Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mgs4 tez byl dobry, bardziej mi sie podobal na pewno niz mgs2 gdzie jak juz milion razy pisalem swietny jest tylko 1 rozdzial bo potem mamy przerost formy nad trescia, (pipi)zkowate kolory, backtracing i milion godzin rozmow przez codec

piatka bedzie najlepszym mgs'em w dziejach - dont worry, obstawiam srednia ponad 90% bez zajakniecia

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na jesieni bo bedzie bieda z grami. :/

:notsure:
No a co niby bedzie poza dlc do wieska przyjacielu?

Ani halo, ani forza mnie nie grzeje, cod i ac gardze, fifa nie, nfs zobacze po gameplayu. Jedynie TR ale boje sie ze to wyleci na 2016.

A moze Doom wyjdzie? :obama:

Tylko to tez obecnie niewiadoma w kwestii gameplayu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przecież przed jesienią jeszcze e3 na którym sony ogłosi bomby jak co roku!

Opublikowano

co mnie interere

Halo 5, FM6, TR, MGS 5, DLC Wieskowe

co mnie mniej

Just Cause 3, Mad Max, Battlefront, Fifa 16 (wiem ze czekasz), nowe Assassiny, Rainbow Six, Fable Legends xd, nowy COD

pewnie dojdzie jeszcze remaster Gyrosów do multi

jak to jest nic do grania na jesień, to już nie pomogiem

Opublikowano

ja w tym roku jeszcze tylko batman, mgs5, dlc wieskowe i daj boze persona5, trzymam tez kciuki by wyszlo cos ciekawego (i w tym roku) z rime i no men sky

Opublikowano

Gyrosy chyba maja byc w wakacje. Byloby grubo jakby ms na swojej konfie oglosilo ze gra jest juz do kupienia online, a jest do tego zdolne.

No dobra po czesci masz racje zielony przyjacielu. :lapka:

Opublikowano

O ku.rwa on tam jeszcze napisal, ze "czworka pobila wszystko" :dynia: Jak mozna byc takim januszem gejmingu.

Uwaga oficjalny ranking wg Soula: MGS4>>>>>>>>>>>MGS1>>>>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>>>>MGS2=MGS3

skislem xD

Pobiła wszystko w byciu naj (pipi)owsza ze wszystkich. MGS >>>>>MGS2>>>>>>>MGS3 >>>>>>>>>>MGS 4 guwno obesrane

Edytowane przez Soul

Opublikowano

i tak spedziles przy niej wiecej godzin niz przy exach na xone wiec cos musiala miec w sobie

Opublikowano

Skończyłem dwa razy, za pirwszym bylo nawet fajnie, dopiero przy drugim podejściu trafił do mnie fakt, że coś tu jest nie tak.

Opublikowano

suteq nie zapominaj ze masz jeszcze SO + dlc, FH2 - przy którym izi spedzil w multi wiecej niz we wszystkich exach na ps4, Ryse przy którym Bansai cisnął wiecej w multi niz zajmuje przejscie Shadow Fall i Order razem wziete..

takze tego troche tego jest, Alien Isolation goty też warte zakupu

Opublikowano

Najbardziej bola na konsolach opustoszale wsie i miasta. Zabija to wiarygodnosc swiata.

Wiesz Dave, ciężkie to czasy były. Mordy, gwałty na potęgę. Obecnie jest strasznie modne wylewanie pomyj na zwycięzce wyborów zupełnie jakby ten zabronił w Wiedźmina grać i kazał codziennie na mszę uczęszczać. Gro sPOłeczeństwa deklaruje, że "trzeba spier****ć z kraju". Zatem być może jakiś Baron także zwyciężył w tamtym okresie i ludność wyemigrowała z wsi mlekiem i miodem płynącej na zmywak na sąsiednią wyspę.

W każdym bądź razie dostrzegłem gęsi. Niecodzienny, jakże miły widok w grach, sam przyznasz.

Co do grafiki, pograłem kilka godz. na PS4 póki co. Jak dla mnie nie jest to klasa jaką Inkwizycja zaserwowała, ale najbardziej animacja mi przeszkadza. Niby Krwiste też są grą do trzydziestu klatek, ale tam przeciwnicy fenomenalnie są animowani, podobnie jak ich reakcja na szlagi, jak i same ataki bohatera. Dodatkowo ostatni raz taki problem z  celowaniem miałem z znakomitym, ale fatalnie zoptymalizowanym The Bureau.

