Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mówisz cebula - myślisz PC

@fixed  ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czego oczekiwać od klapków którzy mają tak małe klitki że zasilacza za szafkę nie potrafią wrzucić. First world problem normalnie. A dysk zewnętrzny podłączony do usb to łatwy do niego dostęp, nie trzeba rozbrajać konsoli by użyć go do czegoś innego.

Na szawce co stoi PS4 zmieściłbym łącznie bez problemu trzy takie konsole, czyli dwa szroty bez problemu. Pod nią jest taka sama szawka z PS3. Brak miejsca więc nie jest dla mnie problemem. Problemem by było trzymanie innych pierdół w postaci zasilacza, dysku twardego. Microsoft to ofermy w konstrukcji konsol. Wielki kloc, a w środku słabe bebechy.

I co nadal nie rozumiesz jak wrzucić zasilacz za szafkę że robisz z tego problem?

Opublikowano

Ten gold w avansie to jakas chwilowa promocja czy normalnie?

Opublikowano

Aha czyli kodow juz nie ma? :P

Opublikowano

I co nadal nie rozumiesz jak wrzucić zasilacz za szafkę że robisz z tego problem?

Za co?

ibqMj03dTMH7Sq.jpg

iOxkpuCL1gxaI.jpg

ibdmQoZ1DCXG7p.jpg

Ogarniasz czy gustownie urządzony salon wykracza poza granice skryptów w głowie bota?

Szafka odsunięta od ściany na kilkanaście centymetrów też dobrze nie wygląda.

Opublikowano

Gustownie urządzony salon =/= salon sonybotów.

Typowy salon sonybota to meblościanka i dywan na ścianie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Iras z posta na post jest coraz bardziej żałosny. Trzeba jeszcze było wkleić jakieś salony z Białego Domu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

gustownie urządzony salon bez kontaktów xDDD z której broszurki te fotki?

brak szparki za szafką to i nie puścisz kabla od PS4 nie mówiąc już o wsadzeniu wtyczki do albo wrzuceniu listwy. I gdzie puścisz ten piękny kabel zasilający od PS4 wykonany przez chińskie rączki? Pewno po szafce, zajebiście będzie to wyglądało. Klapy ich pokoje bez kontaktów, pewno też i bez okien są a ściany wyłożone poduszkami.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

czego oczekiwać od klapków którzy mają tak małe klitki że zasilacza za szafkę nie potrafią wrzucić. First world problem normalnie. A dysk zewnętrzny podłączony do usb to łatwy do niego dostęp, nie trzeba rozbrajać konsoli by użyć go do czegoś innego.

Na szawce co stoi PS4 zmieściłbym łącznie bez problemu trzy takie konsole, czyli dwa szroty bez problemu. Pod nią jest taka sama szawka z PS3. Brak miejsca więc nie jest dla mnie problemem. Problemem by było trzymanie innych pierdół w postaci zasilacza, dysku twardego. Microsoft to ofermy w konstrukcji konsol. Wielki kloc, a w środku słabe bebechy.

W sumie masz rację. Wrzucę też za szawkę i xboxa one aby nie szpecił konsol Sony i Wii U. Kończąc trollowanie - Xbox One przypomina mi pierwszego boxa, którego uwielbiam do dziś. Jest to dobre skojarzenie, choć obie konsole wielkie, są na swój sposób ładne. Choć mi najbardziej podoba się PS4, mega śliczna konsolka. Świetne kształty, ogólnie podoba mi się każdy detal. Wracając do Onea - konsolę kiedyś na bank kupię. Pierw oczywiście Wii U. Ostatnie 6 lat mocno Microsoft nadszarpał bardzo dobry wizerunek który miał u mnie. Stąd do nowego boxa mam niechęć, ale pierwszy x i początkowe lata 360 wspominam z łezką w oku. Niemniej One jest u mnie na liście zakupów po WiiU. Nowa Zelda jest u mnie najbardziej wyczekiwaną grą. Choć jeśli zapowiedzą nowe Metroid Prime, to walę wszelakie oszczędności, płatności i biorę tego samego dnia.

