Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kidnappa:

Kup maszynę za 2 tysiące i jaraj się gierkami w które można zagrać na średniej klasie komputerze z biedry i na dodatek w lepszej jakości  :D

Aha... i dlatego kupiłeś PS4 i grasz we wszystkie gry, które są na PC za 100 zł na PS4 za 200-250 zł i to w gorszej jakości?

Za taki poziom bezczelnej hipokryzji jaki prezentujesz na ostatnich 2 stronach powinien być na miesiąc. Głupota ma swoje granice.

Gdzie ja tak napisałem, że gram we wszystkie gry na PS4? Niejednokrotnie pisałem, że gram też na xboxach czy PC. Wy to widzę, lubicie zaginać czasoprzestrzeń.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kidnappa:

Kup maszynę za 2 tysiące i jaraj się gierkami w które można zagrać na średniej klasie komputerze z biedry i na dodatek w lepszej jakości  :D

Aha... i dlatego kupiłeś PS4 i grasz we wszystkie gry, które są na PC za 100 zł na PS4 za 200-250 zł i to w gorszej jakości?

Kidnappa w tym momencie

94213747owned_gif.gif

Opublikowano

Już widzę kidnappa jak kupiłeś PS4 żeby grać w same 100% ex'y. W takim razie musiałbyś konsolę odpalać raz na pół roku przy obecnym stanie. 

Na premierę KZ, pół roku później IF, do końca roku tylko DC, gdzieś w pierwszej połowie 2015 Bloodborne XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale wy jestescie młoty, to aż głowa boli. Chyba, to logiczne, że nie gram w same exy, bo bym odpalał PS4 raz na pół roku a XO raz na dwa lata. Ale nie wmawiaj mi też, że gram we wszystkie gry na PS4, bo tak nie jest. Ogrywam również gry na PC czy Xo. Nie raz to pisałem tylko do was to po prostu nie dociera.

Kidnappa:

Tę głupotę oczywiście sobie z dupy wymyśliłeś, bo nigdy nic takiego nie pisałem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Czyli ogrywanie gier które są na PC na Xo beeee, ale ogrywanie gier, które są na PC na PS4 jest super de best. Już wtedy nie ma że pecet z biedry ciągnie w ultrahd :D

Nie mogę, no nie mogę z typa :P

Opublikowano

Znowu głupoty sobie wymyślasz. Pokaz mi gdzie takie coś napisałem. Jak nie to zamilcz. Rodzice w domu cię tak kłamać uczyli?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Znowu głupoty sobie wymyślasz. Pokaz mi gdzie takie coś napisałem. Jak nie to zamilcz. Rodzice w domu cię tak kłamać uczyli?

Po co? :) Cytuję Twoje wypowiedzi od dwóch stron, a Ty w żywe oczy się zapierasz, że tego nie pisałeś albo miałeś co innego na myśli :)

Opublikowano

Mnie sie tam Infamous w miare podobal. Ale tylko nie urywal. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze Xbone ma nie tylko lepszy lineup ale i lepsze wsparcie. Wystarczy tylko wspomniec jak potezne DLC przez ostatni rok dostala Forza 5, Ryse, Dead Rising 3, TitanFall, Plants vs Zombies... a na PS4 poza KZ to bieda.

Świetne exy kurtyzano :D

Don, jesteś w hui nieśmieszny.

LOL mam gdzies wylacznosc gierek... porownuje w co zagram na Xbone, a w co zagram na PS4. W w/w gry nie zagram na PS4 i nie mam dobrej alternatywy na konsoli Sony.

#Sonyslavestacysmieszni

Powtarzam po raz kolejny... posiadaczy Xboksa nie interesuje czy gra dostepna na Xbone ukaze sie na innych systemach, bo nas interesuje posiadanie najlepszego lineup. Nie musimy zazdroscic konkurencji i kupowac wypasionego PCta by zagrac w gry ktore nie sa dostepne na nasza konsole, bo gry ktore nas interesuje wychodza na nasza platforme. #totakieproste

Kup maszynę za 2 tysiące i jaraj się gierkami w które można zagrać na średniej klasie komputerze z biedry i na dodatek w lepszej jakości :D logika botów. Ale w sumie twój/wasz wybór.

