Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak pierwsze 360tki które jak stały pionowo to rysowały płyty :D

Co za bzdura, płytę rysowała każda jak ją przechyliłeś podczas grania. Wtedy konsola Ci robiła ładny okrąg na płycie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie, że ważniejsza jest specyfikacja, ale nikt tego nie neguje. Beka jest z żałosnego designu PS4, którego klapiszcze bronią jak własnej matki.

Nie masz gustu bociszczu (vel. blachiszczu).

Opublikowano

Praca japońskich inżynierów, gdzie każda część została zaprojektowana na desce kreślarskiej.

ps4-innards.jpg

Sprzęt amerykańskich kolegów po fachu w myśl idei "prosto, dużo i łatwo".

xbox-one-internals.jpg

_vyrn_1071920x-1.jpg

Opublikowano

Nie masz gustu bociszczu (vel. blachiszczu).

Pisze to osoba, która jara się grami Ubisoftu. XD

Nie wytrzymie. :lol:

Opublikowano

Pewnie, że ważniejsza jest specyfikacja, ale nikt tego nie neguje. Beka jest z żałosnego designu PS4, którego klapiszcze bronią jak własnej matki.

Z tym "żałosnym", to raczej pojechałeś... 

Opublikowano
a przy pierwszym pokazie gdy ten chińczyk przyniósł te nowoczesne arcydzieło z fabryki, to myślałem że się porzygam jak to zobaczyłem

A ja przy pierwszej prezentacji XO myślałem że MS robi sobie z nas jaja i ten odtwarzacz VHS to tylko atrapa skrywająca nowego Xa który będzie godnym następcom X360 slim :(

Opublikowano

A ja przy pierwszej prezentacji XO myślałem że MS robi sobie z nas jaja i ten odtwarzacz VHS to tylko atrapa skrywająca nowego Xa który będzie godnym następcom X360 slim :(

przy pierwszej prezentacji XO to mało co nie stałem się fanbojem Sony :P

Opublikowano

Nie ma znaczenia, w obu pozycjach straszy plastikiem i designem bleah.

dokładnie, a przy pierwszym pokazie gdy ten chińczyk przyniósł te nowoczesne arcydzieło z fabryki, to myślałem że się porzygam

Andrew House jest chińczykiem? Od botków codziennie czegoś się nauczę. 

Opublikowano

chińczyk mu to podawał do rąk, widać jaki z ciebie klapek marny że nie pamiętasz tak ważnej chwili

Opublikowano

chińczyk mu to podawał do rąk, widać jaki z ciebie klapek marny że nie pamiętasz tak ważnej chwili

Chyba jakoś przeżyję bycie "marnym klapkiem" xD Tutaj to raczej komplement.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Z tym "żałosnym", to raczej pojechałeś... 

Tyłek boli, łzy zalewają oczy po kolejnej masakrze i chwytając się brzytwy w desperacji popada w śmieszność. Tak bywa z nieumiejącymi przegrywać.

W ogóle zielona zaraza nie odróżnia ojców konsolowości z KKW od chińczyków?! ŻE_NA_DA. Gorzej niż stonka ziemniaczana :lol:

Opublikowano

Boli jedynie to, że nie mogę schować tego paskudztwa bo wtedy wyje i się nagrzewa. Chyba będę jakąś szmatą zakrywać PS4.

Opublikowano

Sprzedaj po co masz się męczyć skoro tak cię to boli.

Opublikowano

Mam sprzedać PS4 tylko dlatego, ze wizualnie ssie ? xD 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A czemu by nie skoro jej wygląd tak cię boli że wolisz zamiast na nią patrzeć to na szmatę mającą ją zasłonić :teehee:

Opublikowano

Myślałem, że konsola jest do grania, no ale faktycznie w przypadku PS4 może być z tym problem.

Opublikowano

A czy ktoś twierdzi inaczej ?

