Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Juz ustalone Horizon 2 powoduje spadki klapek :confused:

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

FH2 niszczy. Wejście i odliczanie..... 

Ciekawe czy coś podskoczy w słupkach sprzedaży. 

Opublikowano

To było do przewidzenia, bo halo/gearsy/forza nie zawodzą nigdy. Jak w Forzy 5 max dla mnie to 2 wyścigi (strasznie nudzi), tak Horizon po prostu miażdży, piękny, otwarty świat i olbrzymia swoboda. Tylko jak jest zwyczajna pogoda to kolory są jakieś wyblakłe, po deszczu jak wszystko jest mokre to urywa beret. Demo wielkości połowy gry konkurencji też swoje robi :)

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

1080przelozen premiery driveclub musiało wpłynąć na psychikę tak, że aż defensywą są zdjecia wypastowanych butów i pięknej japonskiej podstawki na nie.

Opublikowano

Tak mi się przypomniało. Pamiętacie jak klapy wyśmiewały ludzi i uparcie twierdziły, że nie będzie Halo 2 Remaster i Forza Horizon 2 w tym roku ?  Sonyptycy xD

Opublikowano

No srednia ocen wyjdzie z 90% to sie zacznie bol dupy, bo na ps4 do czasu bloodborne zadna gra sie nawet nie otrze o ten wynik.

Trochę to żałosne co napisałeś, bo przecież wy tak zawsze gardziliście tymi ocenami pisząc, że te są kupione albo, że dziennikarze to janusze :) Ale widze jak zwykle u was podwójne standardy.

Opublikowano

Hitu nie będzie? Oprawa jest świetna, model jazdy również. Jeśli wykombinowali ciekawe tryby i te 55 torów okaże się dostatecznie zróżnicowane, to dla mnie racer (mam nadzieję seria) generacji.

Kogoś zapiekło i już daje upust w statusach?

kij z forza, gran turismo, cars, horizon czy innymi jeszcze niezapowiedzianymi grami wyscigowymi - wazne, ze grafa fajna i ex na ps4

HIPOKRYZJA

Opublikowano

Jedyna rzecz z DC która jest lepsza od Horizona z tego co było do tej pory to dzwięki silników 

Opublikowano

kij z forza, gran turismo, cars, horizon czy innymi jeszcze niezapowiedzianymi grami wyscigowymi - wazne, ze grafa fajna i ex na ps4

HIPOKRYZJA

Hipokryzja, bo jakaś gra wyjątkowo trafia w mój gust, nie? No i świetna oprawa, model jazdy, ciekawe tryby gry i kilkadziesiąt zróżnicowanych torów, to dla ciebie grafa fajna i ex na PS4? Gdzie się tacy geniusze rodzą?

Edytowane przez Iras

Opublikowano

za pare tygodni zagram w wersje z ps plus to sie wypowiem ale na razie procz super grafy widze gre z bardzo podobnymi trasami - nie liczac kraju to wszystkie trasy w nim sa przewaznie na jedno kopyto i ciezko mi na gameplayach je rozroznic, durna zasade 3 sekund jesli kola nie daj boze ciut wyjada na pobocze i brak informacji o jakis ciekawych trybach gry

horizon2 miazdzy i niszczy na razie, jak na sandboxa wyscigowego tez wyglada calkiem ok, ide o zaklad ze oceny tez bedzie mial wyzsze no ale wiadomo, ze ty razem z mendrkiem hejtujesz wszystko co microsofta i walisz konia do wszystkiego co sony

Opublikowano

Są osoby, które nienawidzą otwartego świata i wolą po staremu wytyczone trasy, znam kilka takich osób i im Forza nigdy nie podejdzie. Na szczęście osobiście lubię oba rozwiązania :)

I nie czaje, na kij przynosić tu posty z innych tematów, podoba mu się póki co driveclub i tyle, a co go ma interesować Forza, jak nawet Iras Xboxa nie ma. Bardziej widzę po prostu sztuczne d(pipi)nie się bez powodu, że komuś może się driveclub podobać.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

horizon2 miazdzy i niszczy na razie, jak na sandboxa wyscigowego tez wyglada calkiem ok, ide o zaklad ze oceny tez bedzie mial wyzsze no ale wiadomo, ze ty razem z mendrkiem hejtujesz wszystko co microsofta i walisz konia do wszystkiego co sony

Ty najlepiej wiesz co hejtuję i do czego walę konia :lol: Powiem ci jak jest: ty g***o wiesz.

I nie czaje, na kij przynosić tu posty z innych tematów, podoba mu się póki co driveclub i tyle, a co go ma interesować Forza, jak nawet Iras Xboxa nie ma.

Przecież ja bym tego xboxa mógł kupić szybciej niż niektórzy geniusze demo drugiego horyzontu ściągnęli, ale horyzont ma pecha, bo reprezentuje wszystko, czym gardzę w grach wyścigowych, z otwartym światem, muzyką techno i zbyt swobodnym modelem jazdy na czele.

Dwie z trzech ulubionych gier wyścigowych poprzedniej generacji ograłem na X360, ale przylezie taki ficuś i mu się wydaje, że coś wie.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Już rozwiewam wasze wątpliwości, demo Horizona 2 to demo bardzo dobrej gry, nie wybitnej, ale bardzo dobrej, średnia na MC 90 mark my words.

