Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ellie powinno się móc wydawać rozkazy jak żołdakom w full spectrum warrior \m/. swoją drogą pamiętacie tą megatonę? szkoda, że seria umarła.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No a.i. to faktycznie porażka, a już najfajniej czułem się jak z całego towarzystwa chyba tylko ja mam ostrą amunicję. xD

z drugiej strony momenty gdzie mała rzuca się duszącemu nas przeciwnikowi z nożem na plecy, albo rzuca cegłą w łeb, dając kilka sekund na dobitkę, wypadają ok. naprawdę nie wyobrażam sobie aby mogła być widoczna dla przeciwników, kiedy np. cofamy się do pomieszczenia obok na widok wchodzącego przeciwnika, a ona z automatu podąża krok za nami. 

na dobre a.i. przyjdzie nam jeszcze długo poczekać.

Najlepszy moment w TLoU miałem wtedy, jak ten stary zgred próbował otworzyć drzwi, a klamka była zawiązana sznurkiem i otwierały się tylko częściowo. Myślę sobie "skoro mam w ekwipunku brzytwę, to przetnie sznurek, ja bym tak zrobił". Nie. Powiedział do gówniary, że ma przejść przez klapkę dla kota (to takie w drzwiach montowane na dole) na drugą stronę, żeby rozwiązała sznurek.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Zimny skur,wensyn.

Opublikowano

Akurat Ashley została zrobiona ok. Zawsze mogłeś wsadzić dziewczę do kontenera i tyle ją zombie widziały. Wciśnięcie guzika - idzie za tobą, ponowne - stoi. Może z 2 razy mi umarła przez moją głupotę.

No, tylko że w ogóle jej nie powinno być w grze. Poza tym "tank controls" sprawdzało się w RE 1-3, według mnie nie sprawdza się w grze z tpp. 

Opublikowano

@ping

ja w sh2 musiałem znaleźć żarówkę, która z kolei była zamknięta w puszcze, do której musiałem znaleźć wpierw otwieracz, aby móc zapalić w pomieszczeniu światło, bo inaczej nie włożył bym klucza w zamek. przebij to. 

Opublikowano

Sprawdza, jeżeli cała gra jest pod niego zrobiona, tak jak RE4. Przypominam sobie fragment w windzie prowadzącej do Salazara i za nic nie chciałbym tam mieć "zwykłego" sterowania zamiast czołgu.

Analogicznie - moment chwilę po wejściu do zamku, kiedy musimy osłaniać Ashley. No bez niej to by się nie sprawdziło.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

joel nie przepuści okazji żeby pogapić się na dojrzewające ciało ellie (w tym wypadku przeczołgującej się przez przejście dla kota). odrażająca gra.

Opublikowano

Przeszedłem się do sklepu Game z myślą, że zobaczę demo Horizon 2 w ruchu. Niestety na standach xbone standardowo była Fifa a na standzie z PS4 - Knack. Pomacałem obydwa pady na spokojnie i zauważyłem, że na tym od One można już spokojnie cisnąć w bijatyki, aczkolwiek trochę gorzej leży mi w dłoniach niż kontroler  od 360. Pad od PS4 miał starte gumki :P 

Zawsze kiedy wychodzę z tego sklepu gratuluje sobie, że nie wydałem w nim wszystkich moich pieniędzy :D ceny może są standardowe ale raczej nie wypuszczą cie ze sklepu bez extra prezentów do nowej konsoli- a to jakieś bundle a to jakieś gratisowe gry a to punkty które wymienia sie widomo na co :D Standardem też są promki typu - kup pan dwie gry na 3DS trzecia gratis. Używany sprzęt ma sklepową gwarancję na 12 miechów. Ciekawe czy kiedyś dożyjemy takich sklepów w Polsce. 

Promocja  na dziś : Wymień starą konsolę i pięć gier na nowego One z Fifą ( jest też wersja z Destiny + Master Szef Kolekszyn do pobrania kiedy wyjdzie)

20140917_164345.jpg

Jest też kupa innych promek związanych z zakupem FIFY - rabat na pady, headsety czy piłka w gratisie. 

