Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Camcom Campcomem ale o poziom nowego SF'a sie nie obawiam w ogóle. Problem w tym kiedy on powstanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pokladanie nadziei w nowa czesc RE jest bezsensowne. Ta seria potrzebuje albo powrotu do korzenii, albo calkowitego reboota i zmienienia jej charakterystycznych elementow, jak design postaci i calej historii. osobiscie bym wolal bardziej otwarte raccoon city, z nieodnawialnymi zapasami amunicji, z polozonym naciskiem na survival coop, z faktem, iz trzeba byc sie czesto rozdzielac. i duza iloscia bossow w stylu birkina i tyranta. niestety to byloby i zbyt trudne do wykonania na szybko w obecnym stylu capcomu jak i pewnie mniej rentowne niz widowiskowa strzelanka. dziwi mnie to jednak bardzo, poniewaz sa gry ktore potwierdzaja to, iz dobra historia i pieczolowite wykonanie lepiej wplywa na odbior gry i jej sukces. Capcomowi przydalby sie taki Kojima, ktory jest ostatnia nadzieja na solidny comeback serii SH, ktora zaliczyla podobny spadek formy.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najlepszy przeciwnik w RE4 to typ z piłą, ale nie ten  z głównego scenariusza, tylko jego kuzyn gigant,  z mapki WaterWorld w trybie Mercenaries. Jak wpada w szał wyma(pipi)ąc podwójną piłą, to pozostaje tylko spierdalać.

Opublikowano

@pawciokratos

na psn i x-box live masz re4 hd - wersja z gc, imo warto obcykać, tylko sterowanie może sprawiać początkowo problemy, no ale hej tak samo jest ze starymi metalami.

@to the rest

zajrzyjcie do działu re revelations 2. będziemy grać jako Claire w wersji milf z RE2, a pomagac będzie nam nastoletnia córka Barrego z RE1. O podwójnym pif paf wzorem RE5&6 mowy jednak nie ma, bo dziewczynka wspierać nas będzie co najwyżej podrzucając ammo, apteczki i latać z latarką. gra ma wychodzić w odcinkach jak TWD od TT, a na końcu ukaże się w retailu. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Co ma gust do tego, że Amnezja jest horrorem, który nie jest straszny :P

Oczywiście, zdanie wielu graczy jest inne. Ale jednego xbota nie ruszyło i już gra nie tego.

Opublikowano

Gra albo jest straszna albo nie. Gdybym jeszcze jakimś zahartowanym weteranem horrorów był, to co innego, ale jestem raczej strachliwy i na maksymalnym wczuwaniu się w klimat przez 2h nic się nie bałem. Tyle.

Opublikowano

@pawciokratos

na psn i x-box live masz re4 hd - wersja z gc, imo warto obcykać, tylko sterowanie może sprawiać początkowo problemy, no ale hej tak samo jest ze starymi metalami.

W jakiej cenie to chodzi? Odświeżył by sobie człowiek RE4

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

no to ty masz problem a nie gra. skoro inni uwazaj ja za jedna z najstraszniejszych gier, to ilosc takich opinii przeklada sie na obiektywna ocene. a ze ona sie z twoja nie pokrywa, to kogo?

Opublikowano
  • Autor
zajrzyjcie do działu re revelations 2. będziemy grać jako Claire w wersji milf z RE2, a pomagac będzie nam nastoletnia córka Barrego z RE1. O podwójnym pif paf wzorem RE5&6 mowy jednak nie ma, bo dziewczynka wspierać nas będzie co najwyżej podrzucając ammo, apteczki i latać z latarką. gra ma wychodzić w odcinkach jak TWD od TT, a na końcu ukaże się w retailu. 

I dziewczynka nie moze umrzec. Uff, az czuc ten klimat survival horroru z niesmiertelnym przydupasem.

Opublikowano

no to polecam pograć sobie w RE5, gdzie mamy ochoty zakopać 6 stóp pod ziemią skurfysyna, który wymyślił że tępe A.I. Shevy może zginąć przez własną głupotę. 

Opublikowano

Oczywiście, zdanie wielu graczy jest inne. Ale jednego xbota nie ruszyło i już gra nie tego.

