Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w jakiej gierce na ps4 możesz krzyczeć rozkazy do rzymskich legionistów? no w jakiej?

w sumie to można krzyczeć na infolinii $ony i to z lepszymi rozkazami - oddajcie mi konsole którą wysłałem miesiąc temu, naprawcie PSN bo chce pograć w Minecrafta, zróbcie dobre exy bo Arka Phila Spencera masakruje nas, itd....

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ps for - kom hołm !

Opublikowano

znacie jakąś stronę gdzie jest lista gier na ps4 i xone z podaną rodzielczością i liczną fps ?  :P

Opublikowano

Ryse Bouncerem tej generacji

Opublikowano

Prawdziwa okazja. Kto by tam kupował za 1700 zł w Polsce skoro może mieć za 2200 zł z UK!

Za granicą wychodzi jakieś 1400zl
Opublikowano

ioTQEJpOOYJti.jpg

Opublikowano

nowa prezenterka polskiego playstation tv rox :)

Opublikowano

Ciekawe czy ma pojęcie o grach, czy tylko wygląda, ale za to jak wygląda... :woot:

Opublikowano

Prawdziwa okazja. Kto by tam kupował za 1700 zł w Polsce skoro może mieć za 2200 zł z UK!

Nie o to chodzi, ale żadne 1400 zł.

329F = ~1725 zł i to pod warunkiem, że nie płacisz z konta ze spreadami, bo wtedy coś ok. 1900 zł wychodzi.

Opublikowano

grałbym

Opublikowano

W dupie mam 900p i jakieś spadki fps'ów czy inne bzdury.

D:

Jak spadki są głównie podczaś egzekucji, które nie wpływają na grę to mi to nie przeszkadza. Ogólnie framerate w tej grze jest dość dobry, tylko raz miałem wiekszy spadek przy zadymie. Tak czy inaczej oprawa cudowna ... Crytek cuda czynić potrafi.

To nie jest Crysis na PS3 czy Knack na PS4, tych spadków praktycznie się nie odczuwa, a gra jest po prostu płynna (jak na 30fps'ów). Wystarczy zagrać by się przekonać.

Wystarczy obejrzeć analizę DF. Ryse ma framerate 26-30 FPS. Jakieś większe zauważalne spadki są bardzo incydentalne i to o dziwo, tak jak pisałeś, przy egzekucjach właśnie.

Opublikowano

Ciekawe czy ma pojęcie o grach, czy tylko wygląda, ale za to jak wygląda... :woot:

ała :D 

Opublikowano

Kinga > Ryse

Opublikowano

Kinga? Zawsze ja szanowalem.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A boty co? Dalej tylko Minor Nelson i knur Spencer?

Opublikowano

Iras pewnie to do tej czarnoskórej z Ubisoftu bije piane

Opublikowano

Grałem kiedyś z hostessą x-boxa w dead or alive 4, czy to się liczy jako pierwszy raz z kobietą?

Opublikowano

Nie o to chodzi, ale żadne 1400 zł.

329F = ~1725 zł i to pod warunkiem, że nie płacisz z konta ze spreadami, bo wtedy coś ok. 1900 zł wychodzi.

399€ x 4,13 = 1647zl - Destiny które jest w zestawie w tej cenie to daje nam +/- 1400zl
Opublikowano

Przecież w tej polskiej za 1700 zł też jest Destiny. Nie wiem czego chcesz dowieść.

Opublikowano

znajac ta firme bedzie genialnie graficznie, a slabo fabularnie choc te nowe przyjecia daja jakas nadzieje, ze tym razem bedzie ciut lepiej

Zatrudnili chyba kogoś z Bethesdy aby zajął tymi sprawami. Więc może bedzie dobrze.

No Bethesda jest znana z klecenia niezwykle ciekawych scenariuszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.