Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z kierownicami to jest padaka na tej generacji.Do X'a jest jakaś wypasiona za cenę konsoli i syf thrustmastera bez FF(straszne (pipi) w porównaniu z DFGT logitecha) za ~500zł.
Logitech z kolei wypiął dupę na posiadaczy kier do ps3 i na ps4 już sterowników nie zrobił.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na zadnej konsoli nie kupilem kierownicy za wiecej niz 300-400 zl i wszystkie mialy FF. Na tej generacji pewnie bedzie podobnie - taki Thrustmaster T100 kosztuje kolo 400 zl i ide o zaklad ze bedzie wspolgral ze wszytskimi scigalkami na PS4.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli dzisiaj nie można kupić kiery do PS4/XO do 5 stówek z FF?

Opublikowano

Na PS4 poki co nie ma zadnych wyscigow ktore nadawalyby sie na kierownice, nie ma takze oficjalnej listy, ktore beda wspolgraly z takim DriveClub (poza T80) czy C.A.R.S.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na chwilę obecną na bonera jest (pipi) za 400zł i lepsza za 1600zł(za tą cenę brak oddzielnej skrzyni biegów i sprzęgła jest dla mnie bekowy).

Opublikowano

Granie na padzie w ścigałki, no masakra faktycznie. Rozumiem wszyscy już odłożyli po kaflu na kierownicę xD?

Dwa kafle. Nic poniżej T500RS z TH8RS nie jest godne podłączenia do PS4.

Czyli dzisiaj nie można kupić kiery do PS4/XO do 5 stówek z FF?

Wg ludzi od pCARS T100 działa z PS4.

Opublikowano
Ogarniam, po prostu mowie, ze latwiej mi podjechac 10 km do Saturna, w ktorym kupilem PS4 i wymienic pada od reki jak ostatnio.

I co? Co kilka miechów jeździsz wymieniać pada bo gałki się starły? xD

Opublikowano

Nie umiem odpowiedziec na to pytanie, skoro poki co wymienilem pada raz. Inna sprawa, ze na nowym padzie guma wydaje mi sie inna, sam chyba takze nie wierzysz, ze tego nie poprawia i do konca generacji bede produkowac analogi z ta sama powierzchnia gałek analogowych...

Iras - i na bank bedzie dziala z DriveClub i innymi szpilami, skoro T80 jest edycja pod ta gre.

Faktycznie, na ps4 nie ma rok od premiery zadnej wyscigowki, dobrze, ze jest battlefield :D

No beka, a pod koniec roku standardowo wyjda 3-4 gry na raz...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Lipa, że nie działa DFGT. Przecież to taka fajna kierownica.

Opublikowano

Lipa, że nie działa DFGT. Przecież to taka fajna kierownica.

Najlepsza w stosunku cena<->jakość.

Opublikowano

Chyba kupię drugi raz pod C.A.R.S. Widzę, że je,bana trzyma cenę.

Opublikowano

oficjalnej listy, ktore beda wspolgraly z takim....C.A.R.S.

Nie wiem jak tobie ale mi to wyglada na oficjalna liste ;)

Thrustmaster T300RS

Thrustmaster T300 Ferrari GTE Thrustmaster T100 Force Feedback Thrustmaster T80

Thrustmaster TH8RS

Thrustmaster TH8A

Thrustmaster T3PA Pedals

Thrustmaster T500RS

www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html
Opublikowano

Dzieki, czyli jak widac PS4 jest nie tylko najlepsza konsola do scigalek (jak pisza tworcy C.A.R.S), ale i ma najwiekszy wybor kierownic ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mesjasz już 24 października. Tak, taka muzyka będzie grała podczas odpakowywania tego zaje,bistego wydania.

Opublikowano

To teraz ragus spróbuj z poważną miną zagrać w coś takiego przy znajomych. Żałosne.

Opublikowano

oczopląsu idzie dostać od tego, weź się ogarnij.

Opublikowano

nie no też nie kupie, ale jakby co argument w wojnach na EKSy jest hehe

Opublikowano

Tak se czekam aż mi się Dead Rising 3 odblokuje na Steam, i zagram w glorious 1080p, i patrze na płacz...płacz botkow i klapkow i się pytam

dlaczego jeszcze nie dołączyliście do PC+WiiU master race?

tumblr_nbejruz5791qhzinjo1_1280.png

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Sunset Overdrive

i1MuaJxhMnl5n.gif

Symulator Jezusa ?

Dobry jak cholera: 2 lata gwarancji door 2 door i zwroty sprzętu w tydzień.

Sony 4 the players: rok gwarancji i 3 tygodnie na wymianę pada.

Beeeeeeczunia :)

Wiekszosc sklepow (jak MM, Saturn itp.) honorują mimo wszystko 2 lata gwarancji, a na wymiane pada wystarczy paragon zakupu by dostac nowego od reki, ale jasne - mozesz dzwonic tez do Pramu i czekac 3 tyg...

GUWNO PRAWDA

Nie ma żadnej wymiany pada, oddajesz im pada a oni i tak wysyłają go do tego z(pipi)anego serwisu PRAM, który jest jakąś porażką. I musisz czekać miesiąc czy (pipi) wie ile aż ci odeślą nowego. Na ich stronie od poniedziałku widnieje napis, że mój pad jest gotowy do wysłania, ale jakoś wysłać mi go dalej nie mogą. Jak do nich pisałem to twierdzili, że wyślą w środę, dziś mamy piątek a status na stronie wciąż ten sam czyli, że pad jest gotowy do wysłania. Jeżeli chodzi o gwarancje i te sprawy to Sony może ssać kule Microshitowi aż po same jaja.

Opublikowano

Az chce sie wkleic te wszystkie posty o niebieskim niebie i krwi BARONOW GAMINGU.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I jak tam ze szrotem na nowych rynkach? Dogania już PS4? Kazachstan, czy tam inny Azerbejdżan napędza sprzedaż tej kupki złomu?

To nawet w USA poszli po rozum do głowy i wybierają nadkonsolę PS4,  Xgniot nikogo.

Opublikowano

Na samym naszym forum przez ostatnie 2 dni więcej ludzi kupiło xbona niż w całej Japonii

no ale po co premiera

Opublikowano

Czekam na dane sprzedazy z Jugoslawii, mysle ze bedzie dobrze.

Opublikowano

Czekam na dane sprzedazy z Jugoslawii, mysle ze bedzie dobrze.

Czechosłowacja może namieszać w słupkach sprzedażowych... Spencer mówił że gdyby każdy posiadacz Xbona kupił drugą konsolę komuś z rodziny to sprzedaż wzrosła by DWUKROTNIE, czaicie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.