Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a na ps4 tylko jakieś BB co nawet ficuś gardzi a on przecież uwielbia japońskie gry, to o czymś świadczy

O tym, że Ficuś jest nominowany do opuszczenia Królestwa Niebieskiego, a jego przeznaczeniem jest Zielone Szambo w 900p. Mam nadzieje, że jak najszybciej dołączy do waszego obozu, to będzie nie lada osłabienie dla was.

Lem, już ich zostaw w tym ich zielonym matriksie, nie rozdeptuj robaczków.

103680000 vs 57600000

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Andrew House mówi, że w tym roku PS4 cierpi na brak exów od developerów third i first party, ale Lemonka dalej sie będzie kłócić  :yao:

Swoja drogą to trzeba mieć tupet, żeby pozostać tak szczerym wobec mediów i konsolowej braci - szacunek.

Opublikowano

ubi i crap? lemon szykuj sie na wpier.dol od jurasa

Opublikowano

Ori mimo, że brak pudełka, no i co prawda tamten rok ale ograć trzeba SO. FH2 i Halo MCC na MC wszystko 80%+ :reggie:

Opublikowano

Ja dzięki człowiekowi wykresowi dowiedziałem się, że W3 wcale mi na PC nie działa płynnie, a nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz uczy, że na ps4 nie ma dropów, a na xbonie są bo tak piszą w artykułach. Ludzie co grają i wyrażają swoje opinie nie mają racji kolejny raz!

Opublikowano

a na ps4 tylko jakieś BB co nawet ficuś gardzi a on przecież uwielbia japońskie gry, to o czymś świadczy

O tym, że Ficuś jest nominowany do opuszczenia Królestwa Niebieskiego, a jego przeznaczeniem jest Zielone Szambo w 900p. Mam nadzieje, że jak najszybciej dołączy do waszego obozu, to będzie nie lada osłabienie dla was.

ficuś przejdzie dla TR, expert pewnie nie wytrzymie na widok FM6 i daty premiery GT7

a wiec w obozie sory zostanie yeti, lemonka i mendrek, szkoda ze tylko jeden z konsolą xd

Opublikowano

Ori mimo, że brak pudełka, no i co prawda tamten rok ale ograć trzeba SO. FH2 i Halo MCC na MC wszystko 80%+ :reggie:

Takich "exów" jak Ori u Sony są dwa tuziny. 80+ na meta? :yao: Sony ma już dwie gry 90+ :reggie:

Opublikowano

Ale xbąk ma zamawianie pizzy, a na ps4 co tam? 1080p jako eks w 90% grach?

:yao:

Opublikowano

a zapomnialem, yeti kupi dla halo 5, no to zostana ludzie ktorzy zamiast konsoli maja plakat kingi w pokoju

pod koniec roku kazdy z xbonem, jak za czasow  gyrosów :banderas:

Opublikowano

W sumie w odświeżone Gyrosy pogralbym w Multi.

Ale i tak mocno liczę na remastera Call Of Duty MW 1-3

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Takich "exów" jak Ori u Sony są dwa tuziny. 80+ na meta? :yao: Sony ma już dwie gry 90+ :reggie:

Taki "exów" jak Ori to SONY ma 0 :yao:  ma też dwie gry które na oczy nie widziały 80+ siema DC i ORDER 1886!

Opublikowano

Soul, tłumaczyłem tyle razy.

DriveClub to nie gra dla casuali, jakim wiec cudem miałaby Ci sie podobać?

Opublikowano

Gra na 7 tylko dla elity gamerów :obama:

Opublikowano

exact ale co to ma do tego ze dc nie ma 80% na mc?

Opublikowano

a zapomnialem, yeti kupi dla halo 5, no to zostana ludzie ktorzy zamiast konsoli maja plakat kingi w pokoju

Ostatnio się nad tym zastanawiałem i chyba sobie odpuszczę. Brak tyle czasu na gry co kiedyś, a poza tym na PS4 mam genialne multi TLoU, we wrześniu MGSV z MGO, gdzie będzie grało pół forumka (oczywiście na PS4, bo na Xbąku to będą trzy osoby), a pod koniec roku jeszcze battlefront, z którym nie wiąże jakiś wielkich nadziej, ale może wyjdzie z tego coś fajnego.

PS. Zapomniałem o początku 2016 i premierze SFV, czyli EVO 2020 przybywam! :shotgun:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Expert tłumaczyłeś wiele rzeczy na tym forum i każde Twoje tłumaczenie kończyło się Twoją błazenadą, mało tego jesteś bezbekiem 2015 roku, wybacz ale nie biorę Twoich wypowiedzi na poważnie. 

MGO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać jak forumowa elita będzie wymiatać w serwerach MGO. :banderas:

PS. Mam nadzieję, że wówczas Ficek już będzie w obozie Szamba Zielonego i jedynie jaki będzie miał forumkowy multiplayer, to zamówienie pizzy na pół z jakimś botem. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

exact ale co to ma do tego ze dc nie ma 80% na mc?

7/10 ta gra dostała za co innego, zreszta słusznie.
Opublikowano

Taki "exów" jak Ori to SONY ma 0 :yao:  ma też dwie gry które na oczy nie widziały 80+ siema DC i ORDER 1886!

xone ma ryse, project spark, lococycle i  multum innych ktore 80+ na MC nie widzialy

Opublikowano

soul wymienil exy a ty jakies gierki z peceta

Opublikowano

jak ex wychodzi na pc to juz nie ex - odnotowane kermit, karma to suka wiec ten post cie dopadnie

Opublikowano

jak ex wychodzi na pc to juz nie ex - odnotowane kermit, karma to suka wiec ten post cie dopadnie

pokaż mi gdzie tak napisałem

Opublikowano

Yeti odpuszcza multi Halo 5 na rzecz Battlefronta i MGO :teehee: widze, że ten BF4 ostro ci siadł i zamieniłeś się janusza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.