyby pegaza wyruchali to byłby nadal secret service a nie pixel

Opublikowano

Bluber odniósł sie do bulu dopy pegaza :f

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.