Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kolega z pracy dzisiaj zamówił XO, jego głównym argumentem było duże prawdopodobienstwo złamania zabezpieczeń konsoli i granie w piraty  :fsg:

ale to swiadczy o tym jacy ludzie i czemu kupuja konsole m$

Opublikowano

Czyli Mender obrońca sony nawet nie ma ps4? W ogóle po jaki uj on się tu wypowiada nie mając żadnego next gena.

Opublikowano

Czyli Mender obrońca sony nawet nie ma ps4? W ogóle po jaki uj on się tu wypowiada nie mając żadnego next gena.

bo dostaje gierki z plusa na ps3 i smycz od sony

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy e3 

:yao:

Opublikowano

o to chodzi w CW, albo odpisujesz nie na temat, albo odpisujesz nie posiadajac wiedzy, albo robisz osobiste podjazdy na kogos

Opublikowano

wchodze sobie na telefonie na appke psn a tam 

ITq3NiG.png

200 złotych rocznie xddd

Dziwne - godzine gralem w multi, 40 znajomych online. Moze konserwacja trwala 10min i wszyscy ktorzy sie wczesniej zalogowali mogli grac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

o to chodzi w CW, albo odpisujesz nie na temat, albo odpisujesz nie posiadajac wiedzy, albo robisz osobiste podjazdy na kogos

Co za chore (pipi)  :obama:

Opublikowano

200 złotych rocznie xddd

Dziwne - godzine gralem w multi, 40 znajomych online. Moze konserwacja trwala 30 minut i zrobili ja w miedzy czasie, wszyscy ktorzy sie wczesniej zalogowali mogli grac.

easye i 40 innych nienormalnych ludzi, którzy nie mają pracy i szkoły

Opublikowano

Zasluzony urlop - najszybsza konserwacja w historii psn. Trwala jeszcze krocej niz usuwanie ograniczen z Xbox Live xD
http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status

Stan usługi Xbox Live

Usługi

• unavailable_icon.png  Relacje społeczne i gry Ograniczona

Wiemy, że wystąpił problem, i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszamy za spowodowane tym niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.[/size]

Edytowane przez easye

Opublikowano

standardowa odpowiedz na drame hipokrytow:

A klapki chciały mieć always offline to mają :yao:

300 tys dodatkowych serwerow by 2 razy w tygodniu czytac: ^^

• unavailable_icon.png  Relacje społeczne i gry Ograniczona!

Edytowane przez easye

Opublikowano

ITq3NiG.png

200 złotych rocznie xddd

Dziwne - godzine gralem w multi, 40 znajomych online. Moze konserwacja trwala 10min i wszyscy ktorzy sie wczesniej zalogowali mogli grac.

rowniez uwazam to za dzwine ja zawsze zostawiam konsole wlaczona z niedzieli na poniedzialek w razie konserwacji i zawsze gram online :dynia:

obojetne co sony zrobi to i tak przyjdzie izi i znajdzie wytlumaczenie, serio sony rozkazuje mu lizac stopy, a on prosi o wiecej xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A klapki chciały mieć always offline to mają :yao:

300 tys dodatkowych serwerow by 2 razy w tygodniu czytac: ^^

• unavailable_icon.png  Relacje społeczne i gry Ograniczona!

Ostatnio też był taki błąd. Efekt? Normalne logowanie do usługi i normalne granie online w plantsy i fifę. U sony jak yebnie to całą usługę wyłączają. 

Opublikowano

izi ale powiedz mi co ja mam z tym wspólnego? Chciałem wejśc z telefonu do store a pózniej dodać ziomka do friendlisty, ale nie mogłem bo serwery padły potem wchodzę na forum widze, że marek pisał, że całe psn padło i co ja mam o tym myśleć? W dzień zakupu ps4 też padł psn na całe szczęscie byłem online :obama:

Opublikowano

No i widzisz jakie klapy masz na oczach, jak tylko ktos Ci zdjecie appki wrzuci. To samo jest na PS4, gram obecnie online, normalne logowanie, 55 znajomych, aplikacja dziala.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i widzisz jakie klapy masz na oczach, jak tylko ktos Ci zdjecie appki wrzuci. To samo jest na PS4, gram obecnie online, normalne logowanie, 55 znajomych, aplikacja dziala.

No to spoko. Cieszę się twoim szczęściem.

Po prostu konserwacja była krótka bo jak ktoś pisał były gry za free i sony musiało szybko wyłączyć, żeby nie narobić strat. 

Zawsze jak robią normalne konserwacje to są one wieczorem. 

Opublikowano

Nie pamietam juz konserwacji podczas ktorej nie moglem grac online. Moze standardowo jakas osoba bez PS4 mi przypomni ?

ostatnia przerwa jaka kojarze byla chyba w lutym i trwala 2,3h podczas ktorej takze mogli grac wszyscy ktorzy zalogowali sie przed konserwacja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wlasnie machnalem soczystego komenta, ciekawe czy ktos mi odpisze i pogrozi wybiciem zębów :yao:

na pewno na konsoli bede mial mniej spadków animacji w wiedzminie ( jak juz załatają gre do kona) niz na PC, gdzie nie ma zadnej optymalizacji i gdyby nie NVIDIA ze swoimi sterownikami ktore poprawiają co miesiac to na tych kartach za pare tysiecy nie dało by sie grac

typ mówi prawdę spadków w wiedzminie na ps4 nie ma po prostu gra chodzi w 20fpsach.

swoją droga to chyba expert pisał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.