Opublikowano

brak szparki za szafką to i nie puścić kabla od PS4 nie mówiąc już o wsadzeniu wtyczki do albo wrzuceniu listwy. Klapy ich pokoje bez kontaktów, pewno też i bez okien są a ściany wyłożone poduszkami.

Materacami. I nie ma klamek ;)

Opublikowano

brak szparki za szafką to i nie puścisz kabla od PS4 nie mówiąc już o wsadzeniu wtyczki do albo wrzuceniu listwy. I gdzie puścisz ten piękny kabel zasilający od PS4 wykonany przez chińskie rączki? Pewno po szafce, zajebiście będzie to wyglądało. Klapy ich pokoje bez kontaktów, pewno też i bez okien są a ściany wyłożone poduszkami.

ib20baQnCiu6e.jpg

Nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałeś? Przewodów chowanych w ścianie również? Typowy bot - meblościanka, kable na wierzchu i całkowity brak gustu.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

I co ci chłopie pomoże ta dziura wyryta w pięknym mebelku jak nadal to nie eliminuje problemu ściany i wsadzenia tej wtyczki gdzieś tam, nawet na zdjęciu jak byk widać że regał jest odsunięty od ściany xD

typowy przedstawiciel klaperskiego kalifatu.

Opublikowano

Tu nie ma nad czym dyskutować, żeby schować zasilacz od Xboxa trzeba duuzo kombinować, mowa o wycinaniu otworów z tyłu szafki pod tv, przez ten jeden szczegół Xbox nie nadaje się wcale do nowoczesnego salonu. Wiadomka tu każdy podpina Xboxa pod 19" od PC, ale to ze wy tak żyjecie nie oznacza ze inni tak żyją, ale o czym tu prowadzić dyskusje gdy lecą hejty na osobę która powie ze ma rodzinę i mniej czasu na granie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To może niech Iras wstawi zdjęcia swojego kącika i pokaże, że nie ma miejsca na zasilacz zewnętrzny.

Bo zdjęcia pokojów z Mad Men nikogo tutaj nie przekonują.

Opublikowano

Gadaj ze ścianą :lol: Gdzie gniazdko i wtyczka, a gdzie ta cegła dołączana do xboxa.

Opublikowano

I co ci chłopie pomoże ta dziura wyryta w pięknym mebelku jak nadal to nie eliminuje problemu ściany i wsadzenia tej wtyczki gdzieś tam, nawet na zdjęciu jak byk widać że regał jest odsunięty od ściany xD

typowy przedstawiciel klaperskiego kalifatu.

O czym ty mówisz? Przecież bez problemu przejdzie ci kabel zasilający od ps4 przez rynne w ścianie.
Opublikowano

Jeżeli dla was salon oznacza jeden sprzęt i jeden kabel to spoko, wtedy taka szparka wystarczy.

No gierki od Ubi same się nie kupią. <3

Opublikowano

W ogole jaki hejt klapkow na rozmiar i wyglad tego xboxa, jak ps3 fat bylo jeszcze wieksze i brzydsze. Ale jaransko bo plejstejszyn.

Opublikowano

Jeżeli dla was salon oznacza jeden sprzęt i jeden kabel to spoko, wtedy taka szparka wystarczy.

Wiesz jak wygląda rynna którą idą przewody w ścianie?

W ogole jaki hejt klapkow na rozmiar i wyglad tego xboxa, jak ps3 fat bylo jeszcze wieksze i brzydsze. Ale jaransko bo plejstejszyn.

To było 7 lat temu

O czym myśli MaZZeO

418rzuc_kabel_o_sciane_a_telewizo.jpg

O czym mówi Iras

DSC_2239.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.