Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zglaszam zero dropow.

#team900p

Zgłaszam zero problemów

#team 1080p60fps

Zgłaszam dodatkowe modyfikacje.

#team 1080p60fpsSweetFX

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jeti ale mozesz sobie pisac posty w cw o bulu dupy, cytowac DF ktore pisze ze 20 fps > 35 fps

Jak jeszcze perfidnie kłamie, 21 fps to jest jak w 4 sekundzie dasz pauze i będzie się na to gapił przez godzinę.

Boty i ten ich zielony matrix, mają 3 fps więcej, ale że o niemal połowę pikseli mniej, to już problem żaden. No tak, zapomniałem

Nowa generacja na złomie

Logik-L19LDVB11-HD-Ready-19-LED-TV-with-

Nowa generacja na PS4

sony_hx850_618x522.JPG

Opublikowano

ja pier.dole ten filmik xd to doczytywanie 1:30 niezły żal

Opublikowano

Początek generacji a konsole ledwo zipio, ehhhh

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Loading po śmierci 7 sekund na SSD, a nie jak konsolarz w mordę je,baniutki. Polecam taki styl grania.

Pewnie nie giniecie jo?

Opublikowano

szybkie loadingi na pc pewnie dlatego ze biedaki czesto giną walcząc na klawiaturze suwającej sie po desce z ikei

Opublikowano

Jak zwykle 750Ti daje rade

Opis ustawień mi sie najbardziej podoba

We recommend these settings in order to mirror console as closely as possible with the available presets.

V-Sync: On
Resolution: 1920x1080
Nvidia Hairworks: Off
Number of Background Characters: Low (console actually seems lower than this)

:dynia:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

44jwygx3lf3q_t.jpg

To jest te wasze full hd i 2x więcej pikseli na ekranie? #thisis4thefrajers

Opublikowano

cofam slowa, jednak kijowy byl ten remaster tomb raidera co na poczatku roku ogrywalem, beznadzieny samograj, beka z tych co czekaja na dwojke

Opublikowano

Jesli to potwierdzi MS na E3 to biorac pod uwage przesuniecie U4 na przyszly rok ta gra sprzeda ogrom xboksow.

A co do W3 to ma wyzszy user score niz GTA V i bloodborne, nawet od TLoU na ps4 - ta gra jest genialna i dziwie sie, ze nie ma lepszej sredniej z recenzji, bo po graczach widac ze podoba sie wszystkim.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

czemu taki mały? klapy nie zobacza na swoich 60 calach, prosze:

44jwygx3lf3q.jpg

Opublikowano

I dwa fpsy mniej :obama:

Gdzie jest DDR5 i 1.8tflopa gpu ja sie pytam?

Opublikowano

Jesli to potwierdzi MS na E3 to biorac pod uwage przesuniecie U4 na przyszly rok ta gra sprzeda ogrom xboksow.

A co do W3 to ma wyzszy user score niz GTA V i bloodborne, nawet od TLoU na ps4 - ta gra jest genialna i dziwie sie, ze nie ma lepszej sredniej z recenzji, bo po graczach widac ze podoba sie wszystkim.

nie wywoluj blubera z lasu bo zaraz ci synek udowodni, ze nawet i W3 mozna hejtowac ;)

jak pisalem w temacie - cieszmy sie wszyscy W3 bo Polacy stworzyli gre, o ktorej po latach bedzie sie gadac w kategoriach klasyku i legendy

Opublikowano

Rozmazana tekstura na ścianie żeby zwiększyć uczucie pędu

Opublikowano

103680000 vs 57600000

Nawet mi was nie żal :yao:

Opublikowano

103680000 vs 57600000

aZxjnKW.jpg

XD

Opublikowano

nie wywoluj blubera z lasu bo zaraz ci synek udowodni, ze nawet i W3 mozna hejtowac ;)

jak pisalem w temacie - cieszmy sie wszyscy W3 bo Polacy stworzyli gre, o ktorej po latach bedzie sie gadac w kategoriach klasyku i legendy

Tak szczerze po 2h gry nie wiem co to za podnieta tym W3. Nahajpowali balonik niesamowicie, 200 nagród na targach a gra na konsoli chodzi dość skandalicznie, pop up jest obrzydliwy, animacja biegania, skakania jest prosto z ery PSXa, loadingi trawają tyle co w Bloodbornie przed patchem. Nawet nie mam ochoty tej gry odpalać. Bloodborne zdecydowanie dla mnie fajniejsza gra. 

Opublikowano

a nie mowilem xD

Opublikowano

103680000 vs 57600000

aZxjnKW.jpg

XD

Coś takiego to masz przez sekundę, raz w ciągu 20h gry, a później obraz jest dwa razy ostrzejszy od wersji na podkonsole, zresztą patchu już idzie, to wyeliminują tą jedną sekundę w ciągu 20h, a guwna rozmazanego na xzłomie patch nie naprawi. Także...

iVo74YCugDDEZ.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.