Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

hej chce podnieść temat gogli VR

wiele razy tu słyszałem głosy typu "e tam VR to takie same przejściowe (pipi) jak 3d, nic ciekawego"

tutaj macie filmik pokazujący potencjał VR który przewyższa po stokrość 3d czy kontrolery ruchowe - widać że można zatopić się w świecie gry

Za pare miechow robie upgrade peceta wiec ten sprzet spokojnie uciagnie na moim PC. Chcialem kupic wersje developerska ale boje sie ze sie spier.d.oli i tyle z tego bedzie.

Kupic kupie na 100% na premiere, projekt morfeusz to bedzie guwnem rozmazanym na tym szrocie dla casuali. Bekaz posiadaczy plejstejszon

Edytowane przez Mroku333

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czemu expert klamie ze order niby najladniejszy?

To nawet przy prealpha ut nie stalo :yao:

Opublikowano

Czemu expert klamie ze order niby najladniejszy?

To nawet przy prealpha ut nie stalo :yao:

Yeti, wez mu wklej.
Opublikowano

Dedykowane sterowniki :yao:

Co za mlot.

Opublikowano

Dedykowane sterowniki :yao:

Co za mlot.

O co caman z tymi sterownikami bo od wielu stron widzę te cytaty  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

:dynia:

Przesunęli kontrast i gamme lekko w lewo a PC juz podjarka ze textury im wymienili XD

• Texture rendering quality for high / ultra presets improved.
  • Further improvements in NVIDIA Hairworks performance.
  • Overall stability and performance improvements.

Starh: exact mysli, ze jak chcesz zagrac w gre na PC, to musisz zainstalowac... dedykowane sterowniki, ktore dzialaja tylko z nia...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ja chcesz w cos innego pograc to trzeba zdeinstalowac i nastepne ogarnac :pawel:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Czezki drugi Yeti, tam ten non stop się pałuje do 1080 a Czezki do 60 fps, sterydy zrobiły swoje w obu przypadkach :/

Zaraz, zaraz... A czemu ty kupiles ps4?

Przypominam: "zeby ograc najlepsza wersje batmana".

Przykro mi to mowic, ale:

- wyyebales kase w bloto

- trzeba bylo nie schodzic z kolan

Opublikowano

:dynia:

Przesunęli kontrast i gamme lekko w lewo a PC juz podjarka ze textury im wymienili XD

Starh: exact mysli, ze jak chcesz zagrac w gre na PC, to musisz zainstalowac... dedykowane sterowniki, ktore dzialaja tylko z nia...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A ja chcesz w cos innego pograc to trzeba zdeinstalowac i nastepne ogarnac :pawel:

Recentgifs10.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Colin dobry gif :D

widze ogólnie niezły dzień w CW dziś, ominęło mnie

Opublikowano

Nie przejmuj sie Starh Czezkim, gość do nie dawna myślał ze widzi 120fpsow na 60hz tviku, mino ze ma plazmę to twierdzi ze nie ma powidokow a gdy naszło przypuszczenie ze z uwagi na to ze to plazma a jak wiadomo kiedys 3/4 plazm na rynku to HDReady zapytaliśmy sie o model TV na którym gra w FHD gry to zabrał sie z tematu tak szybko jak przyszedł.

Po dzis dzień to tajemnica większa niz receptura CocaColi bo przy takiej akcji tytuł bezbeka byłby przydzielony automatycznie.

Opublikowano

Zaraz zaraz ja nie kupiłem PS4 (bo i po co  :yao: )

Zagram sobie w Batmanika na moim xbąku w 30 FPS i oszałamiającej rozdzielczości 900p i kapitalnym pop upem a Tobie nic do tego Panie chorągiewko.

Beka z Czezkiego wielki Pan się zrobił drugi Yeti, on jest pc master race, on ma 60 fps i ultra, już nie nie pamięta jak się w gównie po uszy tarzał z pastgenowy Wii U  :reggie:

Opublikowano

akurat Wii u nigdy nie celowalo w next game sensejszyn z 1080p, 60fps i ssanie fiootka ;) Ich marios'y, smashy i inne smerfne hity sa naprawde dopracowane a nie wydawane na pelnej coorwie jak coniektore gry (driveclub LOL!). Tam przynajmniej bayo 2 latal jak ta lala bez patchowania przez xx tygodniu po wyjsciu. Co innego zydboxy i pe es czworki - gra wychodzi dzisiaj w 20fps'ach i janusze bija brawo ze maja okazje za 250zl pograc na telewizorach. 

Opublikowano

Chodzi o to, że nie przeszkadzał mu poziom techniczny gier.

Opublikowano

Bo nie wiedzialem, ze to az taka przepasc.

Expert, zapytaj w temacie o graniu u mnie czy mam plazme hd ready.

Opublikowano

Zmień tv to poznasz definicje przepaść na nowo
Opublikowano

Czezki zmienny jesteś jak kobieta podczas okresu  :reggie:

Opublikowano

Nie bede zmienial tv, który nosem wciaga lcdki.

Opublikowano

Nie bede zmienial tv, który nosem wciaga lcdki.
Podaj model to zobaczymy.
Opublikowano

Ale co ci to da?

Znasz sie na wszystkim jak na dedykowanych sterownikach, efektach graficznych i wszystkim co zwiazane z technologia i grami.

Ty kurfa nawet grafikę oceniasz po gifach.

Protip: temu masz xwe expert.

Opublikowano

Nie poda tego modelu bo ma jakis stary wypalony złom

Opublikowano

I wlasnie o tym mowie, cały Czezky, pier.doli o Ultra 120 fps FHD a wstydzi sie telewizora.

Opublikowano

Wiecie gdzie expert poszedl zrobic overclock procesora?

Do zegarmistrza :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.