Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chcialbym zaktualizowac tabelke z exami PS4 na 2015r:

i4msns.jpg

Jak widac Sony wygrywa zdecydowanie, Sorry boty :(

Ciekawe tylko czy dadza na start czy moze dojdzie w paczu?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@pajgi

za scenariusz odpowiada scenarzysta Fallout New Vegas. z tego co wczesniej czytałem gra ma być crpg, a ruda z łukiem z concept arta, to jej główna protagonistka.

Opublikowano

Chcialbym zaktualizowac tabelke z exami PS4 na 2015r:

i4msns.jpg

Jak widac Sony wygrywa zdecydowanie, Sorry boty :(

Ciekawe tylko czy dadza na start czy moze dojdzie w paczu?

Myślę że wszystkie dlc z jej majtkami byś kupił.
Opublikowano

spencer mógłby podziałać coś z tą kingą. wyszłyby zdrowe, multiplatformowe dzieci.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jestem ciekaw czy Kinga ma coś do zaoferowania poza wyglądem. Obawiam się, że nie.

Opublikowano

Teraz guma z analogów jeszcze częściej będzie się klapkom ścierać.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy Kinga ma coś do zaoferowania poza wyglądem. Obawiam się, że nie.

A czy coś poza wyglądem jest u niej ważne ? Zresztą, wcześniej przy KSW się obracała, więc wątpie, że ma jakiekolwiek pojęcie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Tez tak sadze, no ale dopoki bedzie wiarygodnie czytac z telepromptera to luz.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ej, Iras, bo tak mi się przypomniało. Grałeś w ogóle w podstawowe Diablo 3 na konsolach?

Mam platynę, a co?

Edytowane przez Iras

Opublikowano

znajac ta firme bedzie genialnie graficznie, a slabo fabularnie choc te nowe przyjecia daja jakas nadzieje, ze tym razem bedzie ciut lepiej

Zatrudnili chyba kogoś z Bethesdy aby zajął tymi sprawami. Więc może bedzie dobrze.

No Bethesda jest znana z klecenia niezwykle ciekawych scenariuszy.

Czytaj dokładnie temat, bo Szczurek już dawno mnie poprawił,ze to nie chodziło o kolesia z Bethesdy.

Opublikowano

Ej, Iras, bo tak mi się przypomniało. Grałeś w ogóle w podstawowe Diablo 3 na konsolach?

Mam platynę, a co?

No bo się kitrasz ze swoim PSN ID, więc nie mogłem sprawdzić, a coś mnie zastanawiało.

Opublikowano

*delte

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że aby w Horizon 2 mieć wszystkie wycięte samochody, trzeba zaje,bać ponad 350 zł?

Opublikowano

witamy w ósmej generacji

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że aby w Horizon 2 mieć wszystkie wycięte samochody, trzeba zaje,bać ponad 350 zł?

350 z grą czy bez?

Opublikowano

Na starcie dostajesz 221 aut. Nie ma co narzekać.

Opublikowano

zalezy ile z nich to standardy

Opublikowano

Kuŕwa, gra dopiero wychodzi, już zapowiedzili ile to aut poza grą i "nie narzekaj" taa
Opublikowano

Kuŕwa, gra dopiero wychodzi, już zapowiedzili ile to aut poza grą i "nie narzekaj" taa

W Horizon 2 masz więcej aut w podstawce niż w Horizon 1 ze wszystkimi DLC i będziesz płakać, że jeszcze jakieś będą w DLC? XD

Opublikowano

A w driveclubie jak zrobili? Sorry, chyba kazdy woli 200aut na start i 200 w dlc, niz 50 na start i 50dlc. Nie dosc, ze masz wiecej na start to potem wiekszy wybor jakbys chcial jednak cos kupic.

A ze dlc to rak branzy jest na calkiem inny temat, nie uciekniemy od tego, bo za granica kasa na dlc to jest 1 piwo, u nas to niestety troche inaczej wyglada...

Sami przyznajcie, ze gdyby paczka aut byla za 5zl a nie za 30 to wiekszosc z was by kupowala jak leci.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Nie prosiłem o wymijającą, PR'ową gadkę, więc daruj sobie DonSterydo.

Ponad 3 bańki za pełną zawartość gry. Ja pier,dole.

Opublikowano

Czy przypadkiem w samochodowkach nie jest to normalna praktyka ze po premierze sa dodawane auta w DLC ?

Chocby driveclub:

There will also be a Season Pass available for €24.99 so that you can pre-order the DLC packs and get a huge saving. In fact, it works out that with the Season Pass you’ll save more than 60% on the cost of purchasing these packs individually, as the total value of the packs will be €75.84 (based on regular price on PlayStation Store)

ponad 300 zl za ok. 2/3x mniej aut.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

no, ale gracie już? dogonił ktoś samolot?

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.