Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Hehehe, jak się Irasowi wytyka głupoty to się okazuje, że to był trolling w słusznej sprawie. :teehee:

Coś jak z Maciomaniakiem :D

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Właśnie, Macio od dłuższego czasu się nie udziela w temacie. Co się stało?

Opublikowano

Życie wygrywa dzięki xbox one.

Opublikowano

Hehehe, jak się Irasowi wytyka głupoty to się okazuje, że to był trolling w słusznej sprawie. :teehee:

Głupoty? Protip na przyszłość: jak gdzieś w internecie napiszę coś, żeby jakiemuś łosiowi żyłka pękła, to nie po to, żeby jakiś random wiele miesięcy później zawracał mi tym głowę na innym forum.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

intensywnie przygotowuje projekt, ktory rozkreci sprzedaz xbox one w warszawie a on sam dzieki temu wskoczy do top10 najbogatszych polakow

Opublikowano

tak dla przypomnienia bo widać macie ewidentne problemy z pamięcią - prywata i wszelkiej maści osobiste wrzuty kończą się headshotem.

dziękuję za uwagę, buziaczki.

Opublikowano

intensywnie przygotowuje projekt, ktory rozkreci sprzedaz xbox one w warszawie a on sam dzieki temu wskoczy do top10 najbogatszych polakow

Nie, aż tak to nie, o tym projekcie radzę póki co zapomnieć.

Wygrywam życie, nie ma czasu na CW ostatnio ;)

No i Xbox dalej niszczy, Horizon 2 wygrywa, ani myślę oglądać się za PS4 - z perspektywy czasu jeszcze bardziej doceniam tę decyzję o sprzedaży PS4, bo stałaby i się kurzyła jak u Bansaia.

Opublikowano
decyzję o sprzedaży PS4, bo stałaby i się kurzyła jak u Bansaia.

Wypraszam sobie, moja sie nie kurzy, podjalem ku temu odpowiednie kroki.

Opublikowano

To wy sie tu kloccie i obrazajcie a ja ide pograc w Lair.

Opublikowano

decyzję o sprzedaży PS4, bo stałaby i się kurzyła jak u Bansaia.

Wypraszam sobie, moja sie nie kurzy, podjalem ku temu odpowiednie kroki.

No fakt, ja chyba wolałbym ją odłączyć i schować do pudełka :P

Opublikowano

Bansai, zawsze Ciebie szanowalem.

Opublikowano

na chwile obecna moje PS4 wyglada tak:

22xmveo.jpg

o widać kolega dba o konsole, aby w wolnej chwili kurzem nie osiadała, to sie szanuje dobrze dobrze!

ja swojej nie przykrywam tylko przecieram co drugi dzień szmatką, ale takie pomysły również sie szanuje!

masz racje Bansai, dba sie o PS4 jak o członka rodziny!

Opublikowano

O sprzet dbam lepiej niz o rodzine, w koncu to nie ona zapewnia mi setki godzin czystej rozrywki :teehee:.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

O sprzet dbam lepiej niz o rodzine, w koncu to nie ona zapewnia mi setki godzin czystej rozrywki :teehee:.

To przykryj sobie jeszcze Xbox-a czymś bo się rysuje od wycierania kurzu.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale konsola tak samo się kurzy czy się na niej gra, czy nie.

Opublikowano

Iras ladnie cie piecze widze, przez ten dziki szal nawet detektor zartu ci siada.

Wszystkie *current geny sie rysuja, moje Wii U zaraz po wyciagnieciu z pudelka juz mialo rysy, PS4 po pierwszym przetarciu, XO pewnie na dniach tez zlapie kilka. Ten blyszcacy plastik to jest najwieksze g.owno w tych wszystkich konsolach, kurzy sie nieziemsko szybko i rysuje jeszcze szybciej.

*dla wygody podciagnalem wii u pod status current gena, choc to takie pomiedzy

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Irasa piecze z innego powodu. Takiego 16 dniowego. Ktoś jeszcze chce dołączyć za prywate?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

q7cQXlP.gif

Opublikowano

btw wlasnie ogrywam second son ... ?

Ja rozumiem baron Vita, ale że aż tak...

Opublikowano

Iras ladnie cie piecze widze, przez ten dziki szal nawet detektor zartu ci siada.

Wszystkie *current geny sie rysuja, moje Wii U zaraz po wyciagnieciu z pudelka juz mialo rysy, PS4 po pierwszym przetarciu, XO pewnie na dniach tez zlapie kilka. Ten blyszcacy plastik to jest najwieksze g.owno w tych wszystkich konsolach, kurzy sie nieziemsko szybko i rysuje jeszcze szybciej.

*dla wygody podciagnalem wii u pod status current gena, choc to takie pomiedzy

Wiem Bansai, Soul tylko tego nie ogarnia, smutną prawdą jest to, ze Xbox One jest prawie cały z tego plastiku wykonany, i boli to 2x mocniej na takiej powierzchni niż na małej powierzchni PS4.

Opublikowano

za co polecial moj poprzedni post? 

czy ktos z osob udzielajacych sie w twmacie D4 moze mi powiedziec, jak to jest ze nagle ten temat to spuscidolek, w ktorym zdarza sie porownywac ja do heavy rain, gdy tutaj ta gra gdy wywolana zostaje gaszona zawsze "press x to jason"? Xboty widze klapsow probuja traktowac jak jakas rasa wyzsza, a gdy przyjdzie co do czego, to sie jaraja ze maja wlasne "press x to jason". i ciesza sie ze maja "cos nowego". 

@down: hipokrytow wszedzie jest pelno, ale klapsy sie chociaz z tym nie kryja. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

za co polecial moj poprzedni post? 

czy ktos z osob udzielajacych sie w twmacie D4 moze mi powiedziec, jak to jest ze nagle ten temat to spuscidolek, w ktorym zdarza sie porownywac ja do heavy rain, gdy tutaj ta gra gdy wywolana zostaje gaszona zawsze "press x to jason"? Xboty widze klapsow probuja traktowac jak jakas rasa wyzsza, a gdy przyjdzie co do czego, to sie jaraja ze maja wlasne "press x to jason".

W żadnym obozie nie ma tylu hipokrytów co u zielonych.

Opublikowano

sony zapowiada miljony japońskich szrotów, które nawet nie opuszczą granic kraju kwitnącej wiśni, a tymczasem MS z nienacka wrzuca ekskluzywa na 9/10 od SWERY65 za piętnaście dolców. godne pochwały panowie:

q7cQXlP.gif

touch head for jason jeszcze nigdy nie było tak satysfakcjonujące.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.