Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli dodadzą możliwość zainstalowania nitro czy innej dopałki do aut w FH2 to dopiero można by było robić niezłe skoki :D

Mi tam się taka swoboda podoba,pamiętam jak w San Andreas jeździło się na szczyt tej najwyższej góry i skakało na rowerkach czy innych pojazdach, ot tak dla jaj, just for fun.

Teraz to by nie było pewnie na miejscu bo gry muszą być mega poważne,dorosłe,mroczne i z super duper grafiką w 1080p60fps :teehee:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W GTA 5 też się tak skacze :)

Ehh jak tak patrze na tą nową Forze to z każdą chwilę coraz bardziej zdaje mi się, że będzie 10/10, ewentualnie 9+/10 ;)

Edytowane przez terror

Opublikowano

Ja im więcej widzę rzeczy z Horizon 2 coraz bardziej wolę kupić Xbone niż PS4.

I naprawdę mam wywalone czy gra chodzi w 900p czy 1080p czy nawet karwa w 720p, fun zawsze na 1 miejscu. Funu nie zapewni mi graficzna wydmuszka z plejstejszyn.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W takim razie w czym problem suteq ? ;) Dla mnie xone to również o wiele lepszy padzik, bardziej przyjemny system (szczególnie w połączeniu z komendami głosowymi i możliwością snapowania) oraz stabilniejsza usługa sieciowa.

Opublikowano

Nie słuchajcie sutqa, model jazdy w Crew jest ok. Skąd te porównianie do WD to nie wiem.

No ale FH2 pewnie i tak wciągnie The Crew du,pa. Xbox'a, ludu, dajcie mi xboxa.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W takim razie w czym problem suteq ? ;) Dla mnie xone to również o wiele lepszy padzik, bardziej przyjemny system (szczególnie w połączeniu z komendami głosowymi i możliwością snapowania) oraz stabilniejsza usługa sieciowa.

No niby w niczym, ale jednak wątpliwości czy MS dostarczy jeśli chodzi o exy, ale jeśli pomyślę o nextgenowych Gearsach to mam mokro. :hi:

No i mimo, że dostaliśmy już oficjalnie Xbone w PL to przez tę roczną obsuwę obawiam się, że może Xbone nie być należycie rozwijany pod nasz kraj.

No, ale dużo przemawia za Xbone dla mnie: live, exy, pad <3 czy świetny serwis konsoli. No i wiadomo osiągnięcia. :nyam1:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Te posty Daddyego są tak zalosne ze zawsze jak je czytam na komórce to ta mi się wykracza. Przypadek, nie sondze. A moze po prostu nie szanuje MSu bo mam fona z WP.

Opublikowano

@suteq: ale w jakim sensie? brak komend po polsku do kinecta? co, że gierek nie będzie z aktorami z seriali? nie kupisz ich nigdzie? premiera niby nie huczna, ale wszystkie startowe tytuły można kupić po taniości i to wersje ultimate więc nie wiem co miałoby w przyszłości się zepsuć.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Suteq, a co przemawia za PS4 ? ;) Jak dla mnie to przede wszystkim Naughty Dog i Santa Monica Studio. Co jest jeszcze oprócz tego ?

PS4 kupię ponownie, ale to co najmniej za 2-3 lata, gdy wyjdzie już odpowiednio spora liczba gier ekskluzywnych, a konsola będzie tańsza. 

Co do twoich wątpliwości czy MS dostarczy, jeśli chodzi o exy to nie zapominaj, że teraz Spencer jest odpowiedzialny za xboxa, a nie Mattrick. Dzięki temu MS zamiast skupiać się na Kinekcie tak, jak to było pod koniec x360 skupia się teraz na grach :D Uważam, że już teraz jest dobrze, a w przyszłości będzie tylko lepiej.

Opublikowano

świetny serwis konsoli

Świetny serwis, który odsyła "odnawiane" graty po innych botach? :turned:

Opublikowano

Horizon 2 już 19 w best sellerach na amazonie. Szykuje się 1 miejsce przy premierze i zmasakrowanie niebieskich podludzi.

