Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać - PS4 potrafi dostarczyć obłędną grafikę w 1080p, kiedy One w niższej rozdzielczości dostarcza gry poprawnie wykonane, ale bez szału.

Niezły troll :) XONE jest w stanie dostarczyć taką samą grafikę tylko w niższej rozdzielczości, co nie jest tak zauważalne jakby niektórzy chcieli. Ja wiem że chciałbyś żeby XONE miał moc Wiiu ale tak nie jest.

SSM czy ND wydadzą jakąś gierkę to odszczekasz te słowa.

mark my words

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Oczywiście jest znacznie mniej zauważalne niż było przez całą poprzednią generację? lol

jest mniej zauważalne niż brak trawy w Mafii 2 na PS3.

SSM czy ND wydadzą jakąś gierkę to odszczekasz te słowa.

mark my words

wtedy kupię ps4, ogram i zapomnę tak jak o Unchartedach i God of War Ascension.

TLOU jest sporo brzydsze od Uncharted 3 czy GoW3 a jest 10razy lepszym powodem dla kupna szrota z japonii.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jeśli chodzi o wybór konsoli to jest on zdecydowanie łatwiejszy niż w tamtej generacji.

Jeśli ktoś ceni rozrywkę na wysokim poziomie, i nie interesują go multiplatformy to Wii U, jeśli ktoś lubi multiplatformy sportowe to może wybrać Xbox One, z uwagi na pada - warto, a różnicy w grafice obecnie nie ma żadnej, bynajmniej nie wynosi 50% jak w przypadku innych multiplatform.

Jeśli ktoś natomiast lubi grać we wszystko, to zdecydowanie PS4, lepsze multiplatformy, większa ilość exów, wyżej oceniane gry w ramach abonamentu PS+, lepszy, szybszy system.

Opublikowano

jeśli ktoś lubi multiplatformy sportowe to może wybrać Xbox One, z uwagi na pada - warto,

Jakoś mnie ten argument nie przekonuje, niby jaka jest różnica w graniu w sportówki na Xbone, a PS4? Niby ten pad?

Opublikowano

Niczym?

a menusy będą po angielsku czy trzeba ze skryptem grać?

Opublikowano

Przecież to bijatyka. Sam sprowadzałem Tekkena 5 na PSP z Japonii.

Ja o yakuzie zero pisałem

ja o GG.

Musisz się bluber nauczyć czytać ze zrozumieniem.

Ale o co chodzi, ja do kidnappy pisałem.

Od posta exacta dostałem raka, nie polecam.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ja do irasa i kidnappy.

Opublikowano

jest mniej zauważalne niż brak trawy w Mafii 2 na PS3.

Jak xbone dalej będzie sobie tak dobrze radził, to może Massive Bear i na niego klepną porcik jakiejś multiplatformy. Będzie powód do beki na kolejne 10 lat.

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać - PS4 potrafi dostarczyć obłędną grafikę w 1080p, kiedy One w niższej rozdzielczości dostarcza gry poprawnie wykonane, ale bez szału.

Niezły troll :) XONE jest w stanie dostarczyć taką samą grafikę tylko w niższej rozdzielczości, co nie jest tak zauważalne jakby niektórzy chcieli. Ja wiem że chciałbyś żeby XONE miał moc Wiiu ale tak nie jest.
Czekam aż na xbona zapowiedzią tak wyglądające gry jak DC czy Order, o U4 nie wspomnę.

Może jak microsoft wyda nową wersję konsoli z 40% wydajniejszym gpu i 3 raz szybszym razem, to się doczekacie takiej grafiki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jeśli ktoś lubi multiplatformy sportowe to może wybrać Xbox One, z uwagi na pada - warto,

Jakoś mnie ten argument nie przekonuje, niby jaka jest różnica w graniu w sportówki na Xbone, a PS4? Niby ten pad?
Pad jest dobry, jeśli ktoś gra tylko w fify, a wiem że są tacy, od święta kupią tylko jakąś inną grę to warto kupić Xbox one, w szczególności ze fife 15 dają w zestawie teraz.
Opublikowano

tak wyglądające gry jak DC czy Order,

ms w tej generacji nie stawia na korytarzówki.

