Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie byłoby też klapków.

i botów.

cholera, ciężki deal...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Koledzy, nie było mnie na forumku kilka dni.

Czy wszyscy już rozumieją że Sony (pipi)m jest i musi sczeznąć?

Zgłosiłem. Mam nadzieję, że jakiś mod cię ukarze.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Naszła mnie myśl, że ten pogodowy patch w #DC to już są normalne jaja :P To w ogóle jest możliwe, że Driveclubowy deszcz będzie wyglądał tak dobrze jak w FH2?  Z całym szacunkiem dla CMR ale ja to widzę tak

http://youtu.be/1KGJXbc8lWI?t=52s

Edytowane przez chris85

Opublikowano
o w ogóle jest możliwe, że Driveclubowy deszcz będzie wyglądał tak dobrze jak w FH2? 

To żart jakiś?

Opublikowano

Myslalem ze tylko uwazalem ze PPE powoli schodzi coraz nizej...ludzie tam tam trzepia POZIOMKI I ACHIEVEMENTY ze hoho.

Opublikowano

Naszła mnie myśl, że ten pogodowy patch w #DC to już są normalne jaja :P To w ogóle jest możliwe, że Driveclubowy deszcz będzie wyglądał tak dobrze jak w FH2? Z całym szacunkiem dla CMR ale ja to widzę tak

1/10

Dawno nie było tak słabego trolingu.

Opublikowano

Ale fakt pozostaje faktem, wyjda obie gry i porownania pogody beda wygladac tak:

2628022-4547620674-25704.gif

vs

maxresdefault.jpg

A jak juz wprowadza ten patch to 3/4 "posiadaczy" pewnie da juz sobie spokoj z tym tytulem i na oczy nie zobacza tego czym sie tak spuszczali na gifach. Zostana tylko pasjonaci scigalek (pomine juz fakt ze Ci powinni miec Xboxa w tym roku).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai, w momencie w którym klapki grały w średni open world, I ogrywaly kotleta poprzedniej generacji to botki czekały 10 miesięcy aż wyjdzie im pierwszy ex warty uwagi w tym roku.

Wiec twój czarny screen możesz wkleić botkom bo dalej czekają na swojego exa.

Warunki pogodowe w Driveclubie będą do końca roku. Nie widzę w tym nic strasznego.

Opublikowano

Dla mnie nie byloby w tym nic strasznego gdyby na start konsoli wypuscili cos takiego, a nie niemalze po roku od zapowiadanej daty premiery, dodatkowo ta rozpiska wklejana tu niedawno pokazuje ze ta gra bardziej przypomina early access ktore bedzie potrzebowalo season passa a nie pelnoprawna gre AAA. Ale to tylko moja opinia.

Opublikowano

Ex4ct zapomnial, ze do czasu wyjscia tego sredniego open worlda klapki mialy tylko szczelanke na 8h vs open world z zombiakami + wyscigi + bijatyka + korytarzyk. Na start x one dostal wiecej niz ps4 do tej pory. Zwlaszcza jak ktos ogral tlou na ps3, a chyba kazdy kto tak broni playstation tak zrobil?

Opublikowano

Bansai, w momencie w którym klapki grały w średni open world, I ogrywaly kotleta poprzedniej generacji to botki czekały 10 miesięcy aż wyjdzie im pierwszy ex warty uwagi w tym roku.

Wiec twój czarny screen możesz wkleić botkom bo dalej czekają na swojego exa.

Warunki pogodowe w Driveclubie będą do końca roku. Nie widzę w tym nic strasznego.

Jak możesz nie widzieć w tym nic strasznego? To jest straszne, jak bezczelni są teraz wydawcy. (pipi) wydanie gry z bugami i łatanie ich patchami day one i kilkoma później idzie jeszcze przeżyć. Ale hasła pt kup pan grę a my ci później damy pogodę i większą połowę aut jest  normalnie śmieszne.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Równie dobrze mogli olać efekty pogodowe i dodatkowe auta, niech wspierają ile wlezie, nie widzę w tym nic złego.

Opublikowano

Dla mnie nie byloby w tym nic strasznego gdyby na start konsoli wypuscili cos takiego, a nie niemalze po roku od zapowiadanej daty premiery, dodatkowo ta rozpiska wklejana tu niedawno pokazuje ze ta gra bardziej przypomina early access ktore bedzie potrzebowalo season passa a nie pelnoprawna gre AAA. Ale to tylko moja opinia.

