Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zglaszam zero dropow.

#team900p

Zgłaszam zero problemów

#team 1080p60fps

Zgłaszam dodatkowe modyfikacje.

#team 1080p60fpsSweetFX

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jeti ale mozesz sobie pisac posty w cw o bulu dupy, cytowac DF ktore pisze ze 20 fps > 35 fps

Jak jeszcze perfidnie kłamie, 21 fps to jest jak w 4 sekundzie dasz pauze i będzie się na to gapił przez godzinę.

Boty i ten ich zielony matrix, mają 3 fps więcej, ale że o niemal połowę pikseli mniej, to już problem żaden. No tak, zapomniałem

Nowa generacja na złomie

Logik-L19LDVB11-HD-Ready-19-LED-TV-with-

Nowa generacja na PS4

sony_hx850_618x522.JPG

Opublikowano

ja pier.dole ten filmik xd to doczytywanie 1:30 niezły żal

Opublikowano

Początek generacji a konsole ledwo zipio, ehhhh

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Loading po śmierci 7 sekund na SSD, a nie jak konsolarz w mordę je,baniutki. Polecam taki styl grania.

Pewnie nie giniecie jo?

Opublikowano

szybkie loadingi na pc pewnie dlatego ze biedaki czesto giną walcząc na klawiaturze suwającej sie po desce z ikei

Opublikowano

Jak zwykle 750Ti daje rade

Opis ustawień mi sie najbardziej podoba

We recommend these settings in order to mirror console as closely as possible with the available presets.

V-Sync: On
Resolution: 1920x1080
Nvidia Hairworks: Off
Number of Background Characters: Low (console actually seems lower than this)

:dynia:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

44jwygx3lf3q_t.jpg

To jest te wasze full hd i 2x więcej pikseli na ekranie? #thisis4thefrajers

Opublikowano

cofam slowa, jednak kijowy byl ten remaster tomb raidera co na poczatku roku ogrywalem, beznadzieny samograj, beka z tych co czekaja na dwojke

Opublikowano

Jesli to potwierdzi MS na E3 to biorac pod uwage przesuniecie U4 na przyszly rok ta gra sprzeda ogrom xboksow.

A co do W3 to ma wyzszy user score niz GTA V i bloodborne, nawet od TLoU na ps4 - ta gra jest genialna i dziwie sie, ze nie ma lepszej sredniej z recenzji, bo po graczach widac ze podoba sie wszystkim.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

czemu taki mały? klapy nie zobacza na swoich 60 calach, prosze:

44jwygx3lf3q.jpg

Opublikowano

I dwa fpsy mniej :obama:

Gdzie jest DDR5 i 1.8tflopa gpu ja sie pytam?

Opublikowano

Jesli to potwierdzi MS na E3 to biorac pod uwage przesuniecie U4 na przyszly rok ta gra sprzeda ogrom xboksow.

A co do W3 to ma wyzszy user score niz GTA V i bloodborne, nawet od TLoU na ps4 - ta gra jest genialna i dziwie sie, ze nie ma lepszej sredniej z recenzji, bo po graczach widac ze podoba sie wszystkim.

nie wywoluj blubera z lasu bo zaraz ci synek udowodni, ze nawet i W3 mozna hejtowac ;)

jak pisalem w temacie - cieszmy sie wszyscy W3 bo Polacy stworzyli gre, o ktorej po latach bedzie sie gadac w kategoriach klasyku i legendy

Opublikowano

Rozmazana tekstura na ścianie żeby zwiększyć uczucie pędu

Opublikowano

103680000 vs 57600000

Nawet mi was nie żal :yao:

Opublikowano

103680000 vs 57600000

aZxjnKW.jpg

XD

Opublikowano

nie wywoluj blubera z lasu bo zaraz ci synek udowodni, ze nawet i W3 mozna hejtowac ;)

jak pisalem w temacie - cieszmy sie wszyscy W3 bo Polacy stworzyli gre, o ktorej po latach bedzie sie gadac w kategoriach klasyku i legendy

Tak szczerze po 2h gry nie wiem co to za podnieta tym W3. Nahajpowali balonik niesamowicie, 200 nagród na targach a gra na konsoli chodzi dość skandalicznie, pop up jest obrzydliwy, animacja biegania, skakania jest prosto z ery PSXa, loadingi trawają tyle co w Bloodbornie przed patchem. Nawet nie mam ochoty tej gry odpalać. Bloodborne zdecydowanie dla mnie fajniejsza gra. 

Opublikowano

a nie mowilem xD

Opublikowano

103680000 vs 57600000

aZxjnKW.jpg

XD

Coś takiego to masz przez sekundę, raz w ciągu 20h gry, a później obraz jest dwa razy ostrzejszy od wersji na podkonsole, zresztą patchu już idzie, to wyeliminują tą jedną sekundę w ciągu 20h, a guwna rozmazanego na xzłomie patch nie naprawi. Także...

iVo74YCugDDEZ.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.