Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Obiektywnie stwierdzam po empirycznym doświadczeniu że Wiedźmin na PS4 działa i wygląda bardzo dobrze, wszelakie bzdury wypisywane tutaj przez xbotów są wyssane z palca u stopy

a widziałeś bagna? grę w deszczu podczas walki i używania znaków? nie? no to japa

no tak i pod odpowiednim kątem kamery, z wychyloną gałką na maksa w leo, podczas zorzy polarnej i koniunkcji wenusa i marsa

ja pie.rdole co za beton z ciebie xd, gra ma deszcz praktycznie non stop bo wygląda bardzo ladnie i redzi chętnie się tym chcieli pochwalić, z znaków korzysta się nie ustannie i gra nie wyrabia i chodzi poniżej 30 fpsów przez co gra się nieprzyjemnie, no ale walk nie ma aż tak wiele w tej grze więc nie przeszkadza co nie?  :yao:

nie wiem, gram na pc w ultra co nie? problemy 3 świata konsolowego mnie nie interesuja  :yao:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

ja po prostu czuje w moczu, ze m$ na e3 dowali do pieca, pal licho z full hd, na konsolach liczy sie framerate, wieksze nadzieje klade tez w dx12 niz w tych calych okularach sony, ktore skoncza jak move, a jeszcze znajac sony to zleca jakiemus swojemu flagowemu devowi pisanie gierki na ten syf

tomb raider, quantum break, gyrosy4, niech dowala jakims kozackim platformerem i battletoads i bedzie pozamiatane

Nie mają innej opcji, są teraz tam gdzie ps3 było w poprzedniej generacji

Opublikowano

jeszcze sobie konfe m$ na e3 zobacze w normalnych godzinach, nie to co sony co szanuje i kocha tylko pieniadze europejczykow, a najwieksze targi w europie olewa, a konfe ustawia tak by europa musiala sie budzic o 3 w nocy by laskawie zobaczyc tearaway, until down i morze indorow

Opublikowano

w niebieska czapeczke dostac chcesz czolowy?

Opublikowano

Exy ma xboxnie chodza w 720 p a Wiesiek bedsie zapierdzielal w full hd

Yhy...

Jakie te Exy chodzą w 720 p?

Opublikowano

Jako niekwestionowany władca zielonej krainy powiadam wam klapy - gdy po E3 zmierzać będziecie wypaloną doliną z tobołkami wypełnionymi plastikowymi nakrętkami po PS4 w kierunku zielonego królestwa, to czekać będzie na was jedynie zamknięta brama a na niej wiele mówiący symbol ---> :reggie:

Opublikowano

Dead Rising 3, Titanfall, beta Halo 5

nie ma co imponująca lista

Opublikowano

A co do DX12 i W3

"Nie. Nasz silnik jest dostosowany do DX11. Udostępnienie takiej aktualizacji byłoby zbyt czasochłonne i zbyt kosztowne. Wymagało by to napisania od nowa sporej części kodu. Wolimy skupić się na innych ważniejszych aspektach gry."

Opublikowano

Titan jest 792p  :reggie:

Opublikowano

suteq cwaniaczek zalapal sie do królestwa spencera doslownie rzutem na taśme gdy drzwi pomalu zaczely sie zamykać, ma wyczucie czasu - honor zachowany, najlepszy next gen kupiony, mesjasz bez dropów

patrzcie klapiszcza tak to sie robi

Opublikowano

a jak sie kupi xone po e3 to co? wtedy waglik w liscie? mazzeo wysle zdjecie czola w wiadomosci na live?

Opublikowano

sprzedawczyk i sezonowiec

posiadana konsola przed konferencja e3 definiuje twoja osobowosc

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

niby ok ale jak w tym dow(nene)ie

- Cześć Rysiek. Wiesz co, nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził.
- Jak to, co się stało?
- No nie, po prostu nie przychodź.
- Ale co się stało, do cholery?
- Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych.
- Chyba nie myślisz, że to ja?
- Nie, nie! Pieniądze się znalazły... ale niesmak pozostał!

niby będziesz z xboxem, ale niesmak pozostanie

Opublikowano

lipa czyli jednak z sony na zawsze :rayos:

Opublikowano

co tak smutacie, sony potwierdziło kolejne 3 exy na 2015 rok

Until Down edycja zwykla

Until Down edycja specjalna

Until Down edycja ze steelbookiem

Opublikowano

Moze podumujmy wojne na exy:

- TR PC/XB1

- SF5 PC/PS4

ZAMYKAM

Opublikowano

Już widzę jak Ty grasz w SFV xD

Opublikowano

niech ktos z botow wrzuci liste ile exow pudelkowych wyszlo juz w tym roku na xone bo chce jednak nalezec do tego krolestwa przed e3 zanim zamkna sie bramy

Opublikowano

czezky dal 15000zl za pc a wystarczylo grzecznie poczekac az xboss zainstaluje mu na xbonie windowsa i nowe sterowniki

Opublikowano

niech ktos z botow wrzuci liste ile exow pudelkowych wyszlo juz w tym roku na xone bo chce jednak nalezec do tego krolestwa przed e3 zanim zamkna sie bramy

State of Decay :Coolface:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a na ps4 tylko jakieś BB co nawet ficuś gardzi a on przecież uwielbia japońskie gry, to o czymś świadczy

Opublikowano

O ironio jaka beczka.

Dla botów jedna gra na 10 która chodzi ciut lepiej na X1 to dealbreaker ale juz 9 innych gier chodzących lepiej na PS4 to juz meh :dynia:

Piszesz o AC Unity? No bo chyba nie o Wiedźminie :kaz:

Dla przypomnienia, bo znów się tutaj tworzy alternatywna rzeczywistość:

Overall, the fact Xbox One tends to holds a higher frame-rate is misleading in terms of the quality of the end experience; a capped 30fps is by far the preferred option in this case and we still hope to see it implemented in a future update. The PS4 release has the right tactic, but it lets itself down by being unable to stream in world geometry or render effects at a perfect 30fps to take advantage of this. The perceived effect is a judder to motion on both consoles, for cut-scenes and gameplay, though PS4 is capable of smoother passages of play at times. When it comes to performance, and factoring in the game's superior 1920x1080 output, Sony's hardware is a preference.

Xbone zawsze* w tyle.

*nie dotyczy jednego crapa od Ubi :dynia: :dynia: :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.