Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ej a mówicie swoim dziewczynom, że gracie w gierki?

Jak mieszkasz z kimś to trudno to ukryć. Pro tip nie gadaj o gierkach na pierwszych randkach. Mam kolegę co zaczynał randkę rozmową o zbrojach do total war które sam robi. Niestety nie był to dobry sposób na wyrwanie; (

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przynajmniej od razu robił selekcję i nie marnował czasu.

Opublikowano

Ja do obecnej dziewczyny na pierwszą randkę w domu przyszłam z ps2 + tetsunoko vs capcom, jesteśmy już 4 lata razem. Gier nie lubi sama ale szanuje moją pasję i czasem nawet kulturalnie wypyta o nowy zakup growy. Odpowiada mi taki układ. Jak ktoś nie szanuje Waszej pasji to szkoda na niego czasu.

Opublikowano

Biedne boty najpierw DF daje im nadzieję ze mają "najlepsza" konsolową wersje poprzez filmik porównujący płynność obu wersji by potem w podsumowaniu tego porównania zadać cios w plecy pisząc "Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony, choć wybór nie był tak jasny, jak tego oczekiwaliśmy" :/

Opublikowano

Ja do obecnej dziewczyny na pierwszą randkę w domu przyszłam z ps2 + tetsunoko vs capcom, jesteśmy już 4 lata razem. Gier nie lubi sama ale szanuje moją pasję i czasem nawet kulturalnie wypyta o nowy zakup growy. Odpowiada mi taki układ. Jak ktoś nie szanuje Waszej pasji to szkoda na niego czasu.

Wydało się kłamstwo !

Ta gra była tylko na wii !

Opublikowano

Ej a mówicie swoim dziewczynom, że gracie w gierki?

Jak mieszkasz z kimś to trudno to ukryć. Pro tip nie gadaj o gierkach na pierwszych randkach. Mam kolegę co zaczynał randkę rozmową o zbrojach do total war które sam robi. Niestety nie był to dobry sposób na wyrwanie; (

Przysłałem zrzut obrazu z powyższym cytatem ekspertce.

Poniżej odpowiedź:

dD3DkOX.jpg

Opublikowano

możliwe, że to było wii albo inna bijatyka 2d na ps2, mało ważne w tych rozważaniach :-)

Opublikowano

Jak by się ktoś zastanawiał co porabiają byli pracownicy Evolution Studios to obecnie jako North West zaczynają powoli dłubać nad projektami na Morfeusza ;)

Opublikowano

Czyli nikogo. 

Opublikowano

Woa, taki Motostorm w VR, to by były pot, orgazm i rzygi w jednym. Ech, mam nadzieję że jednak te VR-ki wypalą tym razem, a nie skończą jak kinecty i inne zabaweczki do skakania. To w następnej generacji mogłoby zostać spopularyzowane, byłoby wtedy tańsze i mielibyśmy wreszcie jakiś przełom w graniu na konsolach. W sumie tak do końca życia mamy na tych kanapach (tak kanapach, nie taboretach, wypad trolle, już widziałem jak zaczynaliście pisać o mnie i wyimaginowanym taborecie) grać? ;)

Opublikowano

wytlumaczy mi ktos czemu wieslawa mimo ze jest facetem pisze jako baba?

Opublikowano

Mało tu ludzi dziwnych?

Pierwszy przykład z brzegu

Dwie konsole nowej generacji a wybierają Xboxa One.

Takich ludzi nawet nie próbuj zrozumieć.

Opublikowano

potwierdzam, fps>rozdzialka, jesli w wersji na xone poradza sobie z framepacing i dalej framerate bedzie stabilniejszy to uznam, ze ta wersja jest lepsza niz na ps4, nic mnie tak nie wkurza w grach na konsole jak mocne spadki fps

Opublikowano

Gorzej jak grać tylko na plejstejszyn być nie może. 

Opublikowano

przeciez nawet ficus mowil ze fps > rozdzialka

wiec jasne ze ludzie wola 35fps na xbonie niz 25fps na ps4

no chyba ze janusze_1080

Opublikowano

I dlatego jesteś dzieckiem plejstejszyn. :kaz:

Opublikowano

ze klatki nie wyswietlaja sie rownomiernie przez co liczba klatek na sekunde caly czas skacze przez co ma sie wrazenie ze gra rwie 

Opublikowano

potwierdzam, fps>rozdzialka, jesli w wersji na xone poradza sobie z framepacing i dalej framerate bedzie stabilniejszy to uznam, ze ta wersja jest lepsza niz na ps4, nic mnie tak nie wkurza w grach na konsole jak mocne spadki fps

Ty w ogóle wiesz co to jest? Bo ja nie, ale skoro posługujesz się tym terminem to może mi wytłumaczysz. Mogę na Ciebie liczyć Ficklapie? :s159:

Opublikowano

I dlatego jesteś dzieckiem plejstejszyn. :kaz:

A Ty z gorsza konsola bez gier.
Opublikowano

Nie mam PS4, przykro mi. 

Nie, nie jest mi przykro, że nie mam tej PodkonSoli. Wręcz przeciwnie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie mam PS4, przykro mi.

Nie, nie jest mi przykro, że nie mam tej PodkonSoli. Wręcz przeciwnie.

Beka z Ciebie, tyle w temacie.

Zeby kupic tego past gena dla 2 cross genowych portów to trzeba mieć bardzo nierówno pod sufitem.

Spoko

Pysznie bedzie sie czytało Twoje posty.

Opublikowano

Zobaczysz Halo 5 i FM6 to się obsrasz świątecznym twarogiem, past gen pfff

Opublikowano

Ty jesteś naprawdę idiotą. xD

Pisałem dlaczego kupiłem Xboksa One, a Ty mi tu pier.dolisz o jakiś crossgenowych portach. Wiesiek 3 jest crossgenowym portem? Czy Sunset Overdrive? A może nowy Batman czy inne gierki, które zostaną wydane tylko na obecną generację?

Beka to jest z Ciebie klapiszczu. Kupiłeś chwiejący się bubel na 3 nóżkach, z jedną dobrą grą(której jeszcze nie skończyłeś), a grasz ciągle w wyścigówkę 7/10 w międzyczasie orderek dla upośledzonych splatynowany. XDD

Konserwacje nędznej usługi psn w gratisie. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiesiek, lepszy na PS4

Batman - lepszy bedzie na PS4

BB - must have

SO? - :dynia: 3 boty ograło jak było za darmow przez weekend.

Lepsza usługa sieciowa to mit

Pad, cuz, lepszy od tego z PSXa na którym sie wychowywałem, lepszy od PS2 z którym dorastałem, lepszy od PS3 na którym ogrywałem najlepsze exy tamtej generacji. Czy jest wiec zły? Jest najlepszy, a ze ten od Xboxa jest troche lepszy? To ma byc dealbraker? :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.