Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spoko, zyjcie sobie w swoim zamkniętym świecie gdzie isnieje tylko xbox. Dlatego wy jesteście botami a ja graczem, bo nie zamykam się na jedną platformę. Pozdro 600.

Aha, a ta twoje granie na laptopie nie wywodzi sie z duposcisku ze L4D wyszlo na 360 i PC bo Valve nie chcialo pisac gier na konsole dla trendowatych?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kumson, większych glupot dawno nie słyszałem. najlpeszy przykład, gram na wszystkim co mi wpadnie w łapy, na PC też. i np mimo tego, że posiadam x360 to takie L4D kupiłem na PC, dlaczego ? Bo gra była o połowę tańsza i nie musiałem płacic za granie na sieci. Ale pozdro dla ludzi którzy widza tylko konsole, bo n3.4 osób nie gra na pecetach :D

Zapomniałem ze ty, to wszyscy sorry

Wyobraź sobie że nie kazdy ma ochotę robić upgrade komputera i po prostu wygodniej jest isc do sklepu i kupic konsole na której jest najwiecej interesujących gier

Ty jestes betonem, a nie graczem

Ps tez nie zamykam sie na jedna platformę i wole kasę wydać na plejke, nintendo niż upgrade kompa tyle.

Ale nikt ci nie każe upgrade'owac kompa. Ja gram w 90% na konsolach, ale sa przypadki, że gierkę sobie kupię na PC jak TF czy właśnie L4D, bo taniej i on-line za darmo. A do tego czasami ogram jakieś DIII czy Starcraft II. Kompa nie upgradeowałem nigdy. Zmieniam raz na parę lat i starczy mi to do ogrania tych kilku/kilkunastu ciekawych gierek gierek.  Tyle.

Spoko, zyjcie sobie w swoim zamkniętym świecie gdzie isnieje tylko xbox. Dlatego wy jesteście botami a ja graczem, bo nie zamykam się na jedną platformę. Pozdro 600.

Aha, a ta twoje granie na laptopie nie wywodzi sie z duposcisku ze L4D wyszlo na 360 i PC bo Valve nie chcialo pisac gier na konsole dla trendowatych?

Moje granie na PC wywodzi się z tego, ze jeżeli mogę na czymś zaoszczędzić i kupić coś taniej niż na innej platformie a moj PC mi na to pozwala to to robię. Proste.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Beton sony jak się miota. 

Sony miało zmiażdżyć MS na E3, a tu kolejny raz wjechali w tyłek bez mydła  :ninja:

Ostatnio czytałem, że nie jest ważne jak się zaczyna generację, a jak kończy- bo PS3 wyprzedziło na koniec X360. 

No cóż..... 

Poczekajmy te kilka lat, bo nawet rok nie minął. MS idzie w dobrym kierunku. Sony chyba do teraz świętuje sprzedaż i zapomniała o całej reszcie. Oby nie na długo. Ms tak się zagapił z kinektem. 

Opublikowano

w 30 obecnie. 

Rok 2014 i granie w shootery w 30 klatkach. Na dodatek takie których multi podobno ma być "competitive"

nicolascageconfusedemotions.gif

shooter + konsola = competitive?

uśmiałem się trochę, takie coś tylko na pc.

Heheh, CoD: Ghosts na X360 jest grany na turniejach, głównie na platformie MLG, ACL i GFinity. A, no i ostatnio jeszcze była impreza gdzie pulą nagród był 1 milion baksów, z czego zwycięzcy dostawali całkiem sporą sumkę 400 kafli.

Opublikowano

Ps3 wyprzedził x-boxa w w drugiej polowie 2013. Gry na oba sprzęty wciąż jeszcze wychodzą.

Opublikowano

po prostu walę sensownymi argumentami, a wy już zaczynacie się chwiać bo was celnie punktuję.

Opublikowano

Beton sony jak się miota.

Sony miało zmiażdżyć MS na E3, a tu kolejny raz wjechali w tyłek bez mydła :ninja:

Ostatnio czytałem, że nie jest ważne jak się zaczyna generację, a jak kończy- bo PS3 wyprzedziło na koniec X360.

No cóż.....

Poczekajmy te kilka lat, bo nawet rok nie minął. MS idzie w dobrym kierunku. Sony chyba do teraz świętuje sprzedaż i zapomniała o całej reszcie. Oby nie na długo. Ms tak się zagapił z kinektem.

