Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No eX4cT_PL odnośnie tego co pisałeś: tak, jeśli masz zamiar grać jak typowy casul i przejść Diablo jeden raz na Normalu to zdecydowanie konsolowa wersja wystarczy, ale jaki jest sens takiej gry xd

Chyba trochę przesadzasz.

To będzie wciąż najlepsza pozycja na ps4 /xone

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beczunia z klapkow co mysla ze Diablo na konsolki jest lepsze niz na PC :(

Beczunia z blacharzy którzy cały czas muszą udowadniać, że ich wersja jest lepsza, kiedy my mamy to w du.pie.

Opublikowano

Beczunia z blacharzy którzy cały czas muszą udowadniać, że ich wersja jest lepsza, kiedy my mamy to w du.pie.

posiadacze ps4 macie w du.pie która wersja jest lepsza?

73e67c744ae42177d75399a6c44f6a064ed203fc

Opublikowano

tak bardzo masz w du.pie, że musiałem to tutaj napisać :]

Opublikowano

posiadacze ps4 macie w du.pie która wersja jest lepsza?

73e67c744ae42177d75399a6c44f6a064ed203fc

Nie rozumiesz

Są 2 platformy

Platforma 1

PS4 / XOne

Na tej platformie dyskusja o wyższości jednej gry nad drugą przez pryzmat konsoli ma sens.

Platforma 2

PC

Czyli wózek inwalidzki, nikogo ta platforma nie interesuje chyba że z przyczyn niezależnych musi się w niej znaleźć.

Opublikowano

YOU DON'T SAY XDDDD

Opublikowano

aha czyli

PC > PS4 - hahaha beka kogo to obchodzi

PS4 > XBON - hahaha klekac frajerzy nasza wersja najlepsza

ok juz rozumiem

Opublikowano

tak bardzo masz w du.pie, że musiałem to tutaj napisać :]

Zwlaszcza komus kto ma w domu PS2 PS3 Vite Wii X360 PS4 i PC na ktorym mozna grac w gry i nie wywala Blue Screena xD W ogole co to za random? :D

Opublikowano

PC

Czyli wózek inwalidzki, nikogo ta platforma nie interesuje chyba że z przyczyn niezależnych musi się w niej znaleźć.

No ale przecież musielicie jakoś ograć

-Alan Wake (no bo beczunia z kombajnu i pif paf)

-Wiedźmina 2 (bo przecież tak się jaracie W3)

-Metro2033 (bo w plusie było LL więc nie wypada grać od drugiej części)

-Mass Effecta (bo głupio znów od drugiej części zaczynać)

-Halo 1 i 2 (żeby hejtować bo krasnale)

-Gears of War

-Titanfall

-Dead Rising 3

-Ryse

no to jak to w końcu beczunia z PC czy gramy jednak w te eksy na taborecie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

aha czyli

ok juz rozumiem

Dalej nie rozumiesz, ja szanuję w sumie PC, jestem pełen podziwu dla ich posiadaczy, nie każdy ma tyle pieniędzy by co jakiś port typu MGS który idzie z konsol na PC kupować grafikę albo dokładać ramu.

Pełen podziwu jestem też tych wolontariuszy co kupują humbledumble by pomóc innym w chorobie a i tak nigdy nie uruchamia tej gry, to tak jak kupno 10kg cebuli bo była na promocji ale 8kg i tak wywali się do śmietnika, ale przynajmniej nie przeplacil kupując 2kg w cenie 5kg dużo lepszej gatunkowo.

Opublikowano

aha czyli

ok juz rozumiem

Dalej nie rozumiesz, ja szanuję w sumie PC, jestem pełen podziwu dla ich posiadaczy, nie każdy ma tyle pieniędzy by co jakiś port typu MGS który idzie z konsol na PC kupować grafikę albo dokładać ramu.

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Remaster Metro na pc gubi klatki do 40fps. Tytany nie wyrabiają przy tak średniej grafice, a co mówić o odpaleniu Ordera 1886 czy DC.

Odsyłam do recenzji eurogamer.

Opublikowano

Kermit nie rozumisz!!

My konsolowi bracia jedziemy na jednym wozku, siedzimy w jednym bagnie. Jak grafika czy fpsy spadaja to trzymamy sie ladnie za raczki I tlumaczymy ze tak ma byc, ze partactwo developerow ale I tak tylko konsole ciagna ten rynek bo blacha nigdy nie wplywa z Pirackiej Zatoki.

Blacharze to patologia bo jak inaczej mozna nazwac kogos kto odpali sobie Wieska na Ultra albo reszte multiplatform w 1080p.

To tak jak banda zuli pod Zabka smieje sie z kolesia w garniturku ze jest lepszy albo ma wiecej kasy - PEWNIE UKRADL.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TYLKO NIE POD ŻABKĄ!

Opublikowano

Remaster Metro na pc gubi klatki do 40fps. Tytany nie wyrabiają przy tak średniej grafice, a co mówić o odpaleniu Ordera 1886 czy DC.

Odsyłam do recenzji eurogamer.

Włożę kolejnego Tytana do SLI i wyrobi w 4k, już się nie martw. A konsolowcy na 60FPS poczekają ze cztery lata, jak wyjdzie remaster remastera na PS5 (bo Microsoft wycofa się z konsolowej gry i przeniesie platformę Xboks na komputery osobiste).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Prezentacje MGS V leciały z PC, zarówno GZ jak i PP. Hihihi.

Opublikowano

Najlepsze klapki co się śmieją z rozdziałki na xbonie, jak im zależy na tym to blacha jedyną słuszną opcją.

Opublikowano

Najlepsze klapki co się śmieją z rozdziałki na xbonie, jak im zależy na tym to blacha jedyną słuszną opcją.

Jak im zależy na rozdzielczości to PS4 przecież wystarcza. W większości gier fullhd. Wyższa na PC to nadal bardziej śpiew przyszłości wymagający topowego kompa. Marginalny procent tak gra. Ba z fullhd gra 33% blacharzy. Wyższą poniżej 2%.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Szczyt obłudy i hipokryzji. Tu wyśmiewanie się Xboksowcom w twarz za 900p, tam marudzenie, że PC gamerzy to podrasa (kiedy w ich żyłach płynie błękitna krew). Okazuje się, że to tylko fasada. Wystarczy wejść do jakiegoś tematu stricte PS4-kowego i już widać, jak chłopaki liczą klatki i rozdziałkę, nawet specjalnie się z tym nie kryjąc...

PC Lab jak nic.

Edytowane przez ping

Opublikowano

dokładnie tak, smieją się a sami grają w

bf4 w 900p

watch_dogs 900p

The Order nie będzie w 1080

Killzone w multi tez nie ma 1080

EA UFC 900p

Opublikowano

Jak ktoś ma Wii, to z WiiU może jeszcze trochę się wstrzymać do wyjścia Bayonetty 2 i Captain Toad.

I do tego:

http://www.gamersyde.com/hqstream_yoshi_s_wooly_world_gc_showfloor_gameplay_1-32760_en.html

Ta gra wygląda pięknie. 

Pod warunkiem, że oferuje coś jeszcze poza wyglądem.

Jakoś bym w to nie wątpił. Szczególnie po opiniach na gamescomie.

Opublikowano

Sugeruję się Epic Yarn.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.