Dlatego dla mnie zawsze Sony/Ninny będzie góra, kupuje konsolę firmy której wewnętrzne teamy dostarczą mi genialnych gierek, w które nie zagram nigdzie indziej. A, że nigdy nie ograniczam się do jednego sprzętu to i tak ogram wszystko co trzeba będzie ograć, bo reszta platform bedzie służyła mi jako dodatek do tych kilku exów.

Problem polega na tym, ze Sony jeszcze nic nie dostarczylo.

Opublikowano

Aha... i dlatego blacharnia kupuje kolejne karty za 3000zł i gra we wszystkie gry, które są na PC za 100 zł na PS4 za 200-250 zł i to w średnio lepszej jakości z potrzebą ciągłego dokupywania kolejnych dupereli?

Opublikowano

Po co? :) Cytuję Twoje wypowiedzi od dwóch stron, a Ty w żywe oczy się zapierasz, że tego nie pisałeś albo miałeś co innego na myśli :)

Nie, wmawiasz mi rzeczy, których nie pisałem, a jak przychodzi co do czego to nie możesz znaleźć konkretnego cytatu.

Opublikowano

@walduś

Mógłbyś użyć większej czcionki, bo ta jest zdecydowanie za mała.

W AC: Unity będą mikrotransakcje. A przy The Division powtarza się sytuacja z WD, hihihi.

Niech ta firma ginie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiele gier ma mikrotransakcje i nikt na to uwagi nie zwraca, więc nie ma o co drzeć szat z samego faktu, że są. Osobną kwestią jest czy mają jakikolwiek wpływ na tok gry.

Opublikowano

polecam filmik wszystkim, którzy nie wierzą w FH2 ta gra zmiażdży te śmieszne poduszkowce na zamkniętych trasach

Opublikowano

Kidnappa jak zwykle żyje w swoim urojonym świecie :D

Ale wracając do innych tematów.

http://www.dualshockers.com/2014/08/14/driveclub-no-japanese-cars-at-launch-evolution-in-talks-to-add-them-afterwards/

Driveclub‘s car line-up seems to be mainly European, and many are wondering if there are any Japanese rides in the bunch. Unfortunately we can confirm that there won’t be, as explained directly to us by Game Director Paul Rustchynsky during a behind-closed-doors presentation at Gamescom.

To zaraz, zaraz - dopiero po premierze, w patchach czy tam DLC dojdą zmienne warunki pogodowe, tryb photo-mode, japońskie samochody... Połowa gry zostanie wydana, jak już ją dopracują - w sumie dobre posunięcie, inaczej DriveClub wyszedłby za kolejny rok.

Granie na PC zawsze na propsie - kto chce sobie ogarnąć Lords of The Fallen w konsolowej jakości, musi przygotować cholernie wydajną maszynę. I zrezygnować z 32 bitowego systemu. I Windowsa XP, co najgorsze.

http://www.dsogaming.com/news/lords-of-the-fallen-pc-system-requirements-revealed-6gb-ram-minimum-no-support-for-32bit-os/

Minimum:

-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
-Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
-Memory: 6 GB RAM
-Graphics: GeForce GTX 460 or better
-DirectX: Version 11
-Hard Drive: 25 GB available space
-Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

Recommended:
-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (only 64 bit OSs
-Processor: Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
-Memory: 8 GB RAM
-Graphics: GeForce GTX 560 ti or better
-DirectX: Version 11
-Hard Drive: 25 GB available space
-Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

polecam filmik wszystkim, którzy nie wierzą w FH2 ta gra zmiażdży te śmieszne poduszkowce na zamkniętych trasach

Włączcie sobie 3:30 i popatrzcie na bloki po prawej jak dorysowują się tekstury :D To ma się rozumieć wersja z x360?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Macio nie wiem czy wiesz, ale nikt kto gra nie siedzi na 32-bitowym systemie, a co dopiero na XP, a wymagania nie są jakieś duże.

