Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Obiektywnie stwierdzam po empirycznym doświadczeniu że Wiedźmin na PS4 działa i wygląda bardzo dobrze, wszelakie bzdury wypisywane tutaj przez xbotów są wyssane z palca u stopy

a widziałeś bagna? grę w deszczu podczas walki i używania znaków? nie? no to japa

no tak i pod odpowiednim kątem kamery, z wychyloną gałką na maksa w leo, podczas zorzy polarnej i koniunkcji wenusa i marsa

ja pie.rdole co za beton z ciebie xd, gra ma deszcz praktycznie non stop bo wygląda bardzo ladnie i redzi chętnie się tym chcieli pochwalić, z znaków korzysta się nie ustannie i gra nie wyrabia i chodzi poniżej 30 fpsów przez co gra się nieprzyjemnie, no ale walk nie ma aż tak wiele w tej grze więc nie przeszkadza co nie?  :yao:

nie wiem, gram na pc w ultra co nie? problemy 3 świata konsolowego mnie nie interesuja  :yao:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

ja po prostu czuje w moczu, ze m$ na e3 dowali do pieca, pal licho z full hd, na konsolach liczy sie framerate, wieksze nadzieje klade tez w dx12 niz w tych calych okularach sony, ktore skoncza jak move, a jeszcze znajac sony to zleca jakiemus swojemu flagowemu devowi pisanie gierki na ten syf

tomb raider, quantum break, gyrosy4, niech dowala jakims kozackim platformerem i battletoads i bedzie pozamiatane

Nie mają innej opcji, są teraz tam gdzie ps3 było w poprzedniej generacji

Opublikowano

jeszcze sobie konfe m$ na e3 zobacze w normalnych godzinach, nie to co sony co szanuje i kocha tylko pieniadze europejczykow, a najwieksze targi w europie olewa, a konfe ustawia tak by europa musiala sie budzic o 3 w nocy by laskawie zobaczyc tearaway, until down i morze indorow

Opublikowano

w niebieska czapeczke dostac chcesz czolowy?

Opublikowano

Exy ma xboxnie chodza w 720 p a Wiesiek bedsie zapierdzielal w full hd

Yhy...

Jakie te Exy chodzą w 720 p?

Opublikowano

Jako niekwestionowany władca zielonej krainy powiadam wam klapy - gdy po E3 zmierzać będziecie wypaloną doliną z tobołkami wypełnionymi plastikowymi nakrętkami po PS4 w kierunku zielonego królestwa, to czekać będzie na was jedynie zamknięta brama a na niej wiele mówiący symbol ---> :reggie:

Opublikowano

Dead Rising 3, Titanfall, beta Halo 5

nie ma co imponująca lista

Opublikowano

A co do DX12 i W3

"Nie. Nasz silnik jest dostosowany do DX11. Udostępnienie takiej aktualizacji byłoby zbyt czasochłonne i zbyt kosztowne. Wymagało by to napisania od nowa sporej części kodu. Wolimy skupić się na innych ważniejszych aspektach gry."

Opublikowano

Titan jest 792p  :reggie:

Opublikowano

suteq cwaniaczek zalapal sie do królestwa spencera doslownie rzutem na taśme gdy drzwi pomalu zaczely sie zamykać, ma wyczucie czasu - honor zachowany, najlepszy next gen kupiony, mesjasz bez dropów

patrzcie klapiszcza tak to sie robi

Opublikowano

a jak sie kupi xone po e3 to co? wtedy waglik w liscie? mazzeo wysle zdjecie czola w wiadomosci na live?

Opublikowano

sprzedawczyk i sezonowiec

posiadana konsola przed konferencja e3 definiuje twoja osobowosc

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

niby ok ale jak w tym dow(nene)ie

- Cześć Rysiek. Wiesz co, nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził.
- Jak to, co się stało?
- No nie, po prostu nie przychodź.
- Ale co się stało, do cholery?
- Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych.
- Chyba nie myślisz, że to ja?
- Nie, nie! Pieniądze się znalazły... ale niesmak pozostał!

niby będziesz z xboxem, ale niesmak pozostanie

Opublikowano

lipa czyli jednak z sony na zawsze :rayos:

Opublikowano

co tak smutacie, sony potwierdziło kolejne 3 exy na 2015 rok

Until Down edycja zwykla

Until Down edycja specjalna

Until Down edycja ze steelbookiem

Opublikowano

Moze podumujmy wojne na exy:

- TR PC/XB1

- SF5 PC/PS4

ZAMYKAM

Opublikowano

Już widzę jak Ty grasz w SFV xD

Opublikowano

niech ktos z botow wrzuci liste ile exow pudelkowych wyszlo juz w tym roku na xone bo chce jednak nalezec do tego krolestwa przed e3 zanim zamkna sie bramy

Opublikowano

czezky dal 15000zl za pc a wystarczylo grzecznie poczekac az xboss zainstaluje mu na xbonie windowsa i nowe sterowniki

Opublikowano

niech ktos z botow wrzuci liste ile exow pudelkowych wyszlo juz w tym roku na xone bo chce jednak nalezec do tego krolestwa przed e3 zanim zamkna sie bramy

State of Decay :Coolface:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a na ps4 tylko jakieś BB co nawet ficuś gardzi a on przecież uwielbia japońskie gry, to o czymś świadczy

Opublikowano

O ironio jaka beczka.

Dla botów jedna gra na 10 która chodzi ciut lepiej na X1 to dealbreaker ale juz 9 innych gier chodzących lepiej na PS4 to juz meh :dynia:

Piszesz o AC Unity? No bo chyba nie o Wiedźminie :kaz:

Dla przypomnienia, bo znów się tutaj tworzy alternatywna rzeczywistość:

Overall, the fact Xbox One tends to holds a higher frame-rate is misleading in terms of the quality of the end experience; a capped 30fps is by far the preferred option in this case and we still hope to see it implemented in a future update. The PS4 release has the right tactic, but it lets itself down by being unable to stream in world geometry or render effects at a perfect 30fps to take advantage of this. The perceived effect is a judder to motion on both consoles, for cut-scenes and gameplay, though PS4 is capable of smoother passages of play at times. When it comes to performance, and factoring in the game's superior 1920x1080 output, Sony's hardware is a preference.

Xbone zawsze* w tyle.

*nie dotyczy jednego crapa od Ubi :dynia: :dynia: :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.