Przecież to gra dodawana do abonamentu w plusie, widząc jakie perełki ostatnio dają w tej usłudze to powinniśmy się cieszyć ze nie wycofali się z tej zapowiedzi i gra finalnie wyjdzie w plusie.

Rok opóźnienia to ogromne pieniądze i muszą jakoś ta dziurę łatać, prawdopodobnie przez to, nie zobaczymy też nigdy części drugiej.

Nikt tej gry nie kupi mając spore demo z możliwością wybicia platyny na tle PCars, The Crew lub Ci co mają dwie konsole Horizona 2.

Uważam że DriveClub to największa porażka wydawnicza Sony.

Ex4ct zapomnial, ze do czasu wyjscia tego sredniego open worlda klapki mialy tylko szczelanke na 8h vs open world z zombiakami + wyscigi + bijatyka + korytarzyk. Na start x one dostal wiecej niz ps4 do tej pory. Zwlaszcza jak ktos ogral tlou na ps3, a chyba kazdy kto tak broni playstation tak zrobil?

Żadna z tych gier nie była next genowa w przeciwieństwie do gier jakie wyszły na PS4,tam chociaż grafika była next genowa.

Wydaliby GT6 HD na ps4 to byłby taki hejt ze głowa mała, ale wydali pół Forzy 4 i juz podjarka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

DR3 to także był szybki port z VII generacji. Wystarczy przypomnieć sobie jak ta gierka chodziła przed paczem, kiedy zdecydowali się dowalić więcej zombiakow na ekranie. Ile miał ten pacz, z 30 giga? Tak więc jedynymi "uczciwymi" tytułami były SF, Kanack i Ryse. Porażka obu koncernów.

Opublikowano

Podejście botków:

- patche i season passy na xbone - "super wsparcie po premierze kurtyzano!"

- patche i season passy na PS4 - "early access i dymanie klapów"

DriveClub wychodzi jako świetnie zapowiadające się wyścigi z całkiem sporą zawartością i można się tylko cieszyć, że z czasem będzie jeszcze lepszy.

DR3 to także był szybki port z VII generacji. Wystarczy przypomnieć sobie jak ta gierka chodziła przed paczem, kiedy zdecydowali się dowalić więcej zombiakow na ekranie. Ile miał ten pacz, z 30 giga? Tak więc jedynymi "uczciwymi" tytułami były SF, Kanack i Ryse. Porażka obu koncernów.

1. Dead Rising 3 przed patchem i po patchu chodzi praktycznie tak samo.

2. Ryse "uczciwe"?

Swoją drogą ciekawe, jak czuli się ci biedni frajerzy, którzy w nadziei na takie gry kupowali kinecta do X360 :lol:

Opublikowano

Masz jakiś problem? Z czymś się nie zgadzasz? Coś cię boli? Opowiedz nam o tym.

Opublikowano

Podejście botków:

- patche i season passy na xbone - "super wsparcie po premierze kurtyzano!"

- patche i season passy na PS4 - "early access i dymanie klapów"

wmmr4z.jpg

Teraz pokaż mi grę na Xbone, która została zapowiedziana, została ustalona data na launch i nagle została przełożona o rok w celu dopracowania wielu rzeczy, a teraz wychodzi niedorobiony bubel, który nie ma nawet warunków pogodowych na start, a reszta za $$$.

Błagam niech go ktoś zbanuje za głupotę, poświęcę nawet Premium Membera za to.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie ma NAWET warunków pogodowych :lol:

Sorry, ale ja się w dyskusje ze stonką ziemniaczaną wdawał nie będę. Na was można co najwyżej bomby prawdy zrzucać.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Wiadomo, nie masz argumentów to nie dyskutujesz. Typowe.

Opublikowano

ja nadal czekam na te 5 killerów ze 113 tytułów dostępnych na ps4.

Opublikowano

Transistor, TLOU Remastered, Resoun, Knack (it's THAT good), Yakuza Ishin, Wolfenstein.

Wymieniłem 6. Prosiłeś o 5, a ja wymieniłem 6. Handluj z tym, suczko kanałowa.

Opublikowano

do ogrania na blaszce (do tego indor), remaster gierki z przed roku, SUPER GIERKA, spoko gierka, do ogrania na ps3 (ze skryptem), multiplatforma.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
ja nadal czekam na te 5 killerów ze 113 tytułów dostępnych na ps4.

No, multiplaformy też są dostępne. Stąd nazwa multiplatforma, szczurze botowy. Nienawidzę takich jak Ty, słyszysz? Słyszysz co do Ciebie mówię?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.