Opublikowano

10671434_10152352078288575_2928511910296

paczcie jaka impra z xbonem, a PS4 co, dalej Destiny i gadanie do sznurówki?

Przecież każda z nich myśli ze to jakiś robot kuchenny pewnie.
Opublikowano

Yeti pokaz mi jak wygląd uncharted 4.

Opublikowano
Czekam aż na xbona zapowiedzią tak wyglądające gry jak DC czy Order, o U4 nie wspomnę.

Może jak microsoft wyda nową wersję konsoli z 40% wydajniejszym gpu i 3 raz szybszym razem, to się doczekacie takiej grafiki.

40% różnicy to dla podzespołów prosto z blaszki kwestia włączenia/wyłączenia AA, już ci to mówiłem śnieżny ludziu ale ty dalej myślisz że w PS4 jakiś tytan siedzi :(

Opublikowano

ta wysoka od tyłu wyglądała lepiej.

Opublikowano

Yeti pokaz mi jak wygląd uncharted 4.

Jak? Przecież wiadomo, ze będzie wyglądał tak, ze blachary ze swoimi tytanami będą zastanawiać sie jak to możliwe i pewnie do wielu dojdzie jak są ruchani w dupe przez producentów kart. Boty zaś zapadną się pod ziemię, a microsoft tę miliony konsol zalegajacych w magazynach zapakuje na tiry i wywiezie na pustynię, gdzie spoczną obok produktów Atari.

Tak będzie wyglądał kolejny Uncharted od Naughty Gods.

Opublikowano

tak wyglądające gry jak DC czy Order,

ms w tej generacji nie stawia na korytarzówki.

QB to co?
Opublikowano

do kasacji.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kolejna porcja beki z klapków - w Destiny nie pograsz w singla offline, a ile było darcia mordy że z Xboxem One nie pograsz na grzybach xD

warto również wspomnieć, że iras krytykował dzisiaj xbotów jadących po bungie xDDDDDDd

QB to co?

cinematic experience. niestety bez pasów :(. ale za to z serialem :).

grze społecznościowej, w której nawet kampanie można pokonać innymi graczami.

nowa jakoś gejmingu. dwa exy na ps4 tej jesieni (destiny#driveclub) które można pokonać innymi graczami.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

40% różnicy to dla podzespołów prosto z blaszki kwestia włączenia/wyłączenia AA, już ci to mówiłem śnieżny ludziu ale ty dalej myślisz że w PS4 jakiś tytan siedzi :(

Już napisałem, czekam na tak wyglądające gry na xbona jak Order czy DC.

A to dopiero pierwsza generacja gier na Nadkonsole, a co będzie później?!

Dzięki ci Sony, ze jako jedyna firma wydalas next gena.

Opublikowano

Teraz co kilka godzin któryś botek będzie odkrywał, że nastawiona na online gra wymaga online i wpadał tu z "beką"?

warto również wspomnieć, że iras krytykował dzisiaj xbotów jadących po bungie xDDDDDDd

Co ty bredzisz zielony podczłowieku?

Opublikowano
Już napisałem, czekam na tak wyglądające gry na xbona jak Order czy DC.

A to dopiero pierwsza generacja gier na Nadkonsole, a co będzie później?!

Dzięki ci Sony, ze jako jedyna firma wydalas next gena.

Nie zobaczysz, tak samo jak nie zobaczysz na PS4 tak wyglądającej gry jak Halo 5 i Gears of War 4

Teraz co kilka godzin któryś botek będzie odkrywał, że nastawiona na online gra wymaga online i wpadał tu z "beką"?

Borderlands tak samo nastawione na online a można grać samemu.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.