Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W wolnym tlumaczeniu, po co komu soundtrack w grze, skoro mozna sluchac wlasnej playlisty

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co rozumiesz przez dobry ost, bo mnie te festyniarskie juwenalia z Horizon 1 odrzuciły. zresztą każdy nawet najlepszy ost w końcu nudzi.

może pójdźmy w to głębiej:

lepszy dobry ost bez własnej muzyki > dobry ost z możliwoscią wrzucenia własnej?  :kaz:

Opublikowano

Nie kombinuj. :shotgun:

Opublikowano

Tylko czekać, jak m$ zwinie zabawki i odetnie konsole od sieci, to boty będą pisać, że tylko single player i na co komu multi :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

sony z U i tak było pierwsze :kaz:

Opublikowano

Tylko czekać, jak m$ zwinie zabawki i odetnie konsole od sieci, to boty będą pisać, że tylko single player i na co komu multi :kaz:

Z to co ostatni widziałem, to raczej Sony obniżono raiting na giełdzie.

Oni się muszą odciąć od innych usług i postawić na ubezpieczenia + playstation. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Poki co Sony jest pierwsze razem z remasterem Uncharted i co tygodniowymi konserwacjami xD

Opublikowano

Nie kombinuj. :shotgun:

ale tu nie ma nawet czego bronić. w takie GTA 3 i VC jeździłem bez celu po mieście tygodniami, słuchając własnej muzyki, kiedy znudził mnie oryginał. miałem cholerną chętkę posłuchać własnego ost w remasterze na ps4. i co? i guvno, bo najwyraźniej ktoś miał podobny pogląd n.t. temat co wy :reggie:

Opublikowano

wpadłem na chwile zobaczyć co u was, widzę że pare typów mysli że DX12 zwiększy im wydajność w grach obecnych na rynku - aha :dynia: dobre dobre - leowtf.gif

o widzę jakieś przecieki co do Forzy - pny.gif

ogólnie ujmując

hah.gif

Opublikowano

Oni się muszą odciąć od innych usług

najlepiej niech na dobre odetną się od sieci i always offline. przynajmniej porządne zabezpieczenie przed hakerami.

exakt widzę w formie jak zawsze. suche gify, zero treści bo nic nie masz do powiedzenia. trzymasz poziom, to trzeba przyznać.

Opublikowano

photo-thumb-62614.jpg?_r=1421965341

@niekochany

To idź graj na pc, tam sobie posłuchasz swojej muzy. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

co rozumiesz przez dobry ost, bo mnie te festyniarskie juwenalia z Horizon 1 odrzuciły. zresztą każdy nawet najlepszy ost w końcu nudzi.

może pójdźmy w to głębiej:

lepszy dobry ost bez własnej muzyki > dobry ost z możliwoscią wrzucenia własnej?   :kaz:

Najlepszy są gry, w których sam tworzysz ost, jak Mario Paint, a nie jakieś gierki dla casuli gdzie muzyka jest podana na tacy :kaz:

Opublikowano

Najlepiej to by dali mozliwosc podlaczenia gitary do kazdej gry, lapami grasz na padzie, a stopami sobie napierdalasz soundtrack :exact:

Opublikowano

Oni się muszą odciąć od innych usług

najlepiej niech na dobre odetną się od sieci i always offline. przynajmniej porządne zabezpieczenie przed hakerami.

exakt widzę w formie jak zawsze. suche gify, zero treści bo nic nie masz do powiedzenia. trzymasz poziom, to trzeba przyznać.

b910ca59-ed0d-45ca-953f-97d113c78ab8.jpg

mokra Italka - WOW! a widzisz tam gdzieś opady deszczu?

Szczegółowość samochodu dalej bez zmian, refleksy chu.jowe, krople deszczu wyglądają jak kupa.

1a046a20-bf43-4bda-89e3-965d226cc7f9.jpg

W sumie to ten screen może potwierdzać to że jest to dalej stary engine, dalej sp.ierdolone przekontrastowane kolory, coś pomiedzy Forzą 4 a Forzą 5.

27568158-4047-432d-9642-ec64c9448488.jpg

Znów widać słabiutkie refleksy, to też nie potwierdza zmiennej pory dnia i nocy.

tak mocno chce się mylić

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

a model jazdy jaki bedzie expercie ?

i czy widzisz na obrazkach betonowe 60fps ?

Opublikowano

Pyszny rok dla klapow, The Order 0062, remaster GoWa 3 i trylogii Uncharted, zazdro :banderas:

już tak nie czaruj, bo to na ps4 wyszedł w tym roku i jako pierwszy ex na +90%, a już wkrótce lepiej działający MGS V, Soma, Killing Floor 2 i Persona 5 :banderas:

trzeba mieć niezłe poczucie humoru, aby dziewiąte Halo i szóstą Forzę po blisko roku czekania uznać za powód do zazdrości. :kaz:

Opublikowano

Jak nie będzie tak słaby jak w dc to będzie super

Opublikowano

Pyszny rok dla klapow, The Order 0062, remaster GoWa 3 i trylogii Uncharted, zazdro :banderas:

już tak nie czaruj, bo to na ps4 wyszedł w tym roku i jako pierwszy ex na +90%, a już wkrótce lepiej działający MGS V, Soma, Killing Floor 2 i Persona 5 :banderas:

A jakieś dobre gry? :kaz:

Opublikowano

a model jazdy jaki bedzie expercie ?

i czy widzisz na obrazkach betonowe 60fps ?

po Forzie 5 spodziewam się tylko :banderas:

Na początku mowa była o 50 teraz mowa o 60 więc będzie stałe 50-60

Opublikowano

mokra Italka - WOW! a widzisz tam gdzieś opady deszczu?

no tak, auto się spociło i popuściło od katowania na torze. to ma więcej sensu niż opad atmosferyczny :sorcerer:

Opublikowano

Mam nadzieję, że eXpert powie nam w ilu FPS'ach są te zdjęcia.

Opublikowano

Exact - no i po co ci to guwno rozmazane? G29 kupisz, do bonera nie podłączysz, a na PS4 pCARS, Assetto Corsa i wisienka na torcie w postaci GT7. Czego chcieć więcej? :banderas:

Opublikowano

twojego odkrytego psnid

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.