Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Masa branżowych serwisów stwierdziła jednoznacznie, że Wiedźmin na PS4 chodzi lepiej, ale nieogar Ficek dał się omamić botom :dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wieskiem, ktory nie mial prawa pojsc na takim slabym sprzecie jak XO, a jednak potrafi wyciagnac te 10fpsow wiecej. Ale Izi ciesze sie, ze na PS4 wreszcie wyszla jakas dobra samochodowka.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

hav3n wierzy w newsy z ppe ze nie bedzie juz nowej wersji pesa xD

Opublikowano

Obiektywnie stwierdzam po empirycznym doświadczeniu że Wiedźmin na PS4 działa i wygląda bardzo dobrze, wszelakie bzdury wypisywane tutaj przez xbotów są wyssane z palca u stopy

Opublikowano

To jest bezapelacyjnie najlepsza symulacyjna scigalka jaka wyszla na jakakolwiek konsole.

Opublikowano

Przegralem w Wieska z 5h. Jestem na drugiej mapie i jedyne spadki fps mialem na samym poczatku. Potem caly czas plynniutko. :banderas:

Przesiadając sie ze swojego komunijnego kompa to na PS4 myślałbyś ze masz 120fpsow.
Opublikowano

Ale zaden bot nie pisze, ze gra na PS4 dziala (pipi)owo bo jestesmy zajeci wybijaniem utopcow na bagnach w 30fps. To cos tam klapy pisaly, ze musza obnizac poziom trudnosci bo jak upior pierdnie dymem to fpsy leca na leb i szyje XD

Opublikowano

pare stron temu byl wrzuany screen z rozmazana ścianą, dla wielu byl to 100% dowod ze xbox jest mocniejszym kawalkiem sprzetu

Opublikowano

beka z hav3na ktory wali gruche do faktu, ze cala jedna lokacja w grze(bagna) dziala gorzej na ps4 (a i tak pewnie to naprawia) i wierzy ppe ze seria pes zostala skasowana, jak konami nawet tydzien temu sie chwalilo, ze w okolicach finalu ligi mistrzow pochwala sie szczegolami pes2016

Opublikowano

Obiektywnie stwierdzam po empirycznym doświadczeniu że Wiedźmin na PS4 działa i wygląda bardzo dobrze, wszelakie bzdury wypisywane tutaj przez xbotów są wyssane z palca u stopy

a widziałeś bagna? grę w deszczu podczas walki i używania znaków? nie? no to japa

Opublikowano

pare stron temu byl wrzuany screen z rozmazana ścianą, dla wielu byl to 100% dowod ze xbox jest mocniejszym kawalkiem sprzetu

Pokaż nam gdzie ktoś tak napisał.

Klapy mają mega problem ze sobą, non stop wmawiają sobie go głowy jakieś swoje przemyślenia, wydaje im się, że perfekcyjnie zrozumieli przekaz zawarty w poście, po czym zaczynają swoje (pipi)enie myśląc przy tym, że tak właśnie jest. :yao:

Nie trzeba nic pisać, klapy dopiszą to za Ciebie!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

a widziałeś bagna? grę w deszczu podczas walki i używania znaków? nie? no to japa

ja widzialem, mam nawet build pod znaki, moze jestem malo wrazliwy na te spadki, ale w ogole mi nie przeszkadzaly w walce i czerpaniu przyjemnosci z gry.

Opublikowano

no tak i pod odpowiednim kątem kamery, z wychyloną gałką na maksa w leo, podczas zorzy polarnej i koniunkcji wenusa i marsa

Opublikowano

11294540_10152935151197602_878105537_o.j

Opublikowano

czemu twoj avatar jest ladniejszy niz ty w rzeczywistosci?

wieska nie kupujesz, gry inne niz strzelanki hejtujesz, na szacunek nie zaslugujesz

Opublikowano

O ironio jaka beczka.

Dla botów jedna gra na 10 która chodzi ciut lepiej na X1 to dealbreaker ale juz 9 innych gier chodzących lepiej na PS4 to juz meh :dynia:

Ja wiem ze podwójne standardy zobowiązują ale sa granice przyzwoitości.

Opublikowano

11294540_10152935151197602_878105537_o.j

oby to byla prawda i xone z tomb raiderem i lepszymi multiplatformami po dx12 i nie klatkujacym w3 znajde pod choinka

Opublikowano

japa klapie

Opublikowano

japa klapie

:obama:

Opublikowano

ja po prostu czuje w moczu, ze m$ na e3 dowali do pieca, pal licho z full hd, na konsolach liczy sie framerate, wieksze nadzieje klade tez w dx12 niz w tych calych okularach sony, ktore skoncza jak move, a jeszcze znajac sony to zleca jakiemus swojemu flagowemu devowi pisanie gierki na ten syf

tomb raider, quantum break, gyrosy4, niech dowala jakims kozackim platformerem i battletoads i bedzie pozamiatane

Opublikowano

Bomby prawdy od Ficusia, świat staną na głowie.

Podobno REDzi dadzą nam 1080p w W3 na xbąku kwestia właśnie DX12 aż oficjalnie wejdzie w życie.

Opublikowano

no tak i pod odpowiednim kątem kamery, z wychyloną gałką na maksa w leo, podczas zorzy polarnej i koniunkcji wenusa i marsa

ja pie.rdole co za beton z ciebie xd, gra ma deszcz praktycznie non stop bo wygląda bardzo ladnie i redzi chętnie się tym chcieli pochwalić, z znaków korzysta się nieustannie i gra nie wyrabia i chodzi poniżej 30 fpsów przez co gra się nieprzyjemnie, no ale walk nie ma aż tak wiele w tej grze więc nie przeszkadza co nie? :yao:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.