Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Platinum robi grę o Transformersach ?

raining_david_tennant_nosedrip.gif

Wybaczcie fani robocików, ale dla mnie gorszej opcji być nie mogło. MGR2, Bayo3, Vanquish 2, coś nowego ... no ale będą cellshadingowe transformersy eh.

"slasher" z pływającym frameratem w okolicach 35fps :niedobrze:

bardziej 40 w sumie

a no zupełnie jak:

:niedobrze:

Na szczęście Bayo jest o niebo lepszym tytułem niż przygody zidiociałego i złego na wszystko oprócz samego siebie debila.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no ale pływający framerate w okolicach 35fps  :niedobrze:

Opublikowano

Transformery zawsze spoko, szczegolnie te z lat 80.

Opublikowano

no ale pływający framerate w okolicach 35fps  :niedobrze:

Bajo bliżej do 60 klatek, a debilowi bliżej 30tu. No ale skąd możesz o tym wiedzieć. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

"slasher" z pływającym frameratem w okolicach 35fps :niedobrze:

bardziej 40 w sumie

a no zupełnie jak:

:niedobrze:

Gierka na Wii U wyciaga 60 fpsów, czego nie potrafi plastik Sony. Nie ma to jak strzelic sobie w kolano :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No i Bayo nigdy nie było dobrym przykładem płynności :lapka:

Ani dobrej gry. :lapka:

Opublikowano

Oh jak piecze fanów chińskich gierek. :banderas: 

Opublikowano

No i Bayo nigdy nie było dobrym przykładem płynności :lapka:

Ani dobrej gry. :lapka:

Albo trollujemy na poziomie albo wcale :shotgun:

Opublikowano
Na szczęście Bayo jest o niebo lepszym tytułem niż przygody zidiociałego i złego na wszystko oprócz samego siebie debila.

Wyrzuć z siebie jeszcze kilka epitetów. Na pewno stać cię na więcej!

Gierka na Wii U wyciaga 60 fpsów, czego nie potrafi plastik Sony. Nie ma to jak strzelic sobie w kolano :dynia:

Gierka na Wii U wygląda gorzej i chodzi tylko minimalnie lepiej od gry na pięć lat starszą konsolę Sony. Gdzie tu jest strzał w kolano?

Opublikowano

@Ins

35 zamiast 30, 50 zamiast 43. PRAWIE JAK ROCK SOLID 60 PANIE. poza tym czy ja pisałem że mam gdzieś z tym problem? pokazać wam podwójne standardy i już zaczyna się walka o ochłapy.  :wio:

@raven jaki każul grał w to na ps3

:wio:

@suteq

c'nie :banderas:

Opublikowano

Ale toczymy tutaj z ravenem i reszta chłopaków beke na IRCu, pojecia nie macie :banderas:

Opublikowano

Gierka na Wii U wygląda gorzej i chodzi tylko minimalnie lepiej od gry na pięć lat starszą konsolę Sony. Gdzie tu jest strzał w kolano?

1. Kratos jest idiotą. Fabuła jest beznadziejna, jak idę na klopa to moje motywy są lepsze niż tego barana.

2. Minimalnie lepiej ? Średnia ilość klatek spokojnie o 10 większa. Jak gimklapy porównują X1 do PS4 to srają ze szczęścia gdy jest taka sytujacja. No ale jesteś Lemem, nie będę wymagał od ciebie czegokolwiek.

Opublikowano

2. Minimalnie lepiej ? Średnia ilość klatek spokojnie o 10 większa. Jak gimklapy porównują X1 do PS4 to srają ze szczęścia gdy jest taka sytujacja. No ale jesteś Lemem, nie będę wymagał od ciebie czegokolwiek.

Młocie, przecież co innego boner i PS4, a co innego konsole z dwóch różnych generacji :dynia: :dynia: :dynia: No i God of War mimo tej różnicy generacji wygląda znacznie lepiej.

Opublikowano

Młocie, przecież co innego boner i PS4, a co innego konsole z dwóch różnych generacji :dynia: :dynia: :dynia:

Twój kolega z obozu, Karol aka Mendrek twierdzi, że WiiU to konsola należąca do tej samej generacji co PS360. Czyżbyś się z nim nie zgadzał? Wojna domowa wśród klapów? 

Młocie

:cool:

Opublikowano

Młocie, przecież co innego boner i PS4, a co innego konsole z dwóch różnych generacji :dynia: :dynia: :dynia: No i God of War mimo tej różnicy generacji wygląda znacznie lepiej.

No ale czemu tak Cię boli, że Bajo 2 nie dość, że jest lepszą grą od przygód białego murzyna i na dodatek chodzi lepiej ? No ale rozumiem, najważniejsze że minimalnie lepiej sratos wygląda. To jest przecie najważniejsze w slasherach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ja nie wiem jak można handlować że framerate mojej gierki jest 15% leprzy od twojej gierki, podczas gdy oba w czasie walki chodzą jak guvno w por. z takim MGR, czy Bayo 1 z 360-tki, no ale taki mamy tutaj klimat  :sleep:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No ale czemu tak Cię boli, że Bajo 2 nie dość, że jest lepszą grą od przygód białego murzyna i na dodatek chodzi lepiej ? No ale rozumiem, najważniejsze że minimalnie lepiej sratos wygląda. To jest przecie najważniejsze w slasherach.

Szczerze mówiąc mam to w *upie. Bawi mnie tylko, jak ktoś cieszy japę, bo brzydsza gra z ósmej generacji wyciąga kilka klatek więcej niż ładniejsza z siódmej. Przecież to jest kuriozum.

Opublikowano

Ubaw na sto dwa. To przecież ja zacząłem porównywać lepiej chodząca Bayonette do Srap of Łora.

Opublikowano

Szczerze mówiąc mam to w *upie. Bawi mnie tylko, jak ktoś cieszy japę, bo brzydsza gra z ósmej generacji wyciąga kilka klatek więcej niż ładniejsza z siódmej. Przecież to jest kuriozum.

Bayonetta 2 jest ladniejsza, to jest dopiero kuriozum.

Opublikowano

Srap of Łora

Rozkręcasz się, brawo <kciuk>

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawę, że nie jesteśmy na IRCu i tu jest wymiana poglądów ? No ale rozumiem, nie ma jak Kratosa wybronić to trzeba kombinować. 

- lepszy framerate - srak

- lepsza historia - srak

- lepszy bohater - srak

- lepszy design - srak

- lepszy combat system - srak

- lepsza konsola - srak

- lepsza czasem grafika - ok

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sorry, ale twoich pomysłowych krzyżówek tytułów Sony z różnymi określeniami fekaliów i czynności ich wydalania nie traktuję w kategoriach wymiany poglądów :lapka:

Opublikowano

Czyli przegrałeś i nadal jestes pipką, która boi się ujawnić swój psn id. Wszystko się zgadza. Bycie januszem z aspiracjami na trolla idealnie pasuje dla odpada z gejonly.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.