GTX 560Ti to kara sprzed kilku dobrych lat.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ktoś tu pisał chyba już setny raz że titanfall na pc sprzedał sie 10 razy gorzej. Nie powiedział jednak czemu.

Na pc były ciekawsze gry do ogrania a na xbox one to była jedyna wiosenna premiera. A na bezrybiu i rak ryba:).

Imho titanfall ssie po 6 h nudzi się każdemu chyba że jest botkiem i nie ma w co grać; )

Opublikowano

Jak ktoś kupił PC 7 lat temu i do tej pory nie wymienił, to pewnie tak.

Ktoś tu pisał chyba już setny raz że titanfall na pc sprzedał sie 10 razy gorzej. Nie powiedział jednak czemu.

Na pc były ciekawsze gry do ogrania a na xbox one to była jedyna wiosenna premiera. A na bezrybiu i rak ryba:).

Imho titanfall ssie po 6 h nudzi się każdemu chyba że jest botkiem i nie ma w co grać; )

Bzdura totalna. Większość gier, które wychodzą na konsole i PC sprzedaje się wielokrotnie więcej na konsolach niż na PC.

Opublikowano

Włączcie sobie 3:30 i popatrzcie na bloki po prawej jak dorysowują się tekstury :D To ma się rozumieć wersja z x360?

20 min orgazmu, w tej grze jest wiecej do roboty niz w Watch Dogs a ten juz szuka dziury w calym xD. O tu textura nie taka, a tutaj krzaki sie nie ugiely. Nawet mi Ciebie nie szkoda, zyj sobie w swoim klapkowatym swiecie, a prawdziwy fun z gier zostaw innym.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

20 min orgazmu, w tej grze jest wiecej do roboty niz w Watch Dogs a ten juz szuka dziury w calym xD. O tu textura nie taka, a tutaj krzaki sie nie ugiely. Nawet mi Ciebie nie szkoda, zyj sobie w swoim klapkowatym swiecie, a prawdziwy fun z gier zostaw innym.

Zobacz nazwę tematu zanim znowu taka głupotę napiszesz.

Opublikowano

Macio nie wiem czy wiesz, ale nikt kto gra nie siedzi na 32-bitowym systemie, a co dopiero na XP, a wymagania nie są jakieś duże.

Ludzie na PC cisną w LoLa, Dotę, WoWa czy Quake Live, albo jakieś starsze gierki jak CS czy HL2. Do takich gier nie potrzeba wydajności ;)

Kidnappa dalej zamknięty w swoim świecie - pokazują mu 20 minut czystego, za(pipi)istego funu, a ten szuka tekstury w konkretnych fragmentach czy drzewka, które źle wygląda. Co za porażka. Co to PlayStation robi z mózgiem to ja nawet nie... XD

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ktos jeszcze uzywa WinXp?

Ja chociażby. 

Imho pleciesz bzdury, ale spoko pisałeś, że kupujesz nowego coda i asysyna to już wiadomo z jakim typem gracza mamy doczynienia. 

Opublikowano

Ludzie na PC cisną w LoLa, Dotę, WoWa czy Quake Live, albo jakieś starsze gierki jak CS czy HL2. Do takich gier nie potrzeba wydajności ;)

Kidnappa dalej zamknięty w swoim świecie - pokazują mu 20 minut czystego, za(pipi)istego funu, a ten szuka tekstury w konkretnych fragmentach czy drzewka, które źle wygląda. Co za porażka. Co to PlayStation robi z mózgiem to ja nawet nie... XD

Śmiechłem. Po pierwsze koleżko zobacz nazwę tematu. Podpowiadam, bo nie ogarniasz Console Wars.

Po drugie jak bociarnia wrzucała zdjęcia z Daddym, Mazzeo i Zeratulem (pamiętna focia niesławnego) na czele ze słabymi teksturami z gier na PS4 to było super. jak ja zobaczyłem doczytujące się tekstury to od razu lament bociarni, że przecież liczy się fun,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.