Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

boty w multi titanfall, konsola steruja graczem w multi killer instinct - xone - jak mnie to nie dziwi

cofanie czasu w forzie, gadanie do konsoli, granie w jakieś wygibasy na kinecie, fifa dodawana do konsoli, bundle z assasinem oraz deal na mapy do coda po stronie micro - jakoś mnie to nie dziwi
Gdzies czytalem ze deal na coda sie skonczyl i sony ma to przejac. Ciekawe czy to prawda. xd
Opublikowano

jeszcze gierki w bundlach w postaci kodow xD

Opublikowano

najlepsze multi na playstation ma widzenie przez sciany? jak mnie to nie dziwi

nie to co boty w mutli w titanfallu ale jednak pewnien niesmak pozostaje

w titanfall masz jeszcze autoaim

Opublikowano

serio to playstation takie slabe ze wasze najlepsze multi musi stawac w szranki z titanfallem zeby walka byla wyrownana?

Opublikowano

serio to xone takie slabe jesli chodzi o exy, ze wasz naczelny przedstawiciel spedza w tym slabym titanfall 200h?

aaa zapomnialem jeszcze jest jaranko do remastera pierwszy gyrosow, REMASTERA, najwiekszego raka, ktore ponoc wymyslilo sony choc to tez nie prawda (bo pierwsze z remasterami bylo nintendo)

jaranko do trailerow check

jaranko do zapowiedzi check

jaranko do remasterow check

jaranko do zblizajacych sie konferencji check

a tak wytykali to klapom xD

i jeszcze w stylu janczesa:

XD!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mnie natomiast nie dziwi za najważniejszy tytuł bociarski czyli SO ma klasyfikacje wieku 16 a najlepsze wyścigi maja cofanie czasu, nie dziwi mnie rowniez domino pizza w snapie i TV w konsoli.

Opublikowano

dupa ficka peknieta check

Opublikowano

No dzisiaj boty ladnie orane.

Nie wiem jak, zwykle ogarniety, kermit mogl zagrac te karte:

najlepsze multi na playstation ma widzenie przez sciany? jak mnie to nie dziwi

Troche expert stajl.

Opublikowano

Yeti mnie oszukał. Miało być wszystko na high.

O KUR.WA YETI GDZIE JESTEŚ xD fajnie jakby ktoś znalazł te posty w którym yeto jest pewny, że bedzie to high z pecetów ahaha kolejna kompromitacja

Opublikowano

Hej boty, czy to prawda, że boner nie obsługuje odtwarzania muzyki w tle?

A któryś po premierze Spotify na PS4 mi pisał, że nie chcę walczyć na aplikacje :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

No dzisiaj boty ladnie orane.

boty i klapy są orane od startu tej generacji także nic nowego

A któryś po premierze Spotify na PS4 mi pisał, że nie chcę walczyć na aplikacje :dynia: :dynia: :dynia:

<expert> zawsze można sobie puscić muzykę z laptopa <expert>

Opublikowano

Ominąć przez weekend 33 strony CW... coś straciłem?

Opublikowano

bla bla wiesiek, bla bla fpsy, bla bla 1080p

nie, nic

Opublikowano

Playstation wydało bundla ps4 z wd-40, taśmą izolacyjną, filcowymi podkładkami i złotą kartą castoramy.

Opublikowano

Widzę klapy coś atakują, nie ma co się dziwić - dziś ma być jakiś trailer TR, więc dupki zaczynają powoli ich szczypać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

dobra, wracam z wojaży po Skellige, czytam CW oczywiście beka z klapów na każdej stronie - niektórzy dalej czekają na magicznego pacza który im usunie 1/2 drzew w lasach i mgłe, inni dalej skipują burze.. jak was serio ten xbon tak gryzie w dupe to dokupcie sobie uzywane gpu do blachy z komunii (pewnie wyjdzie taniej niż the order na premiere z kanady) 

a do tego na 2 tyg przed najlepszymi targami e3 w historii xboxa dostaniemy dziś trailer nowego Tomb Ridera (13 CET) - czy można było wybrać lepszą konsolę?

sonyboty już przyzwyczaiły się że dostają wszystko co najgorsze, W3, AC, DMC i wiele innych multiplatform lepiej działa na nadkonsoli Spencera niż gównie obesranym bez gier   :)

No ale wiadomo że 180p to być lub nie być dla ameb które to łykają nie widzą różnicy dopóki ktoś o tym nie napisze   :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

DmC??? chodzi ci o brak AF, ktore zostalo naprawione prawie zaraz po premierze patchem, podobnie jak ten sam problem w DL?

90% multiplatform nie dosc, ze dziala lepiej to jeszcze chodzi w wyzszej rozdzielczosci - jesli ktos nie chce pc do multiplatform tylko ps4, dziekuje

Opublikowano

Ficek widzę tracisz już resztki rozsądku...

Zamiast wyjść z tego klaperskiego bagna na którzy trzeba skipować deszcz (karma to sucz :reggie: ) i dołączyć do elity, to siedzisz z tymi ulungami na pokładzie i słuchasz nadal tej fałszującej orkiestry.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bla bla wiesiek, bla bla fpsy, bla bla 1080p

nie, nic

Sciagaj plantsy lepiej. :shotgun:

@Lem

Dla mnie sluchanie muzy w trakcie grania to glupota.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a klapki poza graniem mogą odpalić na konsoli mp3, film np. .avi albo cd audio?

Opublikowano

odpalę później by zebrać plony z 2 pól to zarzucę ściąganie :P

kermit, przecież mogą. niekoniecznie na tym samych urządzeniu ale kto im broni :Coolface:

Opublikowano

za 30 minut Fajusiowi i Lemonce du,pa eksploduje ;d czekam na rzetelna analize :ohboy:

Opublikowano

Dokładnie, konsola do grania, komputer do pracy, radio do muzyki i dvd do filmów :yao:

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.