Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Platinum robi grę o Transformersach ?

raining_david_tennant_nosedrip.gif

Wybaczcie fani robocików, ale dla mnie gorszej opcji być nie mogło. MGR2, Bayo3, Vanquish 2, coś nowego ... no ale będą cellshadingowe transformersy eh.

"slasher" z pływającym frameratem w okolicach 35fps :niedobrze:

bardziej 40 w sumie

a no zupełnie jak:

:niedobrze:

Na szczęście Bayo jest o niebo lepszym tytułem niż przygody zidiociałego i złego na wszystko oprócz samego siebie debila.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no ale pływający framerate w okolicach 35fps  :niedobrze:

Opublikowano

Transformery zawsze spoko, szczegolnie te z lat 80.

Opublikowano

no ale pływający framerate w okolicach 35fps  :niedobrze:

Bajo bliżej do 60 klatek, a debilowi bliżej 30tu. No ale skąd możesz o tym wiedzieć. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

"slasher" z pływającym frameratem w okolicach 35fps :niedobrze:

bardziej 40 w sumie

a no zupełnie jak:

:niedobrze:

Gierka na Wii U wyciaga 60 fpsów, czego nie potrafi plastik Sony. Nie ma to jak strzelic sobie w kolano :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No i Bayo nigdy nie było dobrym przykładem płynności :lapka:

Ani dobrej gry. :lapka:

Opublikowano

Oh jak piecze fanów chińskich gierek. :banderas: 

Opublikowano

No i Bayo nigdy nie było dobrym przykładem płynności :lapka:

Ani dobrej gry. :lapka:

Albo trollujemy na poziomie albo wcale :shotgun:

Opublikowano
Na szczęście Bayo jest o niebo lepszym tytułem niż przygody zidiociałego i złego na wszystko oprócz samego siebie debila.

Wyrzuć z siebie jeszcze kilka epitetów. Na pewno stać cię na więcej!

Gierka na Wii U wyciaga 60 fpsów, czego nie potrafi plastik Sony. Nie ma to jak strzelic sobie w kolano :dynia:

Gierka na Wii U wygląda gorzej i chodzi tylko minimalnie lepiej od gry na pięć lat starszą konsolę Sony. Gdzie tu jest strzał w kolano?

Opublikowano

@Ins

35 zamiast 30, 50 zamiast 43. PRAWIE JAK ROCK SOLID 60 PANIE. poza tym czy ja pisałem że mam gdzieś z tym problem? pokazać wam podwójne standardy i już zaczyna się walka o ochłapy.  :wio:

@raven jaki każul grał w to na ps3

:wio:

@suteq

c'nie :banderas:

Opublikowano

Ale toczymy tutaj z ravenem i reszta chłopaków beke na IRCu, pojecia nie macie :banderas:

Opublikowano

Gierka na Wii U wygląda gorzej i chodzi tylko minimalnie lepiej od gry na pięć lat starszą konsolę Sony. Gdzie tu jest strzał w kolano?

1. Kratos jest idiotą. Fabuła jest beznadziejna, jak idę na klopa to moje motywy są lepsze niż tego barana.

2. Minimalnie lepiej ? Średnia ilość klatek spokojnie o 10 większa. Jak gimklapy porównują X1 do PS4 to srają ze szczęścia gdy jest taka sytujacja. No ale jesteś Lemem, nie będę wymagał od ciebie czegokolwiek.

Opublikowano

2. Minimalnie lepiej ? Średnia ilość klatek spokojnie o 10 większa. Jak gimklapy porównują X1 do PS4 to srają ze szczęścia gdy jest taka sytujacja. No ale jesteś Lemem, nie będę wymagał od ciebie czegokolwiek.

Młocie, przecież co innego boner i PS4, a co innego konsole z dwóch różnych generacji :dynia: :dynia: :dynia: No i God of War mimo tej różnicy generacji wygląda znacznie lepiej.

Opublikowano

Młocie, przecież co innego boner i PS4, a co innego konsole z dwóch różnych generacji :dynia: :dynia: :dynia:

Twój kolega z obozu, Karol aka Mendrek twierdzi, że WiiU to konsola należąca do tej samej generacji co PS360. Czyżbyś się z nim nie zgadzał? Wojna domowa wśród klapów? 

Młocie

:cool:

Opublikowano

Młocie, przecież co innego boner i PS4, a co innego konsole z dwóch różnych generacji :dynia: :dynia: :dynia: No i God of War mimo tej różnicy generacji wygląda znacznie lepiej.

No ale czemu tak Cię boli, że Bajo 2 nie dość, że jest lepszą grą od przygód białego murzyna i na dodatek chodzi lepiej ? No ale rozumiem, najważniejsze że minimalnie lepiej sratos wygląda. To jest przecie najważniejsze w slasherach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ja nie wiem jak można handlować że framerate mojej gierki jest 15% leprzy od twojej gierki, podczas gdy oba w czasie walki chodzą jak guvno w por. z takim MGR, czy Bayo 1 z 360-tki, no ale taki mamy tutaj klimat  :sleep:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No ale czemu tak Cię boli, że Bajo 2 nie dość, że jest lepszą grą od przygód białego murzyna i na dodatek chodzi lepiej ? No ale rozumiem, najważniejsze że minimalnie lepiej sratos wygląda. To jest przecie najważniejsze w slasherach.

Szczerze mówiąc mam to w *upie. Bawi mnie tylko, jak ktoś cieszy japę, bo brzydsza gra z ósmej generacji wyciąga kilka klatek więcej niż ładniejsza z siódmej. Przecież to jest kuriozum.

Opublikowano

Ubaw na sto dwa. To przecież ja zacząłem porównywać lepiej chodząca Bayonette do Srap of Łora.

Opublikowano

Szczerze mówiąc mam to w *upie. Bawi mnie tylko, jak ktoś cieszy japę, bo brzydsza gra z ósmej generacji wyciąga kilka klatek więcej niż ładniejsza z siódmej. Przecież to jest kuriozum.

Bayonetta 2 jest ladniejsza, to jest dopiero kuriozum.

Opublikowano

Srap of Łora

Rozkręcasz się, brawo <kciuk>

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawę, że nie jesteśmy na IRCu i tu jest wymiana poglądów ? No ale rozumiem, nie ma jak Kratosa wybronić to trzeba kombinować. 

- lepszy framerate - srak

- lepsza historia - srak

- lepszy bohater - srak

- lepszy design - srak

- lepszy combat system - srak

- lepsza konsola - srak

- lepsza czasem grafika - ok

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sorry, ale twoich pomysłowych krzyżówek tytułów Sony z różnymi określeniami fekaliów i czynności ich wydalania nie traktuję w kategoriach wymiany poglądów :lapka:

Opublikowano

Czyli przegrałeś i nadal jestes pipką, która boi się ujawnić swój psn id. Wszystko się zgadza. Bycie januszem z aspiracjami na trolla idealnie pasuje dla odpada z gejonly.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.