Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Już napisałem, czekam na tak wyglądające gry na xbona jak Order czy DC.

A to dopiero pierwsza generacja gier na Nadkonsole, a co będzie później?!

Dzięki ci Sony, ze jako jedyna firma wydalas next gena.

Nie zobaczysz, tak samo jak nie zobaczysz na PS4 tak wyglądającej gry jak Halo 5 i Gears of War 4

No bo tak wyglądające gry to ja sobie na komórce odpalę.
Chyba na takiej.

AskShareGive-490.jpg

[emoji106]

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jako ciekawostkę można chyba napisać że więcej osób wysyla/wysłało Xboxa One na gwarancję, lub skarży się na ten wydobywajacy się dźwięk z konsoli niż osób wymieniajacych pada ds4.

Jak można było spierrrdolic tak konsole.

Konsole to gó.wno już od czasów PS2 z awaryjnym laserem.

Kiedyś nie było takich problemów, bo bebechy były mniej skomplikowane. Tutaj tną koszta na wszystkim, byle się zmieścić w tych 500 usd MSRP, a do tego dochodzi paskudna unia europejska, która zabrania stosowania cynku przy lutach (stąd masa awarii zarówno PS3/X360).

Opublikowano

Jest rada na ten dziwny dzwiek wydobywajacy sie z xboxa, ale tylko dla osob posiadajacych takze ps4.

Otoz wlaczacie ps4 i zaglusza ona całkowicie wszystkie dzwieki z xboxa.

Nie ma za co.

Tyle ze ps4 jest 2x mniejsza i ma zasilacz w środku.

To tak ma być, jak Ci kobieta jęczy podczas sexu to wlaczasz tv?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

czy padla juz odpowiedz kolo czego leza gearsy? bo czekam i czekam i sie kuwra nie doczekam.

padła.

to wez to ladnie sparafrazuj, bo nie chce sie przekopywac przez caly ten bullshit ktory nayebaliscie w jeden dzien. mam nadzieje ze nie jest to "zabawna" odpowiedz Soula. czekam az Donanabolo odpowie, albo inny xbot ktory ma okres od roku.

Opublikowano
To tak ma być, jak Ci kobieta jęczy podczas sexu to uruchamiasz tv?

Skisłem. XD

Opublikowano

Tyle ze ps4 jest 2x mniejsza

Chyba od PS2 SLIM.

Opublikowano

Jest rada na ten dziwny dzwiek wydobywajacy sie z xboxa, ale tylko dla osob posiadajacych takze ps4.

Otoz wlaczacie ps4 i zaglusza ona całkowicie wszystkie dzwieki z xboxa.

Nie ma za co.

Tyle ze ps4 jest 2x mniejsza i ma zasilacz w środku.

To tak ma być, jak Ci kobieta jęczy podczas sexu to wlaczasz tv?

Osobiście wolę zasilacze zewnętrzne - sprzęt mniej się nagrzewa, co wpływa na jego żywotność (zwłaszcza biorąc pod uwagę bezcynkowe luty w bebechach konsoli).

Opublikowano

Chyba od PS2 SLIM.

Od Xboxa One
Opublikowano

Kiedyś grałem w Zeldę OoT nie myśląc o bożym świecie, a dzisiaj siedzę w CW.

Nie wiem czemu, ale bardzo mnie ten post przygnębił. To w ogóle bardzo dołująca edycja CW. 

to dlatego ze sie w kolko klocicie o rozdzielczosc jak jakies komputerowe cioty.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Jako ciekawostkę można chyba napisać że więcej osób wysyla/wysłało Xboxa One na gwarancję, lub skarży się na ten wydobywajacy się dźwięk z konsoli niż osób wymieniajacych pada ds4.

Kiedyś nie było takich problemów, bo bebechy były mniej skomplikowane. Tutaj tną koszta na wszystkim, byle się zmieścić w tych 500 usd MSRP, a do tego dochodzi paskudna unia europejska, która zabrania stosowania cynku przy lutach (stąd masa awarii zarówno PS3/X360).

a mie przypadkiem olowiu ;)
Opublikowano

konsola buczy bo ci mówi, żebyś wyszedł z menusów i zaczął grać.

W takim razie moja mówiła mi, żebym przestał grać i wyszedł do menusów i zaczął robić coś pożytecznego?

(pipi), czemu ja ją dziś odesłałem. :|

Co do zmuszania się do grania - Raczej mi się to nie zdarza. Jak jakaś gra mi się nie podoba, to po prostu wymieniam ją na inną lub odsprzedaję. Wyjątkiem był góvvniany AC III, przy którym autentycznie zmuszałem się, żeby skończyć chociaż samą nudną jak flaki z olejem fabułę. Na szczęście już jest sprzedany. ;)

Opublikowano

a mie przypadkiem olowiu ;)

Dokładnie, dzięki za poprawienie kolego!

