Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

U mnie Wiesiek już na 1.0.3. A wy jak tam? Dalej 0.2?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wlasnie przeszedlem ostatni puchar w DC, nic dziwnego, ze nie ma cofania czasu, po co w takiej prostej grze :kaz:

fajnie ale ta gra jest stworzona z myślą o rywalizacji z żywymi graczami. 

jak tam Transistor? 

Opublikowano

Wlasnie przeszedlem ostatni puchar w DC, nic dziwnego, ze nie ma cofania czasu, po co w takiej prostej grze :kaz:

9+/10 to niezla mistyfikacja od klapow dla tej gry :dynia:

Super

Rzucisz mi wiec wyzwanie?

Opublikowano

Szkoda mi na ciebie czasu, wole pograc w wiedzmina, pobijaj sam sobie tysieczne sekundy :kaz:

Tak jak się spodziewałem, słabiutki jesteś.

Opublikowano

A co to miałoby udowodnić jakby przyjął wyzwanie hm?

Że jesteś lepszy? No nie dziwota jak się gra 9 miechów w jedną grę. :kaz:

Opublikowano

Ale czego oczekujesz od osob które nigdy nie miały na swojej konsoli za(pipi)istej ścigałki

< w oczekiwaniu na Ficka i jego wipeouty, motostormy i inne cudawianki >

bo skisnę xD

ale ty w ogóle w niego grałeś, czy takie same pierdu pierdu jak n.t. Ratchetów i pierwszego Jak & Daxter?

Opublikowano

właśnie czytam komentarze, że ludziom po tym patchu fps spadł :kaz:

Opublikowano

Ale czego oczekujesz od osob które nigdy nie miały na swojej konsoli za(pipi)istej ścigałki

< w oczekiwaniu na Ficka i jego wipeouty, motostormy i inne cudawianki >

bo skisnę xD

ale ty w ogóle w niego grałeś, czy takie same pierdu pierdu jak n.t. Ratchetów i pierwszego Jak & Daxter?

Kiśnij tylko nie zapomnij wyłączyć trybu nasłuchwianiu i koniecznie na hard :sorcerer:

Ps

F-Zero GX zjada wipeouta

Opublikowano

wszystko super, tylko NVIDIA się opier,dala z dedykowanymi sterownikami do najnowszego patcha

Opublikowano

wie ze zjada choc nie gral

sutek akurat analizy framerate serwisow sa obiektywniejsze jesli chodzi o ocene warstwy technicznej gry niz nasze przekomarzanie sie w cw, no chyba ze masz eskperckie oko i wylapujesz z idealna dokladnoscia i wiesz kiedy ci gierka wyswietla 28, kiedy 29, a kiedy 35 fps

Opublikowano

A co to miałoby udowodnić jakby przyjął wyzwanie hm?

Że jesteś lepszy? No nie dziwota jak się gra 9 miechów w jedną grę. :kaz:

Udowodniłby że preferuje gry dla Januszy przegrywając ze mną, bo ta gra w singlu jest przeciętna, można ją przejść na youtubie, kiedyś była większym wyzwaniem ale za dużo botów kupiło PS4 i Twórcy musieli obniżyć poziom.

Gra stanowi wyzwanie w walce z samochodem i trasą w rywalizacjach indywidualnych zresztą do tego została stworzona, ktoś kto szczyci się przejściem DriveCluba jest żałosny, chociaż jestem bardzo ciekaw na ile gwiazdek przeszedł Venom Hot Lap :dynia:

wszystko super, tylko NVIDIA się opier,dala z dedykowanymi sterownikami do najnowszego patcha

muszą naprawić te co wydali spie.rdolone, poczekaj.

Opublikowano

Ten pacz moze ostro namieszac.

Opublikowano

dedykowane sterowniki do nvidii do dedykowanego patcha do pc

Opublikowano

F-Zero GX zjada wipeouta

fajnie ale ja pytam czy w niego grałeś. 

