Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

creeper już miesza przy PSN, zwacha na ruchy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Autor

Widać, że moderacja nie działa prawidłowo skoro takie altery jak Piter33 czy Szatanek bez problemu śmiecą foruma swoimi "mądrościami". Guernica padł po 4 latach, chociaż był spoko userem. :(

A no i gratuluję po raz kolejny kolegom Xbotom za kolejny dzień masakracji klapków.

Ja nadal czekam na jakies konkretne PMki od zatroskanego usera. Gwarantuje dyskrecje.

Opublikowano

Piter33 przy okazji wielu wpisów miał też problem ze mną. Dać bana jemu, a przywrócić Guernicę i będzie dobrze :)

Opublikowano

niech jakiś klap poświęci się za guernice. a nie sory - nie stać was na taki gest. nie znane wam pojęcie "community".

Opublikowano

ja dorzucam jeszcze http://www.psxextreme.info/user/64282-b34t/ od siebie, alter, minusuje wszystko co zwiazane z xboxem i diablo

Opublikowano
Jakość wykonania konsoli

Xbox One < PS4

Poprawiłem. Opanuj się kolego. Przecież to składane na zatrzaski pudło to zaprzeczenie jakości.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Przecież to składane na zatrzaski pudło to zaprzeczenie jakości.

Masz rację, idealnie opisałeś pudło od PS4. Cieszy mnie to, że zacząłeś myśleć. :)

Masz tutaj ciastko:

cookie-300x300.jpg

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pytanie do wyznawców Xbox One - jak to jest, że po tak ostrym pukanku w kakao przez Microsoft w zeszłym roku, oraz poprzez to jaki złom ostatecznie wydali, wy jeszcze klękacie do miecza? A po wszystkim wycieracie gęby i z pieśnią na ustach wychwalacie ich szrota. Jak tak nisko upadliście? Rozumiem One jako dodatek do PS4, Wii U, ale za nic w świecie jako konsola wiodąca i jedyna. Wstańcie już z tych kolan i przestańcie się wypinać. Podziwiam upór, ale możecie przestać się poświęcać i dokonać słuszny wybór.

Opublikowano

Ledwo co podpialem Xboxa, zaczalem jesc sniadanie (tak, dopiero teraz sniadanie wcinam :confused: ) a aktualizacja juz zakonczona, pieknie. Zapomnialem jak to jest z konsola MS

Tak a propos materialow, jestem zaskoczony jakoscia wykonania po stronie MS:

7O4Qh4w.jpg

7trVatn.jpg

Sama konsola to porzadny kloc, mozna sie niby z tego smiac, ale przynajmniej nie boje sie tego pewnie w lape chwycic, z PS4 musialem sie obchodzic jak z jajkiem, tutaj normalnie wyciagnalem i podpialem bez zadnych cyrkow.

Karny kutas za ten blyszczacy plastik, nie cierpie tego w obu konsolach, ledwo co wyciagnalem i juz kurz sie zadomowil.

Pora pobawic sie systemem, zobaczymy po tych wszystkich update'ach ktora konsola goruje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Widać, że moderacja nie działa prawidłowo skoro takie altery jak Piter33 czy Szatanek bez problemu śmiecą foruma swoimi "mądrościami". Guernica padł po 4 latach, chociaż był spoko userem. :(

A no i gratuluję po raz kolejny kolegom Xbotom za kolejny dzień masakracji klapków.

Ja nadal czekam na jakies konkretne PMki od zatroskanego usera. Gwarantuje dyskrecje.

Red załatwił sprawę jeśli chodzi guernice.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Szatanek is dead.

Mówiłem ci bluber, że to Sibian, a ty że NIE.

I co teras przebrzydły xbocie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ja dorzucam jeszcze http://www.psxextreme.info/user/64282-b34t/ od siebie, alter, minusuje wszystko co zwiazane z xboxem i diablo

jest ten pop a wczesniej nie pamietam jak miał, ale pisał strasznie upośledzone posty.

Opublikowano

kinect spadający z 5 metrów na głowę spowoduje trwałe uszkodzenie mózgu

zasilacz może zabić z 5 metrów upadku na głowę

konsola zabije ciebie i całą rodzine.

kablem hdmi można cumować statki w portach, a kablem od kinect przypiąć rower przed sklepem.

Opublikowano

Masz rację, idealnie opisałeś pudło od PS4. Cieszy mnie to, że zacząłeś myśleć. :)

Niestety ty nadal bezmyślny jak typowy xbot. Może z obrazkami pójdzie łatwiej.

Jakość:

ibhC23ZD86XkGk.jpg

iA4jfzzDm8dqV.jpg

Brak jakości:

ibtvmWLy2VfODx.jpg

iKd5Vg20A6BJs.jpg

Opublikowano

Szatanek is dead.

Mówiłem ci bluber, że to Sibian, a ty że NIE.

