Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blacharze też muszą płacić drugi raz za możliwość ustawienia na high grafiki w Metro? :lol:

Sleeping Dogs: Definitive Edition także na PC.

ehh, czyli ten rak (jak każdy inny) w końcu dociera z konsol na glorious PC. Dobre chociaż to, że za pół ceny jak masz poprzednią wersję. Widać kogo dymają na 100% ceny a do kogo choć trochę szacunku : )))).

Sleeping Dogs - tu mam mieszane uczucia. Prócz upgrade'u graficznego będą też wszystkie DLC, a to już powoli zanikająca praktyka (Mass Effect i DLC za miliony monet, a kompletnej wersji nie będzie nigdy). Tak naprawdę to będzie kompletna wersja gry, a do tego jeszcze poprawią muh graphix, więc daję okejkę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

7 lat temu mialem nayebane screenow i filmikow z ET, Quakie 3 czy CS wiecej niz pojemnosc dysku na PS4.

No ale klapki sie ciesza ze moga dac zdjecie bitmapy na Facebooka XD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Blacharze też muszą płacić drugi raz za możliwość ustawienia na high grafiki w Metro? :lol:

Sleeping Dogs: Definitive Edition także na PC.

ehh, czyli ten rak (jak każdy inny) w końcu dociera z konsol na glorious PC. Dobre chociaż to, że za pół ceny jak masz poprzednią wersję. Widać kogo dymają na 100% ceny a do kogo choć trochę szacunku : )))).

Sleeping Dogs - tu mam mieszane uczucia. Prócz upgrade'u graficznego będą też wszystkie DLC, a to już powoli zanikająca praktyka (Mass Effect i DLC za miliony monet, a kompletnej wersji nie będzie nigdy). Tak naprawdę to będzie kompletna wersja gry, a do tego jeszcze poprawią muh graphix, więc daję okejkę.

Też bym dał, gdyby MSRP wynosiło 20 dolarów, a nie 60$. Szczają graczom na ryj, a ci się jeszcze cieszą, że ciepły letni deszczyk pada.

Opublikowano

7 lat temu mialem nayebane screenow i filmikow z ET, Quakie 3 czy CS wiecej niz pojemnosc dysku na PS4.

Photomode ≠ Screen

Przyklad:

iblQtYYPfTSWZ3.jpg

iDjE5wG.jpg (zarcik gratis)

Nie masz racji.

Opublikowano

Dopiszcie sobie photomode jako exa do 2014, ladnie wypelni luke pomiedzy DriveCub i LBP3 XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CW ci nie sluzy hav3n, kiedys byles lepszym wojownikiem, ostatnio wszystkie twoje posty wygladaja tak:

XD

XD.

XD

XDDDDDDDDDD

XD XDDD

Tez sie wypowiem:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xDDDDDDD

Musisz isc na odwyk, zregenerowac sily i wrocic do slusznej walki jako lepszy troll.

<spodziewa sie odpowiedzi na poziomie "XDDDDDD">

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wiem czy kiedykolwiek kupiłem grę na STEM z Allegro. Jest Get Games Go, GreenManGaming, GamersGate, Nuuvem, Amazon, Humble Bundle Store i dziesięć innych + strony z bundlami + sam Steam, na wszystkich codziennie są promocje które przebijają ceny gierek na Allegro. Wszystko tanio, czysto i legalnie.

No ale konsolomaniaki handlujące używkami i slotami będą uczyć moralności ;\.

A to czasem nie ty jesteś tym piracikiem co mial przerobiona konsole?
Opublikowano

A co to jest odwyk?

29byp2s.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Laptop, tapeta SO i pad od Xboxa.

Ja wiem ze na XO desperacja ale zeby udawac na lapku granie w SO ? Bez przesady, wytrzymaj jeszcze ;).

za perle szacunek

Masz dobra gre po prawej skup sie na tym i wroc jako wojownik Nintendo, tylko nie spoufalaj sie za bardzo z Rayosem bo z XD zrobi sie :D:):P i wtedy nikt nie bedzie Cie bral na powaznie .

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Masz dobra gre po prawej skup sie na tym i wroc jako wojownik Nintendo, tylko nie spoufalaj sie za bardzo z Rayosem bo z XD zrobi sie :D:):P i wtedy nikt nie bedzie Cie bral na powaznie .

Marne prowo. a Perła to siki, nie to co kiedyś :/

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Lomza tez jest zayebista. ale w UK trzeba trafic bo nie zawsze maja w sklepiej. Perla piwko z mojego regionu wiec trzeba wspierac <3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Perła Chmielowa jeszcze daje radę, ale export... meh. W sumie mocnej nie piłem.

Wracając do tematu, szykujecie się na gamescom i na jutrzejszą klęskę microsoftu? 

Opublikowano

Lomza tez dobra, wczoraj otwieralem o grzywke Rayosa.

Opublikowano

piję perłę export #wchu.jbogactwa

Opublikowano

Lomza tez jest zayebista. ale w UK trzeba trafic bo nie zawsze maja w sklepiej. Perla piwko z mojego regionu wiec trzeba wspierac <3

Kiepski z Ciebie fan Xboksa. A gdzie HARNAŚ? Gdzie ŻUBR? Gdzie koszulka żonobijka i książki telefoniczne? (jak bijesz książkami telefonicznymi to nie ma śladów, tak słyszałem od polaków na LIVE).

Opublikowano

A co to jest odwyk?

29byp2s.jpg

Wspieram plusem dobrze mi znaną fuzję xbota z nintendofagiem :P

Opublikowano

Marne prowo. a Perła to siki, nie to co kiedyś :/
Potwierdzam, jak perla była tylko na lubelszczyźnie była super. Jak poszła w Polskę i zaczęła wydawać szczochy typu export czy dziwactwa jak summer, Winter, miodowa itd. zaczęła się robić coraz gorsza.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Co gamescom już? Jak ten czas zapieprza. Czekam na fight w cw chłopaki nie s(pipi)cie tego!

Opublikowano

A co to jest odwyk?

29byp2s.jpg

Wspieram plusem dobrze mi znaną fuzję xbota z nintendofagiem :P

to mi przypomina tą legendarną reklamę budwaisera - microsoft i nintendo jadą sony na dwa baty podając sobie w międzyczasie perełkę <ok>

Opublikowano

Ja to widzę ze bociarnia ucieka z tonącego okrętu przenosząc się do obozu Nintendo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.