Opublikowano

czy padla juz odpowiedz kolo czego leza gearsy? bo czekam i czekam i sie kuwra nie doczekam.

padła.

to wez to ladnie sparafrazuj, bo nie chce sie przekopywac przez caly ten bullshit ktory nayebaliscie w jeden dzien. mam nadzieje ze nie jest to "zabawna" odpowiedz Soula. czekam az Donanabolo odpowie, albo inny xbot ktory ma okres od roku.

soul już ładnie sparafrazował moją.

Opublikowano

Chyba od PS2 SLIM.

Od Xboxa One
PS4

Długość - 305 mm

Szerokość - 53 mm

Wysokość - 275 mm

Waga 2.8kg

XONE

Długość - 26,3 centymetra.

Szerokość - 80 centymetra.

Wysokość - 34.3 centymetra.

Waga 3.4kg

Masz rację.[emoji378]

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ten pan jest taki duży, czy ps4 takie małe?

ps4sizessjauf6.png

Rączki tego pana są takie małe, czy zasilacz taki duży?

Xbox-One-Brick.png

Opublikowano

ps4-vs-xbox-one-4.jpg

Prościej się nie da.

Opublikowano

aby nie było wstydu na forum, że tego nie zrobiłem.

smutne.

Wiesz nie jest trudno teraz o łatkę Janusza. Na szczęście exy Sony nie muszę się zmuszać bo przechodzą się same.

Fix'd

Opublikowano

Kiedyś osiągnięcia i trofea w grze pokazywało się kumplom na kanapie przed Tv, a nie na ekranie monitora lub na FB. Od zawsze sądziłem, że achivy to zło, kolejny sposób, by nas ogłupić i przykuć na dłużej przed ogromnym ekranem w samotni.

nie zgadzam się. osiągnięcia same w sobie są super konceptem. zabija je lenistwo developerów i osiągnięcia on-line.

A co ci przeszkadza w osiągnięciach on-line?

Opublikowano

Online trofy są bez sensu bo w grach, które mają na siłę wcisniety multi np w nowym TR, Batman AO ktoś kto chce platyne to musi się ustawiać bo prawie nikt nie gra w te szroty, do tego wyłączają serwy. Siedzenie i klepanie jakiegoś słabego multi żeby lvl wbić to jest idiotyczna opcja.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kiedyś osiągnięcia i trofea w grze pokazywało się kumplom na kanapie przed Tv, a nie na ekranie monitora lub na FB. Od zawsze sądziłem, że achivy to zło, kolejny sposób, by nas ogłupić i przykuć na dłużej przed ogromnym ekranem w samotni.

nie zgadzam się. osiągnięcia same w sobie są super konceptem. zabija je lenistwo developerów i osiągnięcia on-line.

A co ci przeszkadza w osiągnięciach on-line?

Zapewne to, że często są umieszczane w grach z ch.ujovvym multi, np. Ostatni Tumb Rejda.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

no trawojad dobrze podsumował. ale napiszę jaśniej: "dojedź 50k typa - 50gs".

tu masz np dobry potencjał na acziwy online:

http://www.xboxachievements.com/game/kane-and-lynch-dead-men/guide/#

a jak wyszło?

There is no quick way to gain the multiplayer achievements, other than visiting the achievement trading thread and finding some boosting partners. The one that will take the most time is ''Veteran''. It involves you finishing 200 sessions, as either a merc or a cop. The rest of them you will need to kill traitors, grab a certain amount of loot and play on all the different maps. The achievement guide explains them all and you shouldn't have too much trouble. One thing to remember though is that if the host ends the game session early then all of the stats you earned in that session will be lost. Welcome to The Dope Bag! The first and only DLC add-on for Kane and Lynch: Dead Men. All 5 of the achievements are earned by playing on the newly introduced online maps and can be earned easily just playing online or boosted to make them even easier. You can't really miss any as they are all online and if you do happen not to unlock any of the map specific achievements, you can just try again, almost immediately.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no trawojad dobrze podsumował. ale napiszę jaśniej: "dojedź 50k typa - 50gs".

Nic mi tak nie robi złego humoru jak osiągnięcia/trofea online. Bardzo brzydka zagrywka ze strony deweloperów.

Opublikowano

Akurat w grach na multi nastawionych to ok, ale nie kurcze w batmanie, gta czy maxie paynie.

Opublikowano

ale żeby nie było: multi w kane & lynch - kozak. przynajmniej w teorii.

Opublikowano

ale żeby nie było: multi w kane & lynch - kozak. przynajmniej w teorii.

No. Wlazłem do gry, jakiś pajac z francji zaczął do mnie strzelać mimo że byliśmy w tej samej drużynie, a potem przezywał mnie w wiadomościach prywatnych.

Francuzi waleczny naród.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.