Opublikowano

@ping

ja w sh2 musiałem znaleźć żarówkę, która z kolei była zamknięta w puszcze, do której musiałem znaleźć wpierw otwieracz, aby móc zapalić w pomieszczeniu światło, bo inaczej nie włożył bym klucza w zamek. przebij to. 

Ano. Jednak od gry z 2013 roku, której zatwardziałe klapy piali peany przy każdej okazji oczekiwałbym czegoś więcej niż kretyńskiej logiki i oskryptowania, którego nie powstydziłaby się seria CoD.

@chris85

Kiepska promocja, jeżeli taki zestaw kosztuje 349.99 pounderów, a przy trade-inie konsoli i 5 gier dostajesz tylko stówkę zniżki.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Slabiutka oferta Chris, game od czasu bankructwa nie jest taki jak kiedyś.

Opublikowano

to Game zbankrutował? Nie jestem w temacie. Akurat ja myślałem o januszowaniu- 5 gier na x360 po 2 funty i jakaś rozdupczona konsola z carboota za 50 :P to i tak daje +- 40 funtów 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

to Game zbankrutował? Nie jestem w temacie. Akurat ja myślałem o januszowaniu- 5 gier na x360 po 2 funty i jakaś rozdupczona konsola z carboota za 50 :P to i tak daje +- 40 funtów

RRok temu cala sieć padła w teorii, została tylko stronka online, teraz na nowo otwierają sklepy ale już szału nie robią jak kiedyś, to samo było z HMV, ale obecnie mają najlepsze oferty ze wszystkich sklepów.

Co do twojej oferty to Obstawiam ze musi to być konsola ostatniego wydania + 5 gier nie starszych niż 8 miesięcy, lub hity.

Opublikowano

Kolejny koncept z gry GG:

60ade0f3jw1eke6j0zwa5j21kw149h8v.jpg

Co oni ćpią :D

Opis co to ma być:

There's a dedicated single player. Gorgeous landscapes, snowy tundras, jungles, vast savannahs, open world comparable to the Witcher. Cool weapons, villages and towns to encounter, "tribal" societies...gun b gud.

There's still a co-op component, but yes, SP friendly.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

@ping

Ano. Jednak od gry z 2013 roku, której zatwardziałe klapy piali peany przy każdej okazji oczekiwałbym czegoś więcej niż kretyńskiej logiki i oskryptowania, którego nie powstydziłaby się seria CoD.

@chris85

Kiepska promocja, jeżeli taki zestaw kosztuje 349.99 pounderów, a przy trade-inie konsoli i 5 gier dostajesz tylko stówkę zniżki.

Ban dla tego pana za pisanie takich głupot

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

dlaczego ten dinożarł ma talerz na głowie?

Opublikowano

Wiadomo czemu Iras wybrał PS4

10635970_1512800168968997_44720431134001

Nie od dziś wiadomo ze to konsola dla dorosłego gracza, a nie dla gimbow jak Xbox.
Opublikowano

raczej talerz zamiast głowy

Opublikowano

Wiadomo czemu Iras wybrał PS4

10635970_1512800168968997_44720431134001

Spokojnie już niedługo będziesz miał wychowanie do życia w rodzinie to dowiesz co oni tam robią.

Opublikowano

Bo gdyby dano futurystyczną wersję tego:

Usaf.e3sentry.750pix.jpg

To by nie można było jako tubylec łapać go na linę.

Opublikowano

dlaczego ten dinożarł ma talerz na głowie?

Ochrona przed deszczem spadających klapek.

Opublikowano

to chyba druga duża gierka po bloodborne warta uwagi nie z powodu samej grafiki. bo obstawiam że Rime będzie tylko takim drugiem Brothers z cyfrowej dystrybucji (max 3-4h rozgrywki).

Opublikowano

w ogóle podniecacie się tym rime jakby to miało być conajmniej ponowne przyjście chrystusa, a przecież to gierka typów co zrobili deadlight. przypominam marne 68% na gamerankigs. z czym do ludzi? xDDDDDDDDDDDD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

deadlight fajna gra. wiem bo nie grałem

Opublikowano

Dlatego ja się tym Rime za bardzo nie jaram. Ale jak patrzeć na oceny poprzednich gier, to beka z botów jarających się Sunsetem, bo Fuse ma średnią 62 na mc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.