Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No eX4cT_PL odnośnie tego co pisałeś: tak, jeśli masz zamiar grać jak typowy casul i przejść Diablo jeden raz na Normalu to zdecydowanie konsolowa wersja wystarczy, ale jaki jest sens takiej gry xd

Chyba trochę przesadzasz.

To będzie wciąż najlepsza pozycja na ps4 /xone

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beczunia z klapkow co mysla ze Diablo na konsolki jest lepsze niz na PC :(

Beczunia z blacharzy którzy cały czas muszą udowadniać, że ich wersja jest lepsza, kiedy my mamy to w du.pie.

Opublikowano

Beczunia z blacharzy którzy cały czas muszą udowadniać, że ich wersja jest lepsza, kiedy my mamy to w du.pie.

posiadacze ps4 macie w du.pie która wersja jest lepsza?

73e67c744ae42177d75399a6c44f6a064ed203fc

Opublikowano

tak bardzo masz w du.pie, że musiałem to tutaj napisać :]

Opublikowano

posiadacze ps4 macie w du.pie która wersja jest lepsza?

73e67c744ae42177d75399a6c44f6a064ed203fc

Nie rozumiesz

Są 2 platformy

Platforma 1

PS4 / XOne

Na tej platformie dyskusja o wyższości jednej gry nad drugą przez pryzmat konsoli ma sens.

Platforma 2

PC

Czyli wózek inwalidzki, nikogo ta platforma nie interesuje chyba że z przyczyn niezależnych musi się w niej znaleźć.

Opublikowano

YOU DON'T SAY XDDDD

Opublikowano

aha czyli

PC > PS4 - hahaha beka kogo to obchodzi

PS4 > XBON - hahaha klekac frajerzy nasza wersja najlepsza

ok juz rozumiem

Opublikowano

tak bardzo masz w du.pie, że musiałem to tutaj napisać :]

Zwlaszcza komus kto ma w domu PS2 PS3 Vite Wii X360 PS4 i PC na ktorym mozna grac w gry i nie wywala Blue Screena xD W ogole co to za random? :D

Opublikowano

PC

Czyli wózek inwalidzki, nikogo ta platforma nie interesuje chyba że z przyczyn niezależnych musi się w niej znaleźć.

No ale przecież musielicie jakoś ograć

-Alan Wake (no bo beczunia z kombajnu i pif paf)

-Wiedźmina 2 (bo przecież tak się jaracie W3)

-Metro2033 (bo w plusie było LL więc nie wypada grać od drugiej części)

-Mass Effecta (bo głupio znów od drugiej części zaczynać)

-Halo 1 i 2 (żeby hejtować bo krasnale)

-Gears of War

-Titanfall

-Dead Rising 3

-Ryse

no to jak to w końcu beczunia z PC czy gramy jednak w te eksy na taborecie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

aha czyli

ok juz rozumiem

Dalej nie rozumiesz, ja szanuję w sumie PC, jestem pełen podziwu dla ich posiadaczy, nie każdy ma tyle pieniędzy by co jakiś port typu MGS który idzie z konsol na PC kupować grafikę albo dokładać ramu.

Pełen podziwu jestem też tych wolontariuszy co kupują humbledumble by pomóc innym w chorobie a i tak nigdy nie uruchamia tej gry, to tak jak kupno 10kg cebuli bo była na promocji ale 8kg i tak wywali się do śmietnika, ale przynajmniej nie przeplacil kupując 2kg w cenie 5kg dużo lepszej gatunkowo.

Opublikowano

aha czyli

ok juz rozumiem

Dalej nie rozumiesz, ja szanuję w sumie PC, jestem pełen podziwu dla ich posiadaczy, nie każdy ma tyle pieniędzy by co jakiś port typu MGS który idzie z konsol na PC kupować grafikę albo dokładać ramu.

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Remaster Metro na pc gubi klatki do 40fps. Tytany nie wyrabiają przy tak średniej grafice, a co mówić o odpaleniu Ordera 1886 czy DC.

Odsyłam do recenzji eurogamer.

Opublikowano

Kermit nie rozumisz!!

My konsolowi bracia jedziemy na jednym wozku, siedzimy w jednym bagnie. Jak grafika czy fpsy spadaja to trzymamy sie ladnie za raczki I tlumaczymy ze tak ma byc, ze partactwo developerow ale I tak tylko konsole ciagna ten rynek bo blacha nigdy nie wplywa z Pirackiej Zatoki.

Blacharze to patologia bo jak inaczej mozna nazwac kogos kto odpali sobie Wieska na Ultra albo reszte multiplatform w 1080p.

To tak jak banda zuli pod Zabka smieje sie z kolesia w garniturku ze jest lepszy albo ma wiecej kasy - PEWNIE UKRADL.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TYLKO NIE POD ŻABKĄ!

Opublikowano

Remaster Metro na pc gubi klatki do 40fps. Tytany nie wyrabiają przy tak średniej grafice, a co mówić o odpaleniu Ordera 1886 czy DC.

Odsyłam do recenzji eurogamer.

Włożę kolejnego Tytana do SLI i wyrobi w 4k, już się nie martw. A konsolowcy na 60FPS poczekają ze cztery lata, jak wyjdzie remaster remastera na PS5 (bo Microsoft wycofa się z konsolowej gry i przeniesie platformę Xboks na komputery osobiste).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Prezentacje MGS V leciały z PC, zarówno GZ jak i PP. Hihihi.

Opublikowano

Najlepsze klapki co się śmieją z rozdziałki na xbonie, jak im zależy na tym to blacha jedyną słuszną opcją.

Opublikowano

Najlepsze klapki co się śmieją z rozdziałki na xbonie, jak im zależy na tym to blacha jedyną słuszną opcją.

Jak im zależy na rozdzielczości to PS4 przecież wystarcza. W większości gier fullhd. Wyższa na PC to nadal bardziej śpiew przyszłości wymagający topowego kompa. Marginalny procent tak gra. Ba z fullhd gra 33% blacharzy. Wyższą poniżej 2%.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Szczyt obłudy i hipokryzji. Tu wyśmiewanie się Xboksowcom w twarz za 900p, tam marudzenie, że PC gamerzy to podrasa (kiedy w ich żyłach płynie błękitna krew). Okazuje się, że to tylko fasada. Wystarczy wejść do jakiegoś tematu stricte PS4-kowego i już widać, jak chłopaki liczą klatki i rozdziałkę, nawet specjalnie się z tym nie kryjąc...

PC Lab jak nic.

Edytowane przez ping

Opublikowano

dokładnie tak, smieją się a sami grają w

bf4 w 900p

watch_dogs 900p

The Order nie będzie w 1080

Killzone w multi tez nie ma 1080

EA UFC 900p

Opublikowano

Jak ktoś ma Wii, to z WiiU może jeszcze trochę się wstrzymać do wyjścia Bayonetty 2 i Captain Toad.

I do tego:

http://www.gamersyde.com/hqstream_yoshi_s_wooly_world_gc_showfloor_gameplay_1-32760_en.html

Ta gra wygląda pięknie. 

Pod warunkiem, że oferuje coś jeszcze poza wyglądem.

Jakoś bym w to nie wątpił. Szczególnie po opiniach na gamescomie.

Opublikowano

Sugeruję się Epic Yarn.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.