Opublikowano

Tak, grałem ale nigdy nie wkrecilem sie w klimat, byc moze przez to ze grałem z włączonym trybem nasłuchwiania :frog:

Opublikowano

Kurde ale tak szczerze pisząc to większość exow playstation mi nie siada (mówimy o poprzedniej generacji i poki co teraźniejszej )

Chociaz w bloodborne bym pograł

Opublikowano

No ja mam wlasnie problem, bo zainstalowalem dedykowne sterowniki do jazdy brązowym koniem i nagle znalazlem białego konia, chcialem na nim pojezdzic ale ostro zacina animacja a na stronie nvidii nic nie wiadmo na temat dedykowanych sterowników do jazdy na białym koniu. Boje sie tez ze wyjdzie pacz lada moment ktory moze ostro namieszac.

Chyba oleje sprawe i usune dedykowane sterowniki do tej gry, zeby zainstalowac dedykowane sterowniki do innej i móc pograć :)

Opublikowano

trybu nasłuchiwania nie było ale z własnym podkładem mp3 i w online byś się wkręcił  :usmiech:

Opublikowano

Udowodniłby że preferuje gry dla Januszy przegrywając ze mną, bo ta gra w singlu jest przeciętna, można ją przejść na youtubie, kiedyś była większym wyzwaniem ale za dużo botów kupiło PS4 i Twórcy musieli obniżyć poziom.

Gra stanowi wyzwanie w walce z samochodem i trasą w rywalizacjach indywidualnych zresztą do tego została stworzona, ktoś kto szczyci się przejściem DriveCluba jest żałosny, chociaż jestem bardzo ciekaw na ile gwiazdek przeszedł Venom Hot Lap :dynia:

Sorry bardzo, ale jestem tak w 90% graczem singlowym i jeżeli dla mnie gra nie ma dobrego singla, fajnie pomyślanego, wciągającego to jest generalnie skreślona, a skoro ty fan wyścigów piszesz, że single jest przeciętny to ja się zastanawiam po ch*j oni go tam wsadzali? Było zrobić tylko multi + wyzwania online i nie byłoby problemu.

Także nie miej do kogoś pretensji, że ktoś pisze, że gra jest nie wiem średnia, słaba, przeciętna, niezła, a nie super gra 10/10 bo jak widać nie pisze tego bezpodstawnie.

No i skończ z tym wyzywaniem kogoś na pojedynek bo to logiczne, że wygrasz bo grasz w to non stop od 7 ku.rwa MIESIĘCY. I to niczego istotnego nie udowodni, tylko to, że masz wyuczone trasy, ale to można się dowiedzieć z logicznego myślenia. 

To tak jakbym ja Cie wyzwał na 1 vs 1 w CSGO i bym z pewnością wygrał, ale co by to udowodniło? Nic ważnego, tylko tyle, że nauczyłem się zasad gry, ale nie udowodniłoby, że to dobra gra jest. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja mam platyne w driveclubie, uwielbiam ta gre, a tez przegralbym na pewno z expertem - co to udowadnia?

Opublikowano

czemu piszesz jak baba bedac chlopem? wytlumaczysz, czy czekac do patcha 1.04?

Opublikowano

patch 1.03 obniżył u mnie temperatury na GPU o 5-10 stopni - do poziomu 55-65. Spadku płynności nie widzę. Ile to kilowatogodzin w skali świata ocaleje!

Opublikowano

Uważam tylko że gdy komuś podoba się Forza Horizon 2 np. to będzie czerpał też radość z DriveCluba.

absolutnie sie nie zgadzam, forza to inny rodzaj gry - tam nie chodzi o zylowanie czasow tylko o fun radosnego pedzenia po mapce przypominajacej klimaty wakacji nad morzem srodziemnym w rytm fajnej muzyczki i to gra spelnia idealnie - nic z tego nie znajdziesz w driveclubie, tam sie licza setne sekundy i setki powtorzen trasy by nauczyc sie kazdego jej centymetra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.