Opublikowano

<tu wkej traumatyczną historię typa któremu trzy razy odsyłano tą samą coraz bardziej porysowaną ps4kę>

Opublikowano

Dla mnie za PS4 przemawia TYLKO ND, no i może więcej znajomych miałbym do grania po sieci, ale patrząc na psn więcej grałbym w singlu niż w multi. xD

No i na PS4 nie ma zbytnio gier do multi, a za rogiem na Xbone czeka kolekcja Szefa Kuchni.

Jednak Xbot zawsze pozostanie Xbotem. 8)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@suteq: ale w jakim sensie? brak komend po polsku do kinecta? co, że gierek nie będzie z aktorami z seriali? nie kupisz ich nigdzie? premiera niby nie huczna, ale wszystkie startowe tytuły można kupić po taniości i to wersje ultimate więc nie wiem co miałoby w przyszłości się zepsuć.

Ja myślę że skoro m$ tak dostaje po (pipi)e w kwestii sprzedanych konsol, będzie chciał powalczyć właśnie exami i ceną. Zobaczycie, że zacznie walczyć jak na starcie x360 ;)

Opublikowano

Jeśli dodadzą możliwość zainstalowania nitro czy innej dopałki do aut w FH2 to dopiero można by było robić niezłe skoki :D

Po co nitro (którego zresztą nie cierpię i strasznie mnie razi w materiałach z The Crew) - bierzesz furę klasy R3-R1 i robisz wyskoki jak z przypiętą rakietą. 

Co do Xone, to wszystkie nadchodzące ex'y, to wszystko potencjalnie szpile na dziesiątki/setki godzin gry. Horizon 2 - 100% gry to ok. 100h gry; kolekcja Szefa Kuchni wiadomo; SO jak ten tryb z co-op'em na 8 da radę, to też będzie grania i grania.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czyli nic sie nie zmienilo. Swietne gry w ktore ludzie graja latami vs 7 godzinne wydmuszki od sony z multi w ktore gra 400 osob. Tylko xbox.

Opublikowano

xDDD w jakie gry z multi ty w ogóle grałeś na ps3?

Opublikowano

Czy na PS3 od czasu TLOU wyszła jakaś ekskluzywna gierka AAA godna uwagi?

Gran Turismo 6 i Dragon's Crown. A czo? 

A tak się zastanawiam, jak dobrze Sony idzie realizacja planu dziesięcioletniego.

Opublikowano

SO jak ten tryb z co-op'em na 8 da radę, to też będzie grania i grania.

39475_ratchet_and_clank_all_4_one.jpg

PAAANIE, MILYJONY GODZIN!

10480731-1363006516-395125.jpg

I TU TYŻ!

Opublikowano

Dla mnie za PS4 przemawia TYLKO ND, no i może więcej znajomych miałbym do grania po sieci, ale patrząc na psn więcej grałbym w singlu niż w multi. xD

No i na PS4 nie ma zbytnio gier do multi, a za rogiem na Xbone czeka kolekcja Szefa Kuchni.

Jednak Xbot zawsze pozostanie Xbotem. 8)

Jeśli za PS4 przemawia dla Ciebie tylko ND, to po prostu olej konsole Sony, bo nie nie wiesz co dobre...

Opublikowano

@raven

Poza lbp3 od 2014 to już głównie importy z Japonii, lub i nie-importy vel odżałowana Yakuza Ishin. ;/

Opublikowano

@raven

Poza lbp3 od 2014 to już głównie importy z Japonii, lub i nie-importy vel odżałowana Yakuza Ishin. ;/

no i 360 miażdy w tym roku tego japońskiego szrota 

Opublikowano

@raven

no i 360 miażdy w tym roku tego japońskiego szrota 

a jak było, że w 2013 PS3 miażdży X360, to boty tylko "a kogo tam past geny obchodzą, teraz liczą się tylko next geny!" xD

Opublikowano

Porównywanie "duchowej wersji Shenmue" w klimatach feudalnej Japonii do racera, to jak dissowanie Gladiatora powołując się na Avangers. Dwie zupełnie inne bajki. Ja wybrałbym jednak tą pierwszą.

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.