Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Exact haha niby jakim sposobem może jeszcze w 2013 ps4 > xo

Omg Exact u r so funny.

Poczytaj parę stron wstecz.

Nie chce mi się.

2013

XO > PS4

2014

XO > PS4

2015

Wiiu > XO+PS4

Nie

A tak zapytam z ciekawości, są jakieś opinie dotyczące SO w internecie?

Było przecież chyba na GC a nikt cytatów nad miodnym gameplayem nie dawał tutaj, były tylko zle słowa ale to wiadomo PPE nie szanuje niczego związanego z M$, za wyjątkiem paru exów na Xboxa 360.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A w tej wojnie wyścigów, jest gdzieś u was miejsce dla The Crew? Biedna, utonie wśród tych EKSÓW.

Bo to dobra gra będzie.

Zapowiada się zacnie tylko przeciętna jakość bety na PC rodzi wątpliwości co do jakości gry na konsolach. No i aut będzie jeszcze mniej niż w DC :confused:

A co było przeciętnego w jakości bety? Mi się grało jak w fulla.

Pod względem technicznym wygląda przeciętnie, trochę niedomaga. Byłoby ok. gdyby to nie był PC, bo na konsolach pewnie będzie gorzej.

Opublikowano

Dziwne jest te 30 fpsów to konsolach. Technicznie nie miałem żadnych zastrzeżeń, oprócz braku odbić w lusterkach.

Opublikowano

Tak duży teren niesie konsekwencje, ja osobiście po opinii ragusa czekam na kodzik do bety bo gra mnie zaciekawiła.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@Exact Argumenty proszę.

@kindappa

sorry, ale wole rozwalić lucdlta na 1000 kawałków niż skakać po grzybkach.

Co do SO to pisali w PE, że spoko gierka.

Opublikowano

@Exact Argumenty proszę.

Po co, znów ci się nie będzie chciało ich czytać.

PE pisało że nie taka spoko ta gierka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@Exact Argumenty proszę.

Mało tego, SoQ ją zjechał i jak zapewnił, Mielu także. Tylko co tutaj wymagać od exa z 900p/niestabilne 30fps.

Opublikowano

@Exact Argumenty proszę.

a gameplaye wygladaja tak samo interesujaco jak Infamous. :ermm:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chłopaki, ogrywaliście te gry z Plusa VELOCITY faktycznie taki pyszny? Ja muszę jeszcze godzinkę poczekać na pobranie.

Opublikowano

@Exact Argumenty proszę.

a gameplaye wygladaja tak samo interesujaco jak Infamous. :ermm:

No, ale klimat na sto razy lepszy niż poważne miasto z poważnym rurkowcem i mocami lampek.

Opublikowano

soul pisał, że dobra szpila. soul > (PSXE + CDA).

Opublikowano

Chłopaki, ogrywaliście te gry z Plusa VELOCITY faktycznie taki pyszny? Ja muszę jeszcze godzinkę poczekać na pobranie.

palce lizac ale zaraz ktos ci napisze pewnie ze to indor beznadziejny i w ogole nikogo

Opublikowano

palce lizac ale zaraz ktos ci napisze pewnie ze to indor beznadziejny i w ogole nikogo

Velocity-2X-Vita-Preview2.jpg

#beczunia

Opublikowano

ulubiona gra Blubera za to ladniejsza:

2479103-224760_2013-05-01_00010.png

Opublikowano

No takie coś jak gold dla xboxa. Ja nie płace bo nie daje się dymac.

Opublikowano

soul pisał, że dobra szpila. soul > (PSXE + CDA).

Soul chce ludzi na ulicy bić bo nie lubi jak ktoś pisze na forum nie tak jak on chce więc Soul > reszta populacji?

Wiadomka internet sirius biznes.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

bluber, ty sobie kpisz w tym temacie, wysmiewajac kazda inna gre, ktora nie jest przeznaczona dla "powaznego" 14 latka? no wiesz, flaki, ufoki, pistolety itd. czy piszesz to an serio? chyba po tej vudzie na zlocie cos ci nie styka.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

bluber, ty sobie kpisz w tym temacie, wysmiewajac kazda inna gre, ktora nie jest przeznaczona dla "powaznego" 14 latka? no wiesz, flaki, ufoki, pistolety itd. czy piszesz to an serio? chyba po tej vudzie na zlocie cos ci nie styka.

A ty byś się nie wstydził przed innymi i samym sobą grać w te kolorowe mariany i jakieś inne rózowe kirbi coś? Fajnie było w takie coś grać w wieku 6 lat, teraz trochę przypał, nie uważasz?

Opublikowano

jesli ma byc to rodzaj odmiany, to nie widze problemu. przynajmniej nie sa to gry, ktore sa na sile glupie, by dopasowac sie do niskich standardow umyslowych. 

Opublikowano

A ty byś się nie wstydził przed innymi i samym sobą grać w te kolorowe mariany i jakieś inne rózowe kirbi coś? Fajnie było w takie coś grać w wieku 6 lat, teraz trochę przypał, nie uważasz?

Czemu przypał  ? dajesz pada takiej osobie i niech spróbuje swoich sił w gierce dla "dzieci" , w większości przypadków jest to terapia szokowa gwarantująca że tych słów dany osobnik więcej nie wypowie.

Sorry ale to "dziecięce" gierki Big N wymagają obecnie od gracza więcej niż większość "dorosłych" gierek ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

creepy-eyebrows-man-stearing-at-the-girl

Opublikowano

Trzeba mieć głęboki autyzm żeby czerpać przyjemność z gier pokroju splatoon czy mario 30 world.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.