Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A proszę bardzo :) nie zauważyłem Reach, gupie czytanie na smartfonie w pośpiechu. No to jednak lepsza oferta, niemniej kto tu z xbotów nie ograł jeszcze Reacha?

Wg mnie Plus i GwG powinny skupić się na starszych, mniejszych, zapomnianych gierkach, które mogą zyskać na popularności dzięki tej usludze. Taka druga szansa. I fajnie, że rzucają indykami. Wiem że to dla nich opłacalne i leniwe, ale ja jestem za. Niech janusze zasmakują czegoś ciekawszego, nawet jeśli pobudką jest "bo za darmo".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zgadzam się. w następnym gwg powinno być full auto i kameo: elements of power. ewentualnie blue dragon. albo ridge racer 6.

Opublikowano

Który botek nie grał w Reach - ręka w górę.

Opublikowano

ja.

powinny skupić się na starszych, mniejszych, zapomnianych gierkach

no wrzucali rainbow six: vegas chyba kilka miesięcy temu.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

zgadzam się. w następnym gwg powinno być full auto i kameo: elements of power. ewentualnie blue dragon. albo ridge racer 6.

Absolutnie. Może ironizujesz, ale ja mam chrapkę na wszystkie 4 tytuły. Sony bym polecał zapodać Folklore i Valkiria Chronicles.I Noby Noby Boy.

Opublikowano

Haven, Mazzeo i reszta - gdzie beka z jeszcze gorszej oferty z GwG niż tej z plusa? :(

Super Time Force > szrot na PS4.

Oczywiscie ten miesiac po raz kolejny mnie uswiadamia ze takie uslugi nie sa dla mnie. Jako szanujacy sie wojownik konsoli XBOX 110% Halo Reach na 360 i STF na One zakupilem na premiere.

Ogolnie chcialbym podsumowac sytuacje PSN - atak DDOS prze ktory siec lezala + konserwacje + gry z Androida w Plusie + najdrozszy abonament na rynku.

Pozdrawiam i zycze milego konca tygodnia.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Który botek nie grał w Reach - ręka w górę.

2638996-9495634508-32809.jpg

Piękny ból dupska, kto by się spodziewał, że GwG będzie mieć lepszy miesiąc (po raz drugi i pewnie nie ostatni), na pewno nie klapy, które teraz próbuja to odkręcić. 

Opublikowano

Na X360 oferta jest lepsza, ale z nowych konsol to PS4, bo przynajmniej dają dwie gry (z czego jedna na premierę).

Opublikowano

Metal Slug 3 Zmierza na PS3, PS4 i Vite. W wydaniu cyfrowym. Heeeell heeeeeah. Boty na kolana.

Opublikowano

Dawno nie było gifów prezentujących moc Nadkonsoli.

ibmi70jFLkJgrX.gif

iPk3F5W020Yyr.gif

Coś czuje, że to w Japonii będzie tak mocna marka jak MH.

Opublikowano

Na X360 oferta jest lepsza, ale z nowych konsol to PS4, bo przynajmniej dają dwie gry (z czego jedna na premierę).

Super Time Force to był akurat jeden z najbardziej oczekiwanych arkejdów ostatniego roku, więc NIE.

Opublikowano

120140515172206.jpg

I bociarnia bredzi coś o grach z androida w plusie? :lol: No cóż... lepsze gry z androida niż z symbiana rocznik 2005.

Opublikowano

120140515172206.jpg

I bociarnia bredzi coś o grach z androida w plusie? :lol: No cóż... lepsze gry z androida niż z symbiana rocznik 2005.

To jest ten super time? XD
Opublikowano

Metal Slug 3 Zmierza na PS3, PS4 i Vite. W wydaniu cyfrowym. Heeeell heeeeeah. Boty na kolana.

Już dawno na xboksie.

#thisiswaiting

Opublikowano

120140515172206.jpg

Jaki typ xd a kilka stron wcześniej bronił sportsfrienda na ps4
Opublikowano

Już dawno na xboksie.

#thisiswaiting

Ale nie na One

Opublikowano

Urocze że szokują was jeszcze podwójne standardy w tym temacie ;)

Chyba podwójne standardy klapków.

Opublikowano

Oczywiście, oczywiście.

XD

Opublikowano

No to wy ostatnio narzekaliście na indyki z plusa, a teraz nagle jaranko Super Time Force.

Opublikowano

Oczywiście, oczywiście.

XD

2010 - Metro nikogo

2014 - premiera na PS4 super gra

2005-2013 - arkejdy nikogo

2013 - 2 letnie indyki z PC/X360 na PS4 super gry tak niezależnie

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.