Wracając do witania XO w nowych krajach :

:thumbsup:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Czyli co ? Mam nie narzekać i jarać się gównianym designem i żenującą jakością wykonania by nie urazić kogoś kto wydał ciężko wysępione pieniądze od rodziców, a jak nie to sprzedać bom nie wart tej zabaweczki ? Szkoda, że nie prowadzisz podobnej krucjaty przeciwko klapom, które non stop robią to samo w przypadku xbona, a widziały go tylko na youtubie.

Opublikowano

fat ps3 brzydka... co z  wami ludzie

Opublikowano

Czyli co ? Mam nie narzekać i jarać się gównianym designem i żenującą jakością wykonania by nie urazić kogoś kto wydał ciężko wysępione pieniądze od rodziców, a jak nie to sprzedać bom nie wart tej zabaweczki ? Szkoda, że nie prowadzisz podobnej krucjaty przeciwko klapom, które non stop robią to samo w przypadku xbona, a widziały go tylko na youtubie.

Ale o co się wściekasz ? to CW sam zacząłeś narzekać na kwestie estetyczne (obie nie błyszczą w tym aspekcie) to się z tobą trochę podroczyłem :blush:

Opublikowano

PS4 ma ciekawszy kształt niż Xone, jest zgrabniejsze, a ukryty zasilacz jest oczywistą zaletą jeśli oceniać ten wybór tylko z punktu widzenia wyglądu konsoli. Moim zdaniem wadą (znów w kwestii designu, nie funkcjonalności oczywiście) są z kolei porty USB znajdujące się na froncie konsoli, przez co podłączając do nich cokolwiek - kabel do ładowania pada, adapter do słuchawek, pamięć USB - psuje się całokształt.

Xone wygląda na żywo lepiej niż na zdjęciach i naprawdę może się podobać. Moim zdaniem szczególnie dobrze wygląda włączony, bo jego świecące na biało logo jest naprawdę fajnym detalem. Coś jak udany projekt popularnych od kilku lat świateł LED do jazdy dziennej, które mogą stać się znakiem rozpoznawczym konkretnego modelu samochodu lub marki.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Mam wrażenie że niektórych gryzie sumienie że kupili past(next)gena i próbują wyładować swą frustrację na forum w CW ;)

Oczekiwali next gena a otrzymali past gena z bajeranckim Kinectem, to tak trochę jak pójść na dyskotekę położyć kluczyki od Porsche na stół (jest bajera)

Panamera-616x385.jpg

Bo drogi, bo marka, bo spodoba się Januszom, laski mokną na ich widok, po czym po wyjściu z klubu, (mówiąc po konsolowemu po uruchomieniu gry)

23420917964893853478.png

720p lub 1080p i 20 fpsów, na pierwszego exa w 2014 czekają 10 miesięcy, instalacje gier trwające tyle co ściąganie patchy do Gran Turismo 5, zasilacz wielkości połowy magnetowidu na zewnątrz konsoli, a interfejs gorszy od poprzednika i nie intuicyjny, z reklamami w dashu, ale z mega opcją snap która po uruchomieniu chodzi chyba w 10fps-ach.

SUPER!

Opublikowano

...sprzedać bom nie wart tej zabaweczki ?

:yes:

Opublikowano

Ale o co się wściekasz ? to CW sam zacząłeś narzekać na kwestie estetyczne (obie nie błyszczą w tym aspekcie) to się z tobą trochę podroczyłem :blush:

A już prawie mnie przekonałeś by sprzedać PS4, so close.

ps3-slim-ps3-phat-comparison.jpg

Slimka o wiele ładniejsza.

Ciebie powinni sprzedać boś nie wart tego forum.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A już prawie mnie przekonałeś by sprzedać PS4, so close.

ps3-slim-ps3-phat-comparison.jpg

Slimka o wiele ładniejsza.

Ciebie powinni sprzedać boś nie wart tego forum.

ahh ten cw styl, jak coś jest 9/10  a drugie 8/10 to jedno jest piekne drugie nedzne, ciezko przywyknac komus kto sie w  to nie babra na codzien

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.