Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uzyl wyrazenia "dla mnie", wybaczamy mu chlopaki.

No ale skąd masz wiedzieć jak nie grałeś, co mnie user score na meta obchodzi? Infamous SS ma 7.9 user score a Sunset Overdrive 7.6 czego to dowodzi? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a jak tam gta5 i dodatek do new order te jakze nie casualowe szpile?

Opublikowano

No ale skąd masz wiedzieć jak nie grałeś, co mnie user score na meta obchodzi? Infamous SS ma 7.9 user score a Sunset Overdrive 7.6 czego to dowodzi? 

Nie przepadam za grami, w ktorych sie tylko lazi i sieka, ogram na pewno i mi sie pewnie spodoba, ale po tym jak w W3 prowadzona jest fabula moge spokojnie wywnioskowac, ze BB spodoba mi sie mniej, nie uwazasz?

Opublikowano

przy okazji suchar:

czemu bluber hejtuje Wiedzmina?

- bo często postacie rzucają mięsem

Opublikowano

Nie przepadam za grami, w ktorych sie tylko lazi i sieka, ogram na pewno i mi sie pewnie spodoba, ale po tym jak w W3 prowadzona jest fabula moge spokojnie wywnioskowac, ze BB spodoba mi sie mniej, nie uwazasz?

Nie rozumiem co ty do mnie mówisz. Imputujesz, że w Bloodbornie nie ma fabuły czy w Wiedzminie nie chodzi się i nie sieka?

Opublikowano

spokojnie, blubi potrzebował ograć 5 części assassina żeby stwierdzić, że to guwno

więc pewnie dopiero po 200h wiedzmina 3 odkryje ze to gotg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Witcher 3 jest bardziej gra fabularna od BB.

Wole gry z bardziej rozwinietym watkiem fabularnym.

Nie widzialem, zeby ktokolwiek jaral sie fabula BB.

Dorarlo? Zreszta komu ja tlumacze, gosciowi ktory potrafi czegos nie lubic tylko dlatego, ze inni to lubia.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Weź Ty Bluber zjedz w końcu jakieś mięso, bo ostatnio coś Ci mocno odpi.erdala.

Opublikowano

Coś takiego to masz przez sekundę, raz w ciągu 20h gry, a później obraz jest dwa razy ostrzejszy od wersji na podkonsole, zresztą patchu już idzie, to wyeliminują tą jedną sekundę w ciągu 20h, a guwna rozmazanego na xzłomie patch nie naprawi. Także...

17779153688_f1f3fcf046_z.jpg

Mam was dalej pogrążać klapy?

Opublikowano

jak papieża bronią xd

Opublikowano

te chorzowski spadaj pod hałde

Opublikowano

jak pięknie Smiti jedzie z klapami to ja nie :banderas:

Opublikowano

Smite jak starannie wybiera klatki co 20 godzin gry :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No bo strasznie mnie wkurzył post Yetiego o tym HDReady i 4k u klapków. I to jeszcze on sam w tym poście wrzucił filmik porównawczy. Strzał w kolano ? To tak jak by kuźwa grać w Tibię na 55 calach w 1080p i kręcić z ludzi bekę, że grają w Ryse, które chodzi w 900p. :<

Opublikowano

jeszcze Czezkiemu cisnie, no no nowy gracz w CW zaczyna ostro

Opublikowano

I dwa fpsy mniej :obama:

Gdzie jest DDR5 i 1.8tflopa gpu ja sie pytam?

103680000 vs 57600000

Nawet mi was nie żal :yao:

aZxjnKW.jpg

XD

Coś takiego to masz przez sekundę, raz w ciągu 20h gry, a później obraz jest dwa razy ostrzejszy od wersji na podkonsole, zresztą patchu już idzie, to wyeliminują tą jedną sekundę w ciągu 20h, a guwna rozmazanego na xzłomie patch nie naprawi. Także...

HAHAHAHAH! Klapy na oczach jak plotka chyba masz. Tez gram na ps4 ale przynajmniej siebie nie oszukuje ze raz na 20h cos takiego. W valen takie jajca sa. min raz na godzine.

Opublikowano

Smiti pięknie zaorał  :banderas:

Tylko zielona krew! 

Opublikowano

HAHAHAHAH! Klapy na oczach jak plotka chyba masz. Tez gram na ps4 ale przynajmniej siebie nie oszukuje ze raz na 20h cos takiego. W valen takie jajca sa. min raz na godzine.

Wina deva

Opublikowano

Ja pier.dole jaka eksterminacja klapów dzisiaj. :obama:

Opublikowano

na DF napisali ze 1080p lepsze niz textury czy framerate, co sie dziwicie ze klapy łykają

Opublikowano

aZxjnKW.jpg

I kto tu ma guwno rozmazane w domu ?   :reggie:

Opublikowano

No bo strasznie mnie wkurzył post Yetiego o tym HDReady i 4k u klapków. I to jeszcze on sam w tym poście wrzucił filmik porównawczy. Strzał w kolano ? To tak jak by kuźwa grać w Tibię na 55 calach w 1080p i kręcić z ludzi bekę, że grają w Ryse, które chodzi w 900p. :<

Przecież ja obwieszczam samą prawdę, a prawda jest taka, że wersja na xone ma o niemal połowę pikseli mniej. Zresztą sam koleś z Redow napisał na twitterze, że woli grac na ustawieniach low niż na xone, po czym po takiej bombie prawdy musiał skasować wpis. Pretensje mniej do microsoftu, że wydał takie guwno, które w 2015 nie radzi sobie z full hd. Filmik wstawiłem, bo którys bot coś majaczył o jakiś 20fps, w przeciągu całego filmiku raz jest 21 podczas cut scenki.

94106435339070964819.jpg

i jeszcze

Zauważalnym efektem na obu konsolach jest „zacinanie” obrazu, podczas rozgrywki i w przerywnikach, choć PS4 miejscami oferuje płynniejsze wrażenia. Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony

I niech ten cytat każdy bot wypisze sobie nad łóżkiem, będzie was żegnał po każdym dniu i witał w następnym. Takie przypomnienie, ze w łańcuchu pokarmowym jesteście gdzieś obok januszy grających w angry birds na smartfonach.

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy.

Smiti pięknie zaorał  :banderas:

Tylko zielona krew! 

Oracie to się sami dzień w dzień, a najbardziej w tej generacji to was zaorał sam microsft.

Ciesz się, że city wars już się zakończyło i wróciliśmy na właściwe tory, czyli codziennej masakracji bociarni. :kaz:

103680000 vs 57600000

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na DF napisali ze 1080p lepsze niz textury czy framerate, co sie dziwicie ze klapy łykają

Lepsze tekstury, takie jak w MKX? :pawel:

Co jeszcze sobie wmówicie? Co te narkotyki robią z ludzmi.

Opublikowano

Zabawne jak plebs kloci sie, ktora wersja mniej chuyowa :sir:

Opublikowano

Lepsze tekstury, takie jak w MKX? :pawel:

Co jeszcze sobie wmówicie? Co te narkotyki robią z ludzmi.

Przecież to ty wciągasz biały proszek z pośladków waldusia. Sam tak napisał jak się jeszcze tu udzielał. Widać już skutki uboczne tych praktyk. :ogor:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.