Dzwięki silników są ok, nie mają jednak startu do tych z DriveCluba.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Są osoby, które nienawidzą otwartego świata i wolą po staremu wytyczone trasy

Hehe, niech zgadne, DZIWNYM zbiegem okolicznosci te osoby maja tylko playstation 4 prawda  :teehee:  ?

PS. W tej grze wyscigi odbywaja sie na ... uwaga, trasach zamknietych - zaimplementowali swietny system checkpointow.

Opublikowano

Ty najlepiej wiesz co hejtuję i do czego walę konia :lol: Powiem ci jak jest: ty g***o wiesz.

I nie czaje, na kij przynosić tu posty z innych tematów, podoba mu się póki co driveclub i tyle, a co go ma interesować Forza, jak nawet Iras Xboxa nie ma.

Przecież ja bym tego xboxa mógł kupić szybciej niż niektórzy geniusze demo drugiego horyzontu ściągnęli, ale horyzont ma pecha, bo reprezentuje wszystko, czym gardzę w grach wyścigowych, z otwartym światem, muzyką techno i zbyt swobodnym modelem jazdy na czele.

Dwie z trzech ulubionych gier wyścigowych poprzedniej generacji ograłem na X360, ale przylezie taki ficuś i mu się wydaje, że coś wie.

Przeciez jak wylaczysz asysty to masz praktycznie model jazdy z Forzy 5.
Opublikowano

ale to iras - on wszystko wie, wszak w tym roku byl w pierwszej komunii

Opublikowano

Panowie, zagadka, co to za obiekty latajace na srodku ekranu ?

(ten aliasing na liniach wysokiego napiecia ;f )

OclEmfk.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Są osoby, które nienawidzą otwartego świata i wolą po staremu wytyczone trasy

Hehe, niech zgadne, DZIWNYM zbiegem okolicznosci te osoby maja tylko playstation 4 prawda  :teehee:  ?

Hehe, nie...

Opublikowano

Pewnie oprocz PS4 maja jeszcze PS3 i Vite wiec sorry Bansai ale fail.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

:D

cóż no, niektórzy lubią trzymanie za rączkę i prowadzenie korytarzem. inni wolą swobodę, wolność i trasy tworzone tylko w wyobraźni. sandboxowy fun > tunele. zawsze i w każdym gatunku.

Opublikowano

:D

cóż no, niektórzy lubią trzymanie za rączkę i prowadzenie korytarzem. inni wolą swobodę, wolność i trasy tworzone tylko w wyobraźni. sandboxowy fun > tunele. zawsze i w każdym gatunku.

Mysle ze w Fifie czy PESie otwarty swiat by sie nie sprawdzil :sorcerer:

Opublikowano

za pare tygodni zagram w wersje z ps plus to sie wypowiem ale na razie procz super grafy widze gre z bardzo podobnymi trasami - nie liczac kraju to wszystkie trasy w nim sa przewaznie na jedno kopyto i ciezko mi na gameplayach je rozroznic, durna zasade 3 sekund jesli kola nie daj boze ciut wyjada na pobocze i brak informacji o jakis ciekawych trybach gry

Widziales gdzies na filmach z bety by wlaczalo sie odliczanie ?

Opublikowano

widzialem, na standach w polskich marketach zdajsie tez jest odliczanie - dalej mam nadzieje, ze mozna to wylaczyc lub przynajmniej to ogranicza bo na niektorych gameplayach to wyglada komicznie jak autko troche wyjedzie za trasy i juz pojawia sie licznik

ja mimo wszystko dalej licze na drivecluba - cudu nie bedzie ale zla gra to tez nie bedzie, sam dev jest gwarancja, ze ponizej pewnego poziomu nie zejdzie

Opublikowano

Zal mi dzisiejszych "graczy". Kiedys premiera mesjasza byla co tydzien na gieldzie w niedziele i tych mesjaszy bylo od ch.uja. Dzisiaj tasowanie sie przez pol roku do gifow 320x200 bo wychodzi JEDNA gra i 32124 DLC. Nie wiem jak wy moze patrzec na siebie w lustrze ;/

Opublikowano

widzialem, na standach w polskich marketach zdajsie tez jest odliczanie - dalej mam nadzieje, ze mozna to wylaczyc lub przynajmniej to ogranicza bo na niektorych gameplayach to wyglada komicznie jak autko troche wyjedzie za trasy i juz pojawia sie licznik

ja mimo wszystko dalej licze na drivecluba - cudu nie bedzie ale zla gra to tez nie bedzie, sam dev jest gwarancja, ze ponizej pewnego poziomu nie zejdzie

Dla mnie gra na filmach zapowiada sie rewelacyjnie, czekam na wersje z plusa by stestowac ja na kierownicy i jezeli gameplay da rade to bedziemy mieli kawal dobrego racera. Co do odliczania w zadnym filmie z bety juz tego nie widzialem (a nie raz ludzie zaliczali bandy i pobocza), dlatego sam kiedys pytalem, gdzie pojawilo sie odliczanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.