Pozostała wam tylko ta nadzieja właśnie.

Opublikowano

Ps3 wyprzedził x-boxa w w drugiej polowie 2013. Gry na oba sprzęty wciąż jeszcze wychodzą.

Dziwne, bo na jesieni obie firmy informowały o prawie identycznych cyfrach sprzedażowych, z lekką przewagą X360.

Opublikowano

CoD Ghosts na turniejach xD. Weź ktoś wrzuć filmik jak ktoś tłumaczy się z przegranej bo miał autoaima wyłączonego, błagam.

Pooglądajcie sobie jak wyglądają mistrzostwa świata w CS:GO i potem idźcie do pokoju popłakać, że na konsolach nigdy nie będzie tak fajnie.

edit: o, znalazłem

http://www.youtube.com/watch?v=0WH6obpECVw

ahahahaha podsumowanie "competetive" na konsolach w minutę (włączcie napisy)

"I don't know why aim assist was disabled, I just couldn't kill people, so Agony told me to check the settings, and when I turned it on, it was way better" - członek MISTRZOWSKIEGO teamu we Francji

jezu jaki strzał w kolano wyciąganie tego tematu, to jest prześmieszne xD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ktoś tu jako argument za Destiny wymienił to że nawet fani Halo chwalą ten tytuł , nic dziwnego że chwalą "substytut" Halo w końcu muszą w coś grać nim ten pojawi się na XO i zapomną o "substytucie".

Opublikowano

Halo robione przez jakis noname team a nie ojców serii.

Opublikowano

Sprzęt dla baronów LOL 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=836278246383573

10402601_836278246383573_804307661580276

Z czym do ludzi.... Jak nie analogi i kupno nakładek, to wygina się obudowa. Cena Czyni Cuda.

A wiesz bociku, ze ot jest tak fabrycznie zrobione, a nie żadne wygięcie od ciepła ? tak po prostu ma być.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

CoD Ghosts na turniejach xD. Weź ktoś wrzuć filmik jak ktoś tłumaczy się z przegranej bo miał autoaima wyłączonego, błagam.

Pooglądajcie sobie jak wyglądają mistrzostwa świata w CS:GO i potem idźcie do pokoju popłakać, że na konsolach nigdy nie będzie tak fajnie.

Siedzę w eSporcie od kilku lat ziąąą. CS/Dota ;)

Opublikowano

Nie wiem, bo nie wydam na to 1699zł + nakładki + kabel usb  :teehee:

Opublikowano

Halo robione przez jakis noname team a nie ojców serii.

Masz namyśli tych ojców co mieli już sporą "zadyszkę" przy Reach ? I dobrze mam nadzieje że 343 będą mieli tym razem więcej odwagi by wprowadzić większy powiew świeżości do tej serii jednocześnie nie zatracając jej hmm jak by to ująć tego dla czego Halo to Halo.

Opublikowano

To nie pier*ol głupot.

Opublikowano

edit: o, znalazłem

http://www.youtube.com/watch?v=0WH6obpECVw

ahahahaha podsumowanie "competetive" na konsolach w minutę (włączcie napisy)

"I don't know why aim assist was disabled, I just couldn't kill people, so Agony told me to check the settings, and when I turned it on, it was way better" - członek MISTRZOWSKIEGO teamu we Francji

jezu jaki strzał w kolano wyciąganie tego tematu, to jest prześmieszne xD

nie zapominajmy o tym:

albo o tym:

i o tym:

https://www.youtube.com/watch?v=5Y3uHe57ZwA

(pipi)a co za plebs.

Opublikowano

@ Sutequ

Mój błąd. Bylem przekonany że te infa (zawarte w linkach) pochodziły z drugiej połowy. Swoją drogą ciekawe jak wypadła końcówka roku, oraz tegoroczne 5 mies.

Opublikowano

Siedzę w eSporcie od kilku lat ziąąą. CS/Dota ;)

No i po co w takim razie porównujesz turnieje dla dzieci (z autoaimem) do zmagań prawdziwych mężczyzn :/?

Opublikowano

Auto Aim. xD CW <3

Opublikowano

Nie wiem, bo nie wydam na to 1699zł + nakładki + kabel usb  :teehee:

Nie wiem ale się wypowiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.