To już całkiem sporo gier sprzed dwóch dekad chodziła w sześćdziesięciu....

http://www.sega-16.com/forum/showthread.php?26920-Games-with-3D-graphics-running-at-60-fps-5th-Generation-Consoles

Dodatkowo heheszek:

Opublikowano

bansai spedzil 17h w multi ryse???!!!! zawsze wiedzialem, ze z ludzmi z sosnowca jest cos nie tak

Opublikowano

bansai spedzil 17h w multi ryse???!!!! zawsze wiedzialem, ze z ludzmi z sosnowca jest cos nie tak

hehehhe

mam ze 100h

Opublikowano

Kermit na razie ogram tylko SO. Z forzy ogralem to darmowe dlc i nawet spoko ale na dluzsza mete bym chyba nie wytrzymal. Niezbyt lubie samochodowki.

Takze z zaleglosci SO + moze Lordsy. Ale to po Wiesku. :cool:

Opublikowano

Po pierwszym MGSie człowiek czekał na jeszcze lepsze (pipi)niecie albo chociaż na bardzo podobne, niestety ja osobiście się nie doczekałem, wybaczcie. Ale 2/3 nawet sie nie zbliża do pierwszego MGSa klimat, muza, bossowie itp.

Opublikowano

@Sylvan

Nie bede sie wypowiadal na temat animacji, bo nie gralem w DA:I (zamierzam), ale widzialem na YT troche materialow i pomyslalem: "prowo albo..." ;]

Opublikowano

Ogrywalem MGS2 na premiere i jedyne co wtedy miazdzylo to grafika.

Juz wtedy byla walka ze sterowaniem, bylo totalnie zyebane.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

czy ktoś przed chwilą napisał że w DA: Inkwizycja przeciwnicy sa fenomenalnie animowani czy po prostu mam haluny bo nie piłem kawy?

Opublikowano

ten deszcz, intro na moscie, krople deszczu na ekranie, szyby pekajace tam gdzie sie strzeli, worki z maka z ktorych sie kurzylo i to wszystko w 60fps :fsg:

trojka ma swietny klimat filmow szpiegowskich lat 80stych, muza podobala mi sie bardziej niz w mgs1, a walki z bossami (same walki, a nie historia bossow itp) najlepsze w serii

Opublikowano

Ogrywalem MGS2 na premiere i jedyne co wtedy miazdzylo to grafika.

miałem tak z pierwszym Splinter Cell na xboxie, jesu jak to rylo beret

Opublikowano

jezu, ile razy jeszcze bedziecie gatać o tym gó.wnie MGS :/ 

Opublikowano

wiadomka kolorowe gierki dla sepleniacych pedofili z astma lepsze

w ile czesci mgs'a grales, ile skonczyles?

Opublikowano

To grzyb jest, daj mu spokoj ficek

Opublikowano

O ku.rwa on tam jeszcze napisal, ze "czworka pobila wszystko" :dynia: Jak mozna byc takim januszem gejmingu.

Uwaga oficjalny ranking wg Soula: MGS4>>>>>>>>>>>MGS1>>>>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>>>>MGS2=MGS3

skislem xD

Pobiła wszystko w byciu naj (pipi)owsza ze wszystkich. MGS >>>>>MGS2>>>>>>>MGS3 >>>>>>>>>>MGS 4 guwno obesrane

MGS2 > MGS3? Ale serio?

Czworka nie miala szans byc zaj.ebistym MGSem poniewaz wyszla po trojce.

Opublikowano

wiadomka kolorowe gierki dla sepleniacych pedofili z astma lepsze

w ile czesci mgs'a grales, ile skonczyles?

grałem w MGS1, wynudził mnie i wymęczył po 2h, skonćzyłem na YT bo się w to grać nie dało. I żałuję zmarnowania paru godzin na YT, bo fabuł to dno i gó.wno obesrane.

grałem w MGS3, ujdzie, ale takie gry nie dla mnie, nie skończyłem.

grałem w MGS: PW, jak wyżej, skończyłem po wielu męczarniach

grałem w MGS4, ale po godzinie odpuściłem

grałem w MGA 2, przeszedłem choć też sredniak (ale o zupełnie innej mechanice)

Generalnie od MGSa mnie odrzuca pokręcona jak metr sznurka w kieszeni fabuła i nudny gameplay. Gry stealth z przegadaną fabuła nie są dla mnie ewidentnie 

Łyso Ci klapku? :reggie: lepiej przeczytaj książki Sapkowskiego :shotgun:

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.