Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

będzie grane na iPhone 5s i iPad Mini Retina

Opublikowano

Chciałbym żyć w równoległych świecie do naszego, gdzie wszystko jest tak samo poza tym, że developerzy celują w grach na konsole w 720@60 a nie w 1080@20-30.

Rozumiem fan Xboxa?

Opublikowano

Chciałbym żyć w równoległych świecie do naszego, gdzie wszystko jest tak samo poza tym, że developerzy celują w grach na konsole w 720@60 a nie w 1080@20-30.

Rozumiem fan Xboxa?

jak można wybrać rozdzielczość nad frameratem? Szczerze czasem wolę nawet jak gra jest trochę zblurowana, bo mniej widać niedoskonałości, haba haba

Opublikowano

Prawda jest taka że zawsze 60fps > 30 fps, nawet jeśli gra jest brzydsza, to różnice w wyglądzie niweluje dynamika wynikająca z płynniejszej rozgrywki.

Wolę 720p60fps niż 1080p30fps, z tego też powodu nie kupiłem Destiny, niektórym grom nie pasuje 30fps i chhhuuj.

Opublikowano

A ja bym chciał i 1080p i 60 klatek. Niemniej złudne są moje nadzieje. Dzisiaj mam fazę Uncharted, dlatego też jestem ciekaw jak to z tym będzie w U4.

Opublikowano

A ja man to w du.pie gram nawet w 20 fpsach jak gra jest dobra. Fakt oczy bolą od tego, ale ch.uj z tym.

Opublikowano

A ja bym chciał powrótu gier z rzutu izometrycznego, klimat pierwsza klasa

Właśnie kupiłem blood omen: legacy of kain <3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

2014-09-1221_01_31-kobypun.png

ja pi.erdolę, co za trolle....

BreakableCourteousHarpseal.gif

Opublikowano

Panowie, od dzisiaj i milion drzew będzie też fajne.

jojnaq.gif

Opublikowano

shadowrun2l.jpg

Shadowrun <łezka>

Opublikowano

Kurfa. Pograłbym se w jakieś "NOWE" Theme Tycon/Hospital/Rollecoaster/Train/Cokolwiek na Vicie xD

Opublikowano

Panowie, od dzisiaj i milion drzew będzie też fajne.

jojnaq.gif

Wow, ale sunie między tymi drzewami. Ja bym się pewnie rozwalił na pierwszym lepszym. Intryguje ta Forza.

Opublikowano

Brak tylko genialnej muzyki, ale tak poza tym to nadal genialny Theme Hospital. To był zresztą mòj pierwszy klasyk kupiony na pss ;)

Opublikowano

shadowrun2l.jpg

Shadowrun <łezka>

wstyd sie przyznac ale nigdy nie  ukonczylem ehh dzieki za przypomnienie moze na jakims emu sie uda, jak ogarne sie z czasem

Edytowane przez kubson

Opublikowano

kubson, nie ma co się wstydzić, gra była ku.rewsko trudna ;P

Ale ja chce NOWE ;C

srr_screen01_pikeplace.jpg

Shadowrun Returns? :P

Opublikowano

A jeszcze tak a propo styczniowej premiery GTA V na PC, to pamiętacie te żarty że prędzej ja zagram w GTA V z Plusa, nim blaszki dostaną ten swòj bieda-port. Tak jakby sh*t is going to get real ;)

Opublikowano

Zdunek, Theme Hospital jest obecnie za darmo na PSN :) Polecam.

Gdzie!?

Na PSN, pewnie jakaś pomyłka od wczoraj. Więc pośpieszcie się :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.