Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten picture to kłamstwo bo mam 5. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie same chińskie bajki dla gimbusów. 

Opublikowano

multiplatformy i remastery :kaz:

Opublikowano

Taka prawda, o co tu się kłócić, obie te konsole są siebie warte.

Opublikowano

Soul - czwarta osoba po Maciomaniaku, Bartoszu i Czezkym obalającym mit że na tę generację narzekają tylko klapersi. Szanuję taką szczerość. :hi:

Opublikowano

Ale o mnie to nie pamiętasz głupia pało. :/

Opublikowano

za bardzo chwaliłeś xboxa ostatio

Opublikowano

:dunno:

Foch.  :frog:  

Opublikowano

Microsoft taki dobry. Kupią IP Silent Hills i wydadzą ekskluzywnie na Xbox One.

Cały news zgadzałby się z paroma faktami jak np. usunięcie dema P.T. z sklepiku oraz Ebay cofający możliwość wystawienia konsoli z demem P.T. na sprzedaż.

Opublikowano

mam nadzieje ze tak sie stanie 

ale klapy mialyby pieczenie

:ohboy:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

:obama:

niekochany chyba by się zesrał xD

Opublikowano

ke? lepiej żeby tak się stało niż aby w ogóle nie wyszła. chyba tylko boty patrzą na dobre gry przez pryzmat oby nie im nie wyszło 

inna sprawa że zrobienie survival horroru exem bonera byłaby wyrzuceniem kasy w błoto. no chyba że z rozrywki zrobiono by kapiszony jak w Analu Wejku.  :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

czujecie ? 

zaczyna cos pachniec bbq 

<3

Opublikowano

Kupiłbym Xboxa, PT miało wyjsć w 2017/2018? Do tej pory Xbox One powinien być w cenie X360. Czyli za 100-150€

Opublikowano

Niekochany, ja bym się bardzo cieszył bo również bardzo byłem nakręcony na grę, ale dopóki nie będzie oficjala to kręcę tylko bekę z plejstejszynowców. :pawel:

Opublikowano

w sumie SILENT hills na ps4 byłyby raczej szumiącymi wzgórzami niż milczącymi. Jak najbardziej lepiej grać w takie gry na bezgłośnej konsoli bez gumowometalowych nóżek zmniejszających wibracje u sąsiadów piętro niżej.

Opublikowano

ja zrobiłbym ten sam myk co z TEW i Izolacją. Kupił dla samego wsparcia gatunku na długo przed zakupem hardware. :sir::trophy_silver:

Pod koniec generacji weźmie się to guvno rozmazane dla tych paru gierek (Phantom Dust, Sunset, Scalebound) to i doczekanie SH's byłoby miłym dodatkiem. 

Ale serio; bez Kojimy i Del Toro to nie wypali. :|

Opublikowano

kojima i del toro podpisali kontrakt z MS 

sprawdzone info on insajdera 

:ohboy:

Opublikowano

Ale serio, jakby to ogłosili na E3 to by rozpier.dolili tę imprezę od razu. :obama:

Im bliżej tym bardziej się nie mogę doczekać E3, kur.wa. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale czym by rozp.ierdolili tym że 1000 osób z Polski by to kupiło?

Opublikowano

Tym, że nie dla psa kiełbasa wstrętny klapiszczu. :problem:

Opublikowano

Sony z P.T. na pokładzie podobno przegrało ostatnie E3, ale w przypadku m$

to by rozpier.dolili tę imprezę od razu. :obama:

:dynia:

Opublikowano

No zwłaszcza głąbie, że P.T to było tylko demko i nie odzwierciedlało gry, a jakby teraz ogłosili SH jako exa i od razu pokazali faktyczny gameplay z datą na marzec 2016 to zaorane po całości, bo ludzie myśleli, że już jest game over z grą a tu nagle MS przychodzi z portfelem. 

No, ale to trzeba być więcej niż amebą aby skumać. :cool:

To samo byłoby gdyby tak Sony zrobiło z TLG, gameplay z datą. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O Silencie pisałi ze gra jest w zalążku a tu nagle premiera w 2016. Silent zostanie w Konami i jeszcze Kojima bedzie go konczyl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.