I co teras przebrzydły xbocie?

no ale sibian kochał wszystko co pc i nie casual ;/

@iras ty w ogóle miałeś w rekąch bonera?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pytanie do klapersów, jak można wydać 1500 na tak badziewnie wykonaną konsolę i mówić, że pad od PS4 z chińskiego plastiku który skrzypi w dłoniach jest the best.

Jak to jest płacić najwięcej kasy za online który częściej leży i kwiczy niż działa, mało tego wmawiać sobie, że jest lepszy niż u konkurencji i jak długo można jarać się grami które kiedyś wyjdą, tak nisko upadaliście???? Rozumiem PS4 jak dodatek do gameboya ale za nic w świecie jako konsola nr1.

Opublikowano

Ledwo co podpialem Xboxa, zaczalem jesc sniadanie (tak, dopiero teraz sniadanie wcinam :confused: ) a aktualizacja juz zakonczona, pieknie. Zapomnialem jak to jest z konsola MS

Tak a propos materialow, jestem zaskoczony jakoscia wykonania po stronie MS:

7O4Qh4w.jpg

7trVatn.jpg

Sama konsola to porzadny kloc, mozna sie niby z tego smiac, ale przynajmniej nie boje sie tego pewnie w lape chwycic, z PS4 musialem sie obchodzic jak z jajkiem, tutaj normalnie wyciagnalem i podpialem bez zadnych cyrkow.

Karny kutas za ten blyszczacy plastik, nie cierpie tego w obu konsolach, ledwo co wyciagnalem i juz kurz sie zadomowil.

Pora pobawic sie systemem, zobaczymy po tych wszystkich update'ach ktora konsola goruje.

jak pięknie obserwować na forumie jak lud się budzi. polska stolicą xboxa. teraz sprzedaż poszybuje w górę w astronomicznym tempie. może już dwa teamy do hordy w SO się uzbierają.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Niestety ty nadal bezmyślny jak typowy xbot. Może z obrazkami pójdzie łatwiej.

Jakość:

ibhC23ZD86XkGk.jpg

iA4jfzzDm8dqV.jpg

Brak jakości:

ibtvmWLy2VfODx.jpg

iKd5Vg20A6BJs.jpg

no ale po co odkręcać karoserie skoro mozna podpiąć dysk zewnętrzny? ps4 obsługuje woogle jakąś pamięc masową na usb?

btw to moze Irasku porównamy headset  z ps4 do tego z Xbona skoro przy jakości jesteśmy

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Pytanie do wyznawców Xbox One - jak to jest, że po tak ostrym pukanku w kakao przez Microsoft w zeszłym roku, oraz poprzez to jaki złom ostatecznie wydali, wy jeszcze klękacie do miecza? A po wszystkim wycieracie gęby i z pieśnią na ustach wychwalacie ich szrota. Jak tak nisko upadliście? Rozumiem One jako dodatek do PS4, Wii U, ale za nic w świecie jako konsola wiodąca i jedyna. Wstańcie już z tych kolan i przestańcie się wypinać. Podziwiam upór, ale możecie przestać się poświęcać i dokonać słuszny wybór.

Nie wiem kto tutaj kogo dyma skoro sony każe płacić 200zł na rok za granie online i daje jakieś szroty z pegasusa a jak już sobie chcesz pograć po necie to #konserwacja #PSNisdown

Opublikowano
  • Autor

jest ten pop a wczesniej nie pamietam jak miał, ale pisał strasznie upośledzone posty.

Byl to ony Jura.

Dziekuje koledzy.

Opublikowano

Byl to ony Jura.

Dziekuje koledzy.

0d0.gif

Opublikowano

Nie wiem kto tutaj kogo dyma skoro sony każe płacić 200zł na rok za granie online i daje jakieś szroty z pegasusa a jak już sobie chcesz pograć po necie to #konserwacja #PSNisdown

baribariball_picture1.png

Wczoraj odpaliłem na PS3 z ciekawości. Do teraz mam raka.

Opublikowano

Byl to ony Jura.

Dziekuje koledzy.

high_five-2495.jpg

Opublikowano

co za konfitury. zaraz naśle na was sir_ryszarda.

Opublikowano

no ale po co odkręcać karoserie skoro mozna podpiąć dysk zewnętrzny? ps4 obsługuje woogle jakąś pamięc masową na usb?

btw to moze Irasku porównamy headset  z ps4 do tego z Xbona skoro przy jakości jesteśmy

Dysk zewnętrzny, zasilacz zewnętrzny i kinekt podłączone do odtwarzacza VHS w centralnym punkcie salonu.

#klasa

Sposób montażu jak najbardziej świadczy o jakości wykonania - w przeciwieństwie do plastikowych wtyczek HDMI, gdzie nawet na chroniące przed śniedzeniem pozłotko zabrakło.

Headset do PS4 to żart. Na szczęście wszystkie na mini-jacku i większość na USB bez problemu działają z konsolą Sony.

Edytowane przez Iras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.