A to dziś już nie można mieć własnego zdania? Jeżeli gra nas nie przestraszyła, to mamy mówić, że jest inaczej, bo inni tak mówią?

Opublikowano

no to polecam pograć sobie w RE5, gdzie mamy ochoty zakopać 6 stóp pod ziemią skurfysyna, który wymyślił że tępe A.I. Shevy może zginąć przez własną głupotę. 

Dlatego RE5 grywalne jest tylko w co-opie z drugim graczem a tak to niegrywalny paździerz, który jest gorszą kalką RE 4. A ludzie się jarają, dziwaki.

Wiesz zależy w jakich warunkach się gra w Amnesie, jesli odpaliłeś ją w ciągu dnia (albo rozjasniłeś monitor na maxa jak klocuch) to wiadomo, że cały klimat idzie w pizdu.

Opublikowano

I dziewczynka nie moze umrzec. Uff, az czuc ten klimat survival horroru z niesmiertelnym przydupasem.

prawie jak tlou !

Opublikowano

prawie jak tlou !

w tlou to nawet przeciwnicy jej nie widzą a co dopiero ma umierać

Opublikowano
  • Autor

Naughty Dog rak branży.

Opublikowano

w revelations 2 przynajmniej nie będę się czuł jak perwers biegając zarośniętym typem z małolatą po pustostanach.

Opublikowano

Ending tlou 2deep4me

Opublikowano

Naughty Dog rak branży.

Od pierwszego Uncharted zdecydowanie. Je.bać psy tak zostałem wychowany.

Opublikowano

Naughty Dog to nieźli ściemniacze - od "Samo AI bez skryptów" do bezużytecznego towarzysza widmo, który jest niewidzialny dla przeciwników nawet jak stoi przed nimi :P

Ale ile podniet było po pierwszym gameplay'u, chyba znowu Yeti najbardziej się masował, że Naughty "God" powiedziało, to tak będzie :P

Opublikowano

Dlatego, że Ashley mogła zginąć nie ukończyłem RE4, nienawidzę ochraniania npców w grach. W takim RE: Outbreak przydupasy łatwo giną, ale przynajmniej nie ma game over kiedy tak się stanie.

Opublikowano

Akurat Ashley została zrobiona ok. Zawsze mogłeś wsadzić dziewczę do kontenera i tyle ją zombie widziały. Wciśnięcie guzika - idzie za tobą, ponowne - stoi. Może z 2 razy mi umarła przez moją głupotę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ellie najchętniej wsadziłbym do kontenera i ją tam zostawił.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Naughty Dog to nieźli ściemniacze - od "Samo AI bez skryptów" do bezużytecznego towarzysza widmo, który jest niewidzialny dla przeciwników nawet jak stoi przed nimi :P

Ale ile podniet było po pierwszym gameplay'u, chyba znowu Yeti najbardziej się masował, że Naughty "God" powiedziało, to tak będzie :P

no, ciekawe ile by się wylewało hejtu, gdyby całe nasze skradanie szlag trafiał, kiedy przeciwnik zauważa ją nie z naszej winy.  :rolleyes:

Opublikowano

Wystarczyłoby, żeby nie kłamali od samego początku i pokazywali grę taką jaka jest. Ale wiadomo, że przeciętnego psychofana Sony trzeba wcześniej nakarmić bullshitem żeby walczył jak krzyżowiec na forach całego świata :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No a.i. to faktycznie porażka, a już najfajniej czułem się jak z całego towarzystwa chyba tylko ja mam ostrą amunicję. xD

z drugiej strony momenty gdzie mała rzuca się duszącemu nas przeciwnikowi z nożem na plecy, albo rzuca cegłą w łeb, dając kilka sekund na dobitkę, wypadają ok. naprawdę nie wyobrażam sobie aby mogła być widoczna dla przeciwników, kiedy np. cofamy się do pomieszczenia obok na widok wchodzącego przeciwnika, a ona z automatu podąża krok za nami. 

na dobre a.i. przyjdzie nam jeszcze długo poczekać.

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.