Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

stawiam, że to coś:

będzie w raidach dopiero.

97% zielonych goblinow i niebieskich wyznawcow kuboty z tego tematu cie nie zrozumialo.

Opublikowano

GG szukalo chyba kogos od mikrotranzakcji wiec moze jakies F2p? Chociaz wolal bym singla na kilkadziesiat godzin, od wsadzania wszedzie ''onlinie'' juz sie chce rzygac :/

Opublikowano

stawiam, że to coś:

będzie w raidach dopiero.

97% zielonych goblinow i niebieskich wyznawcow kuboty z tego tematu cie nie zrozumialo.

przyzwyczaiłem się do tego w życiu już.

Opublikowano

5 lat straconych w World of Warcraft mnie sporo nauczylo  :sweat:

Opublikowano

Trochę śmiechłem jak ktoś na gaffie się spytał: "Fall 2015?".

Klapki nigdy się nie nauczą :P

Opublikowano

spoko te concept arty, ale jednak czekam na gify.

Opublikowano

Od Killzone 2 GG jedzie na dwuletnim cyklu wydawniczym. Czy botki wiedzą na ten temat coś więcej?

Opublikowano

KZ jest na dwuletnim cyklu dlatego ich nowe IP bedzie mialo premiera na jesien 2015? Iras i jego znajomosc branzy  :teehee:

Opublikowano

mercenary i shadow fall dzielily 2 miesiace - odkad maja stare cambridge u siebie z tym cyklem dwuletnim moze byc roznie - wiadomo chociazby kto tego rpg tworzy? stara ekipa, ci od mercenary, oni wspolnie?

Opublikowano

Podobno studio w Cambridge skasowalo swoj poprzedni projekt i maja cos robic na PS4. Po cichu liczylem ze to oni wezma pod swoje skrzydla marke Killzone a GG zajmie sie czyms innym. Codziennie do roboty jezdze do Cambridge to kiedys wpadne do nich i sie spytam <insajder> XD.

Opublikowano

Ci z Amsterdamu.

Cambridge robi nowego MediEvil <szach_mat_boty>

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeśli będzie single-only to nie będzie mnie ta gra w ogóle nie obchodzić.

Jesteś rakiem branży.

Opublikowano

Podobno studio w Cambridge skasowalo swoj poprzedni projekt i maja cos robic na PS4. Po cichu liczylem ze to oni wezma pod swoje skrzydla marke Killzone a GG zajmie sie czyms innym. Codziennie do roboty jezdze do Cambridge to kiedys wpadne do nich i sie spytam <insajder> XD.

vitowy killzone byl swietny, sam z checia zobaczylbym kolejna czesc tej serii robiona przez nich na stacjonarke

Opublikowano

Jeśli będzie single-only to nie będzie mnie ta gra w ogóle nie obchodzić.

Jesteś rakiem branży.
Jakoś Dark Souls offline jest bezsensu i nikt nie mówi, że to rak.
Opublikowano

Wracaj do multi pifpafów, bo temat cie przerasta.

Opublikowano

łohohooh klapy krytykujące pifpafy online. no zrozumiałe jak się nie ma od trzech generacji ani jednego dobrego.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie wiem jeszcze jak w Dark (w Demons kończąc grę na ng i ng+ chyba tylko przez pierwsze 10h grałem online), ale gra spokojnie się broniła offline. Z drugiej strony fun płynący z wiadomości z tipami od innych graczy, czy "hologramy" ich ostatnich 12 sekund życia były swietne. No i był jeszcze co-op, oraz pvp.

W przypadku tego rpga od GG single player only nie jest wcale złym rozwiązaniem. O ile zapewni się nam wystarczająco godzin zabawy. Zresztą kogo my tu oszukujemy, gra przez sieć = wieksza kasa z dlc. Na 99.9% to będzie mmo.

Opublikowano

Observer zle zrozumiales mojego posta, mi chodzilo o to, ze jesli bedzie multi, to gra mnie nie bedzie interesowac.

Pewnie wyjdzie z tego klon destiny.

Opublikowano

Od Killzone 2 GG jedzie na dwuletnim cyklu wydawniczym. Czy botki wiedzą na ten temat coś więcej?

A co ma kolejna część tasiemca do pierwszej części zupełnie nowego IP gdzie wszystko trzeba zrobić od zera Panie wiem wszystko o niczym?

Opublikowano

Wracaj do multi pifpafów, bo temat cie przerasta.

Ciebie to w ogóle całe cw przerasta, straszny ból tyłka masz
Opublikowano

Observer zle zrozumiales mojego posta, mi chodzilo o to, ze jesli bedzie multi, to gra mnie nie bedzie interesowac.

Faktycznie, staropolskie podwójne zaprzeczenie. Widać że na grach sie znasz, nie to co bluber. Masz plusa.

Opublikowano

Tymczasem komputerowcy:

vistula_510.jpg

A po ile u was na konsoli Murdered Soul Suspect? Bo ja już kod na STEMA za 16zł widziałem.

Heh.

ibw8TN8a7SYtZx.jpg

Chyba mam lepsze buty i droższe Murdered. No cóż... Baronów stać. A tobie ping polecam dobrą pastę (bynajmniej nie termoprzewodzącą), bo te drugie wydają się mocno podniszczone.

Tylko Sony!

A co ma kolejna część tasiemca do pierwszej części zupełnie nowego IP gdzie wszystko trzeba zrobić od zera Panie wiem wszystko o niczym?

Bo Shadow Fall to jest kalka poprzednich części. Jak w dwa lata wyrobili się z grą na premierę nowej konsoli, to nie widzę powodów, dla których na kolejny tytuł musielibyśmy czekać wyraźnie dłużej.

Opublikowano

dawno nie było dobrych piramidek ze zdjęciami w cw. teraz wszyscy wrzucają swoje pikolaki xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.