Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Camcom Campcomem ale o poziom nowego SF'a sie nie obawiam w ogóle. Problem w tym kiedy on powstanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pokladanie nadziei w nowa czesc RE jest bezsensowne. Ta seria potrzebuje albo powrotu do korzenii, albo calkowitego reboota i zmienienia jej charakterystycznych elementow, jak design postaci i calej historii. osobiscie bym wolal bardziej otwarte raccoon city, z nieodnawialnymi zapasami amunicji, z polozonym naciskiem na survival coop, z faktem, iz trzeba byc sie czesto rozdzielac. i duza iloscia bossow w stylu birkina i tyranta. niestety to byloby i zbyt trudne do wykonania na szybko w obecnym stylu capcomu jak i pewnie mniej rentowne niz widowiskowa strzelanka. dziwi mnie to jednak bardzo, poniewaz sa gry ktore potwierdzaja to, iz dobra historia i pieczolowite wykonanie lepiej wplywa na odbior gry i jej sukces. Capcomowi przydalby sie taki Kojima, ktory jest ostatnia nadzieja na solidny comeback serii SH, ktora zaliczyla podobny spadek formy.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najlepszy przeciwnik w RE4 to typ z piłą, ale nie ten  z głównego scenariusza, tylko jego kuzyn gigant,  z mapki WaterWorld w trybie Mercenaries. Jak wpada w szał wyma(pipi)ąc podwójną piłą, to pozostaje tylko spierdalać.

Opublikowano

@pawciokratos

na psn i x-box live masz re4 hd - wersja z gc, imo warto obcykać, tylko sterowanie może sprawiać początkowo problemy, no ale hej tak samo jest ze starymi metalami.

@to the rest

zajrzyjcie do działu re revelations 2. będziemy grać jako Claire w wersji milf z RE2, a pomagac będzie nam nastoletnia córka Barrego z RE1. O podwójnym pif paf wzorem RE5&6 mowy jednak nie ma, bo dziewczynka wspierać nas będzie co najwyżej podrzucając ammo, apteczki i latać z latarką. gra ma wychodzić w odcinkach jak TWD od TT, a na końcu ukaże się w retailu. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Co ma gust do tego, że Amnezja jest horrorem, który nie jest straszny :P

Oczywiście, zdanie wielu graczy jest inne. Ale jednego xbota nie ruszyło i już gra nie tego.

Opublikowano

Gra albo jest straszna albo nie. Gdybym jeszcze jakimś zahartowanym weteranem horrorów był, to co innego, ale jestem raczej strachliwy i na maksymalnym wczuwaniu się w klimat przez 2h nic się nie bałem. Tyle.

Opublikowano

@pawciokratos

na psn i x-box live masz re4 hd - wersja z gc, imo warto obcykać, tylko sterowanie może sprawiać początkowo problemy, no ale hej tak samo jest ze starymi metalami.

W jakiej cenie to chodzi? Odświeżył by sobie człowiek RE4

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

no to ty masz problem a nie gra. skoro inni uwazaj ja za jedna z najstraszniejszych gier, to ilosc takich opinii przeklada sie na obiektywna ocene. a ze ona sie z twoja nie pokrywa, to kogo?

Opublikowano
  • Autor
zajrzyjcie do działu re revelations 2. będziemy grać jako Claire w wersji milf z RE2, a pomagac będzie nam nastoletnia córka Barrego z RE1. O podwójnym pif paf wzorem RE5&6 mowy jednak nie ma, bo dziewczynka wspierać nas będzie co najwyżej podrzucając ammo, apteczki i latać z latarką. gra ma wychodzić w odcinkach jak TWD od TT, a na końcu ukaże się w retailu. 

I dziewczynka nie moze umrzec. Uff, az czuc ten klimat survival horroru z niesmiertelnym przydupasem.

Opublikowano

no to polecam pograć sobie w RE5, gdzie mamy ochoty zakopać 6 stóp pod ziemią skurfysyna, który wymyślił że tępe A.I. Shevy może zginąć przez własną głupotę. 

Opublikowano

Oczywiście, zdanie wielu graczy jest inne. Ale jednego xbota nie ruszyło i już gra nie tego.

