Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nawet Koper, prawilny xbot, dostał brzęczącego xbona xD Oczywiście mu teraz MSTAKIDOBRY wymieni na jakiś używany model ze standu, jak to ma w zwyczaju xD

No ale krztuście się tym soczystym, korporacyjnym nektarem, jakim bez wątpienia jest sperma knura spęsera

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
DestinyFrog.jpg

w środę będzie raid z tą jaszczurką. czy tam żabą.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

MS specjalnie podkręcił pracę wiatraków xboxa tak żeby hałasowały i w ten sposób będą wymieniać xboxy na takie ze stor razy lepszym procesorem. Sprawdzone info.

Opublikowano

Nawet Koper, prawilny xbot, dostał brzęczącego xbona xD Oczywiście mu teraz MSTAKIDOBRY wymieni na jakiś używany model ze standu, jak to ma w zwyczaju xD

No ale krztuście się tym soczystym, korporacyjnym nektarem, jakim bez wątpienia jest sperma knura spęsera

Z tym brzęczeniem to przypadek z tego filimiku, taknie?

https://www.youtube.com/watch?v=FmGOzqk1lsQ

Opublikowano

DestinyFrog.jpg

w środę będzie raid z tą jaszczurką. czy tam żabą.

Nie pomagasz.

Po prostu ciśnij tą "giereczkie". 

Opublikowano

Nie spodziewałem się po Tobie takiego prostactwa, ale widać ślepa miłość do Sony zobowiązuje. 

Opublikowano

Nie spodziewałem się po Tobie takiego prostactwa, ale widać ślepa miłość do Sony zobowiązuje. 

Pisze to człowiek, który chyba najczęściej tutaj obraża konkretnych użytkowników.

Opublikowano

figaro jest ostatnimi czasy bardzo niesmaczny w swoim dżihadzie. ogarnij się chłopie, avatar z linkiem zobowiązuje do jakiegoś poziomu.

Opublikowano

figaro jest ostatnimi czasy bardzo niesmaczny w swoim dżihadzie. ogarnij się chłopie, avatar z linkiem zobowiązuje do jakiegoś poziomu.

Jakoś muszę odreagować swoje problemy życiowe, prawda? ;)

Opublikowano

doskonale to rozumiem, kontynuuj.

Opublikowano

Kupił go po taniości, coś za coś, a komu tak wymienił ??? że ma tak w zwyczaju bo Pan orzeszek dostał nówkę, znowu gdzieś na internecie to przeczytałeś i siejesz ferment dalej ???

Żebym Ci nie napisał czym ty się codziennie krztusisz, bo wstyd.

Opublikowano

Figaro: Obrażam? Dobre sobie. Od dzisiaj wytknięcie komuś, że np. nie potrafi czytać ze zrozumieniem = obrażanie XD Tobie też się parę razy oberwało i uważasz to za obrażanie?

Nie jestem wulgarny za to Ty piszesz jak zwykły prostak.

Czy to że napisałem, że piszesz jak prostak, co jest faktem, uznajesz za obrażanie? 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kupił go po taniości, coś za coś, a komu tak wymienił ??? że ma tak w zwyczaju bo Pan orzeszek dostał nówkę, znowu gdzieś na internecie to przeczytałeś i siejesz ferment dalej ???

Żebym Ci nie napisał czym ty się codziennie krztusisz, bo wstyd.

Po taniości? Ale czy to nie była nówka?

Figaro: Obrażam? Dobre sobie. Od dzisiaj wytknięcie komuś, że np. nie potrafi czytać ze zrozumieniem = obrażanie XD Tobie też się parę razy oberwało i uważasz to za obrażanie?

Oj przestań, już nie raz ubliżalłeś innym, typu galareta zamiast mózgu i ostrzejsze docinki. Mogę potem poszukać cytatów :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak ktoś ma galaretę albo trociny zamiast mózgu, to też jest fakt :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mój Xszrot oczywiście też brzęczy w menu. Pewnie go wyślę do ms na początku przyszłego roku jak się zacznie posucha w exach. Mój pierwszy X0 piszczał po podłączeniu zasilania, a ten brzęczy. Ta jakość wykonania ms :teehee:

W ogóle X0 to chyba pierwsza konsola, która podczas gry chodzi ciszej niż w dashu. Rzeczywiście X180.

Opublikowano

tłoczy się :)

small_1320040283.jpg

Dziennikarze, którzy spędzili z grą 8 godzin, podkreślają, że korzystanie z broni palnej w Alien: Isolation (Obcy: Izolacja) najczęściej jest bardzo złym pomysłem. Na dźwięk wystrzału od razu reaguje Obcy, który z łatwością lokalizuje naszą postać w takiej sytuacji.

Game Informer opowiada również o działaniu miotacza ognia. Redaktorzy podkreślają jednak, że gracz - nawet wyposażony w taki oręż - nie ma szans z Obcym - może tylko próbować bronić się przed nim, ale na ubicie stwora nie mamy co liczyć.

Czy gra straszy? Wg Game Informer tytuł permanentnie utrzymuje gracza w napięciu. Szczególnie, że gry nie można zapisać stanu gry w dowolnym miejscu, a jedynie w save-pointach.
Opublikowano

Co się stało z jej twarzą ? ;/

Opublikowano
Czy gra straszy? Wg Game Informer tytuł permanentnie utrzymuje gracza w napięciu. Szczególnie, że gry nie można zapisać stanu gry w dowolnym miejscu, a jedynie w save-pointach.

Super sprawa! Dzisiaj obejrzałem trailer i od razu wyczułem potencjał.

Opublikowano

Pierwotnie to był model postaci do kolejnej growej adaptacji "Planety małp".

Opublikowano

>nie czekanie na bundla z białym xboxem

i co jeszcze, w boga też wierzycie?

Opublikowano

wie że trafi tylko do pre-orderowców ;/

Opublikowano

moj cichy kandydat do miana najlepszego horroru od lat - od malego kocham sage Aliens i placze, ze od tak dawna nie bylo dobrej gry w tym uniwersum

ogolnie fajnie, ze gatunek horrorow znowu jest na topie, jeszcze poprosze o odrodzenie dobrych jrpg na stacjonarkach

Opublikowano

Przecież ta "gra" zapowiadała się na interaktywną cut-scenkę za 60$, z motywem dla fanów wyciętym jako DLC do preordera.

Czy coś się w tej kwestii zmieniło?

Opublikowano

Silent Hills, Alien, The Evil Within, SOMA, Resident Evil R2, Metro Redux  i TLOU (wiem, wiem momentami). <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.