Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PSN mimo premiery nie padl

I chyba z tego powodu obserwujemy od wczoraj poddenerwowanie w szeregach botów. Chłopaki szykowali się na sporą bekę, a tu takie rozczarowanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Albo żeby grać w Destiny hehe i do tego płacą 200 zeta i co chwilę komus coś nie działa. #4theplayers

A na One dziala offline? ^^ PSN mimo premiery nie padl, a ludzie cioraja od wczoraj od 14tej, czyli jednak sie da...

^^ nikt z xbotów nie robił dramy, że konsola ma być always online bo chcę iść na grzyby a klapeczki darły mordy jak poje.bane a teraz dostają grę always online i szybko preoderki i cioranie żeby level wbić na szybkensa ehh te chorągiewki, anyway beka z sony straszna, że traktują destiny jak tytuł first party bo sami nic nie mają, żałosne.

PSN mimo premiery nie padl

I chyba z tego powodu obserwujemy od wczoraj poddenerwowanie w szeregach botów. Chłopaki szykowali się na sporą bekę, a tu takie rozczarowanie.

No macie pierwszą grę od dawna to chociaż się nacieszcie póki psn nie ma konserwacji.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak samo jak Xbox traktuje call of duty. Przecież po ich reklamach ma się wrażenie,że te ex na xboxa.

No tak, ale przynajmniej MS na święteczny okres ma jeszcze czymś się pochwalić a sony? Destiny, destiny, destiny potem gdzieś tam #dc i crosplatformowe lbp3 heh.

Nawet szef Sony UK to powiedział

And in an interview with Eurogamer, Sony UK boss Fergal Gara said the company had backed Destiny to such a degree that it considers it a first-party title.

"We're treating it, for all intents and purposes internally, as if it's a first-party release," he said. "We're wrapping our arms around it on all levels of the organisation. It's a special project and an important project and it has the power to launch Christmas. It's hugely important."

If we look at the figures it's easy to see why. At midnight last night Destiny went on sale and this morning the PS4 shot through the one million sold mark in the UK. For Sony, Destiny is a system seller, with the £349 PS4 Destiny bundle the main attraction.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No cóż typowym graczom ze stanów czy uk wystarczy to, że ich konsola może odpalić gry w 1080p, ma destiny, fife, coda i jest tańsza.

Opublikowano

Ja w tej generacji widzę tylko gry w 1080p. Gry z mniejszą rozdzielczością nawet nie będę brał pod uwagę. Dlatego PS4 ma u mnie ugruntowaną pozycję. Z takim podejściem na szrocie nie miałbym w co grać. Dlatego też PS4 będę traktował jak nextgena i wymagał wiele, a jak kupię One to względem tej konsoli maksymalnie obniżę oczekiwania. Nie ma co się oszukiwać - PS4 potrafi dostarczyć obłędną grafikę w 1080p, kiedy One w niższej rozdzielczości dostarcza gry poprawnie wykonane, ale bez szału. No i tak to już będzie w tej generacji, plus mega grywalne gry na WiiU.

Opublikowano

urzekła nas twoja historia. 

Opublikowano

Ja w tej generacji widzę tylko gry w 1080p. Gry z mniejszą rozdzielczością nawet nie będę brał pod uwagę. 

A imię jego "Janusz".

Opublikowano

Gier poniżej 1080p nie będziesz brał pod uwagę, a jednak planujesz kupić XO i WiiU?

Opublikowano

Ja w tej generacji widzę tylko gry w 1080p. Gry z mniejszą rozdzielczością nawet nie będę brał pod uwagę. Dlatego PS4 ma u mnie ugruntowaną pozycję. Z takim podejściem na szrocie nie miałbym w co grać. Dlatego też PS4 będę traktował jak nextgena i wymagał wiele, a jak kupię One to względem tej konsoli maksymalnie obniżę oczekiwania. Nie ma co się oszukiwać - PS4 potrafi dostarczyć obłędną grafikę w 1080p, kiedy One w niższej rozdzielczości dostarcza gry poprawnie wykonane, ale bez szału. No i tak to już będzie w tej generacji, plus mega grywalne gry na WiiU.

aha czyli w bf4, watch_dogsa, the order, killzone sf po multi nie uruchamiasz tak?

Opublikowano

jest nas 10mln, a imię nasze Legion Mantis Janusz

Opublikowano

normalnie czlowiek czytajac posty irasa czy mantisa zasmialby sie myslac dobry troll ale smutne jest to ze oni naprawde tacy sa

jak dobrze ze wybrali ps4, nie boje sie logowac do lajwa

Opublikowano

Mantis, przyjaźnimy się już jakieś 8 lat, więc dobrze Ci radzę, skończ pleść głupoty :P

Wybaczcie mu, kiedyś taki nie był. Ale nowa plazma go popsuła.

Opublikowano
  • Autor

W Famitsu pojawił się wywiad z twórcami DQ, gdzie potwierdzili, że pełnoprawna jedenastka jest tworzona oddzielnie wraz z tym zapowiedzianym action rpgiem. Oby na next geny.

Widze, ze syndrom bitej żony mocno. "On juz na pewno sie zmienil. Od teraz bedzie mnie szanowal zamiast napierdalac kablem od żelazka."

Jak można w roku 2014 czekać na grę od Square-Enix?

Nie ogarniam.

Opublikowano

W Famitsu pojawił się wywiad z twórcami DQ, gdzie potwierdzili, że pełnoprawna jedenastka jest tworzona oddzielnie wraz z tym zapowiedzianym action rpgiem. Oby na next geny.

Widze, ze syndrom bitej żony mocno. Jak można w roku 2014 czekać na grę od Square-Enix?

Nie ogarniam.

Bo może grę tworzy Level 5?

Opublikowano
  • Autor

Co z tego skoro nie wyjdzie po angielsku.

Opublikowano

No nie gadaj Fiagro, że jesteś jednym z tych co wierzą, że DQXI wyjdzie na coś innego niż na 3DS'a i tylko w Japonii xD.

Opublikowano

będzie w 2017 w cyfrowej dystrybucji, nie bój nic.

Opublikowano

No nie gadaj Fiagro, że jesteś jednym z tych co wierzą, że DQXI wyjdzie na coś innego niż na 3DS'a i tylko w Japonii xD.

Wyjdzie, wyjdzie, daję na to głowę.

Irasa

Opublikowano

Ta chu,jowa firma już dawno odleciała. Dla nich wypuszczenie gry na zachodzie musi równać się z zaje,bistym zyskiem. Już to widzę jak Dragon Quest XI idzie w 4 milionach na zachodzie.

Opublikowano

Widzę że dupka dalej piecze, bo nie chcą wydać na zachodzie rimejka jakiegoś starego DQ. Ale to nie jest pełnoprawny DQ.

Opublikowano

Gdybym miał wybrać w tej chwili pomiędzy konsolami MS a Sony to kupił bym Xboxa. Ale nie przez gry czy lepsze (nie tak bazarowe) wykonanie a dlatego, że klapy na tym forum całkowicie mi obrzydziły *tfu* PS4. Mając sprzęt Sony wstydził bym się tu wchodzić, wiedząc jakimi postami taki Mantis, mIras, Yeti czy (wisienka na torcie) Mendrek reprezentują mój obóz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.