A to dziś już nie można mieć własnego zdania? Jeżeli gra nas nie przestraszyła, to mamy mówić, że jest inaczej, bo inni tak mówią?

Opublikowano

no to polecam pograć sobie w RE5, gdzie mamy ochoty zakopać 6 stóp pod ziemią skurfysyna, który wymyślił że tępe A.I. Shevy może zginąć przez własną głupotę. 

Dlatego RE5 grywalne jest tylko w co-opie z drugim graczem a tak to niegrywalny paździerz, który jest gorszą kalką RE 4. A ludzie się jarają, dziwaki.

Wiesz zależy w jakich warunkach się gra w Amnesie, jesli odpaliłeś ją w ciągu dnia (albo rozjasniłeś monitor na maxa jak klocuch) to wiadomo, że cały klimat idzie w pizdu.

Opublikowano

I dziewczynka nie moze umrzec. Uff, az czuc ten klimat survival horroru z niesmiertelnym przydupasem.

prawie jak tlou !

Opublikowano

prawie jak tlou !

w tlou to nawet przeciwnicy jej nie widzą a co dopiero ma umierać

Opublikowano
  • Autor

Naughty Dog rak branży.

Opublikowano

w revelations 2 przynajmniej nie będę się czuł jak perwers biegając zarośniętym typem z małolatą po pustostanach.

Opublikowano

Ending tlou 2deep4me

Opublikowano

Naughty Dog rak branży.

Od pierwszego Uncharted zdecydowanie. Je.bać psy tak zostałem wychowany.

Opublikowano

Naughty Dog to nieźli ściemniacze - od "Samo AI bez skryptów" do bezużytecznego towarzysza widmo, który jest niewidzialny dla przeciwników nawet jak stoi przed nimi :P

Ale ile podniet było po pierwszym gameplay'u, chyba znowu Yeti najbardziej się masował, że Naughty "God" powiedziało, to tak będzie :P

Opublikowano

Dlatego, że Ashley mogła zginąć nie ukończyłem RE4, nienawidzę ochraniania npców w grach. W takim RE: Outbreak przydupasy łatwo giną, ale przynajmniej nie ma game over kiedy tak się stanie.

Opublikowano

Akurat Ashley została zrobiona ok. Zawsze mogłeś wsadzić dziewczę do kontenera i tyle ją zombie widziały. Wciśnięcie guzika - idzie za tobą, ponowne - stoi. Może z 2 razy mi umarła przez moją głupotę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ellie najchętniej wsadziłbym do kontenera i ją tam zostawił.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Naughty Dog to nieźli ściemniacze - od "Samo AI bez skryptów" do bezużytecznego towarzysza widmo, który jest niewidzialny dla przeciwników nawet jak stoi przed nimi :P

Ale ile podniet było po pierwszym gameplay'u, chyba znowu Yeti najbardziej się masował, że Naughty "God" powiedziało, to tak będzie :P

no, ciekawe ile by się wylewało hejtu, gdyby całe nasze skradanie szlag trafiał, kiedy przeciwnik zauważa ją nie z naszej winy.  :rolleyes:

Opublikowano

Wystarczyłoby, żeby nie kłamali od samego początku i pokazywali grę taką jaka jest. Ale wiadomo, że przeciętnego psychofana Sony trzeba wcześniej nakarmić bullshitem żeby walczył jak krzyżowiec na forach całego świata :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No a.i. to faktycznie porażka, a już najfajniej czułem się jak z całego towarzystwa chyba tylko ja mam ostrą amunicję. xD

z drugiej strony momenty gdzie mała rzuca się duszącemu nas przeciwnikowi z nożem na plecy, albo rzuca cegłą w łeb, dając kilka sekund na dobitkę, wypadają ok. naprawdę nie wyobrażam sobie aby mogła być widoczna dla przeciwników, kiedy np. cofamy się do pomieszczenia obok na widok wchodzącego przeciwnika, a ona z automatu podąża krok za nami. 

na dobre a.i. przyjdzie nam jeszcze długo poczekać.

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.