Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie martwil bym sie o te 400mln. MS zainwestowalo o wiele wiecej w nowego Kinecta, Mattric tez wydal kase na nowe studia ktore mialy robic gry na Kinecta (LXP I Platform Next) albo tablety (Lift London). Stworzyl tez to studio do seriali I zatrudnil Spilberga. Wyobrazcie sobie ile w to poszlo kasy. A co zrobil z tym wszystkim Spencer? Wszedl I powiedzial W Y P I E R D A L A C. Zero Kinecta I seriali. Chcesz poskakac I schudnac to na silownie, chcesz cos obejrzec? Zapros dziewczyne do kina a nie bedziesz sie kitral przed dekoderem w helmie Master Chifa. Studio od seriali zostalo zamkniete, na Swieta tez maja byc nowe bundle z NFL I Sunset - o dziwo sam Xbox z gra za 400 dolcow. A gdzie Kinect?

Mam info od insajdera ze jak Krol Spencer obja wladze przyszla do niego swita z pytaniem "Panie co my poradzimy, jak naprawic Xboxa?" Na to Spencer zdjal spodnie, walna kloca na Kinecta, podtarl swoj szlachecki zad scenariuszami od Spilberga I powiedzial "To by bylo na tyle. A teraz (pipi)c robic gry"

True story

Ale seriale to akurat bardzo fajny pomysł, szkoda, że z tego rezygnują.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bomby prawdy o ms to zmiana tematu na Nintendo?

Opublikowano

Q1 Opeating Loss 94 million

Q1 Net Loss 98 million

skandal, tak nie może być! pędzę na piratebay pościągać trochę gierek na ps3 żeby sony również odnotowało straty.

Ale seriale to akurat bardzo fajny pomysł, szkoda, że z tego rezygnują.

zgadzam się, na psn będzie ekranizacja zaje.bistego komiksu która pierwotnie była pitchowana m.in stacji FX. zazdroszczę. ziomki z ezztv pewnie będą musieli się nagimnastykować żeby to zripować na torrenty :(.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

W Twojej głowie śmieszny hipokryto.

Opublikowano

Q1 Opeating Loss 94 million

Q1 Net Loss 98 million

skandal, tak nie może być! pędzę na piratebay pościągać trochę gierek na ps3 żeby sony również odnotowało straty.

Ściągaj, kasuj, ściągaj, kasuj. Generuj straty. Ja tak bym najchętniej robił z hołdysem jeszcze.

Opublikowano

Nie. Jesteś hipokrytą man. Big N ( którego jesteś fanolem ) ciągle cię dyma bez mydła, ale to do MS masz o coś identycznego pretensje. Jak jednak pokazują fakty MS daleko do aż tak okropnego olewania Polskich graczy jak to robi Nintendo. Pozdrawiam.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

M$ taki dobry dla polskich graczy. Wzruszylem się jak przeczytałem post DonSterydo.

Mysle ze podobnie działają pedofile/gwalciciele, poglaskaja, przytula, będą we właściwym miejscu o właściwym czasie by wzmocnić więź między ludzka jak w przypadku przytoczonego Wiedźmina 2,kupują prezenty, wręcz panoszą się brakiem zmartwień podczas zaglądania do portfela, zabierają do kina na kolacje, później, gdy zaufanie zostanie zbudowane, jadą w ciche spokojne miejsce, i niech Pan Bóg nie patrzy.

Opublikowano

Nie żyjemy w roku 2011. Sytuacja z Nintendo w Polsce ostatnio bardzo się ociepliła. Poszerzono listę sklepów, zajęto się promocjami i ceny poszły w dół.

Opublikowano

M$ taki dobry dla polskich graczy. Wzruszylem się jak przeczytałem post DonSterydo.

Mysle ze podobnie działają pedofile/gwalciciele, poglaskaja, przytula, będą we właściwym miejscu o właściwym czasie by wzmocnić więź między ludzka jak w przypadku przytoczonego Wiedźmina 2,kupują prezenty, wręcz panoszą się brakiem zmartwień podczas zaglądania do portfela, zabierają do kina na kolacje, później, gdy zaufanie zostanie zbudowane, jadą w ciche spokojne miejsce, i niech Pan Bóg nie patrzy.

Kolejny klapek z syndromem nieproszonego gościa pod kołdrą.

Opublikowano

Nie żyjemy w roku 2011. Sytuacja z Nintendo w Polsce ostatnio bardzo się ociepliła. Poszerzono listę sklepów, zajęto się promocjami i ceny poszły w dół.

Oczekujesz takiej wiedzy od zaślepionych xbotów którzy wybrali gorszą konsole?

Opublikowano

Oczekujesz takiej wiedzy od zaślepionych xbotów którzy wybrali gorszą konsole?

Ręce opadają jak się czyta te Twoje wypociny XD Nintendo od dekady olewa polski rynek nie będąc na nim oficjalnie obecnym, ale to MS jest zły i ma graczy w D bo miał rok poślizgu z jedną konsolą XD

Opublikowano

DonSterydo, Nintendo jest oficjalnie obecne na polskim rynku. Prościej już się tego chyba nie da napisać.

Opublikowano

Jak w ogole mozna przychylnie mowic o firmie, ktora calkowicie upie.rdala swoja obecna konsole w momencie jak zapowie nowa ;/

Opublikowano

DonSterydo, Nintendo jest oficjalnie obecne na polskim rynku. Prościej już się tego chyba nie da napisać.

Zapomniałeś dodać, że TERAZ jest obecne oficjalnie.

Jak w ogole mozna przychylnie mowic o firmie, ktora calkowicie upie.rdala swoja obecna konsole w momencie jak zapowie nowa ;/

A o jakiej firmie mówisz?

Opublikowano

Kolejny klapek z syndromem nieproszonego gościa pod kołdrą.

Hehehe, w momencie gdy M$ robił wam taki gwałt że ludzie i branża lapala się za głowę mówiąc "co się z naszym hobby dzieje" , w momencie w którym najwierniejsi jak MaZZeo powiedzieli stop trzymając dopiero co wyciągniętego kuttasa z buzi, Ty mówiłeś że Ci się to podoba i cieszysz się że możesz odkrywać swoje ciało na nowo.

Więc jak ja mam prowadzić z Tobą dyskusję o tym jak M$ jest dobry dla graczy.

Opublikowano

Przykro mi Ex4ct z powodu tego co najwyraźniej spotkało Cię we wczesnym dzieciństwie, powinieneś z tym zwrócić się do specjalisty. Obrażanie innych na forum nie rozwiąże Twoich problemów.

Opublikowano

Macie gdzieś jego real fotę? nie dość, że non stop daje mi minusy z powodu  kolejnego pryszcza który dziś rano pokazał mu się na  (pipi)e i ogólnie wpienia mnie nie miłosiernie, dał bym upust nienawiści i sprawdził czy zęby mu za gęsto nie rosną :D jak tylko go spotkam na ulicy.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Bayonetta 2's pretty much everything you could expect from a sequel. I've played through a significant amount of the whole thing, but am only allowed to tell you about the opening third. Know this, though: the combat crackles as satisfyingly as before, the jokes fall flat just as often and the narrative that drives the whole thing, well frankly I haven't a clue what's going on. The energy, though, is remarkable.

Regardless of that vocal disappointment, the Japanese developer have cracked on with precisely what they do best – crafting intense, high-octane action experiences that they are entirely unrivalled in creating across the industry. With Bayonetta 2 nearing its October release I have found myself lucky enough to play through the opening five chapters, and the sequel is promising to be every bit as frenetically exhilarating as its predecessor.

Wow… just wow. It’s possible that in the four and half years since the original game’s release you’ve forgotten the pure insanity that Bayonetta brought with it. It’s safe to say that within moments of its sequel starting you’ll remember.

As for the game itself? Well, it’s Bayonetta to the core, and going by the areas of the game I’m currently allowed to talk about, it contains everything you would expect from Platinum Games: Action, Silky-smooth framerates, campiness, unique characters and enemy designs, and uncomfortably overt sexual themes.

Wybrane cytaty z zapowiedzi Bayonetty 2. Mmm, czujecie to? Tak, to zapach EKSA ze średnią na metacritic 85+

tumblr_mch4al8fMm1rj7vpao1_250.gif

Opublikowano

Bayonetta 2's pretty much everything you could expect from a sequel. I've played through a significant amount of the whole thing, but am only allowed to tell you about the opening third. Know this, though: the combat crackles as satisfyingly as before, the jokes fall flat just as often and the narrative that drives the whole thing, well frankly I haven't a clue what's going on. The energy, though, is remarkable.

Regardless of that vocal disappointment, the Japanese developer have cracked on with precisely what they do best – crafting intense, high-octane action experiences that they are entirely unrivalled in creating across the industry. With Bayonetta 2 nearing its October release I have found myself lucky enough to play through the opening five chapters, and the sequel is promising to be every bit as frenetically exhilarating as its predecessor.

Wow… just wow. It’s possible that in the four and half years since the original game’s release you’ve forgotten the pure insanity that Bayonetta brought with it. It’s safe to say that within moments of its sequel starting you’ll remember.

As for the game itself? Well, it’s Bayonetta to the core, and going by the areas of the game I’m currently allowed to talk about, it contains everything you would expect from Platinum Games: Action, Silky-smooth framerates, campiness, unique characters and enemy designs, and uncomfortably overt sexual themes.

Wybrane cytaty z zapowiedzi Bayonetty 2. Mmm, czujecie to? Tak, to zapach EKSA ze średnią na metacritic 85+

tumblr_mch4al8fMm1rj7vpao1_250.gif

Pamiętam jak pierwszy raz odpaliłem demko po premierze jedynki. Zanim znalazłem szczękę to zdążyłem zamówić za full price w Ultima. Będzie się działo w okolicach premiery :D

Opublikowano

a boty i klapki moga najwyzej pograc w odgrzewane tlou i halo

Opublikowano

Nintendozboki też ograją kotleta, ale Bayonettę 1 jako prezent do Bayonetty 2.

<3

Opublikowano

kiedy jakiś slasher na ps4?

Opublikowano

Macie gdzieś jego real fotę? nie dość, że non stop daje mi minusy z powodu  kolejnego pryszcza który dziś rano pokazał mu się na  (pipi)e i ogólnie wpienia mnie nie miłosiernie, dał bym upust nienawiści i sprawdził czy zęby mu za gęsto nie rosną :D jak tylko go spotkam na ulicy.

Ej ale spokojnie, zaparz sobie melisy, to tylko forum internetowe o gierkach dla dzieci.

Opublikowano

kiedy jakiś slasher na ps4?

w 2017 będzie remaster mgr: rising.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.