Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Patrze w to forum i nie wierzę, jak można podważać ilość exów nie podając argumentów XD

Xbox One w tym roku dostanie tylko jedna dobrą grę Horizon 2,który wcale nie jest next genowy, tak samo dobry będzie na X360,tylko w niższej rozdzielczości.

No a na ps4 nie wyszła w tym roku żadna dobra gra póki co. I co TERAS panie majster?
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wyszła. inFamous: Second Son

Opublikowano

Xbox One w tym roku dostanie tylko jedna dobrą grę Horizon 2,który wcale nie jest next genowy, tak samo dobry będzie na X360,tylko w niższej rozdzielczości.

Czekaj, czekaj, czyli co, teraz roznica to tylko "nizsza rozdzielczosc", ale w przypadku multiplatform beczunia "Xbox one 999p lolo" i nagle rozdzielczosc ma znaczenie ?

Klapersy-hipokryci-choragiewki.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Wyszła. inFamous: Second Son

No, ale dla mnie to nie jest dobra gra i co TERAS?
Opublikowano

A dla mnie jest i co terasss?

Zdunek. Ori to nie ex.

Opublikowano

A dla mnie jest i co terasss?

Zdunek. Ori to nie ex.

Wychodzi na PS4?  :good:

Opublikowano

nie, ale mozna odpalic na kompie z  486 więc tez uwazam  ze z  tego taki ex jak z koziej.

Opublikowano

Wychodzi na PC, który nie jest konsolą, nie ma loga Xbox. Jest komputerem stacjonarnym, kolejną platformą po za x-boxem na jaką wychodzi gra. Czyli nie jest exem, bo pojawia się na więcej niż jednej platformie. Proste i logiczne.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

To nam trochę ubyło exów na PS4

Opublikowano

Zaraz znajdzie się klapiszcz, który będzie temu zaprzeczać bo drajwklap.

Niech wychodzi ta Bayonetta, trzeba kupić najlepszego current-gena w końcu.

To jeszcze nie masz?

son_i_am_disappoint.gif

Opublikowano

Klapy i ich podwójne standardy :) Jak coś wychodzi na PC to nie ex i każdy to może ograć, ale jak coś to podjarka Wiedźminem ( który będzie chodzić w medium na PS4)  i innymi multiplatformami gorszymi niż na piecyku. Fak lodżik.

Don: przepraszam, naprawię swój błąd (zakup PS4 przed Xbonem i Wii U) do końca roku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To nam trochę ubyło exów na PS4

Ciężko żeby coś ubyło z exów skoro nigdy nic nie było.

Klapy i ich podwójne standardy :) Jak coś wychodzi na PC to nie ex i każdy to może ograć, ale jak coś to podjarka Wiedźminem ( który będzie chodzić w medium na PS4)  i innymi multiplatformami gorszymi niż na piecyku. Fak lodżik.

Po pierwsze nigdy nie jarałem się Wiedźminem, bo mnie ta seria nie jara. Po drugie co twoje za przeproszeniem (pipi)enie ma wspólnego do rozmowy o tym co jest exem a co nie :D Zresztą już nie raz tu pisałem, że ogrywam dużo gier również na PC. Więc twój post jest inwalidą.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No to na PS4 nie ma exów bo każdą grę odpalam na Vicie w zdalnym ekranie, a druga sprawa to fakt że i Sony wydawałoby gry na PC gdyby mieli doświadczenie w branży. Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

:C

Opublikowano

A jak ktos nie ma Windowsa na PC a jednoczesnie odpala te gry to Ex czy nie ex?

Opublikowano

No to na PS4 nie ma exów bo każdą grę odpalam na Vicie w zdalnym ekranie, a druga sprawa to fakt że i Sony wydawałoby gry na PC gdyby mieli doświadczenie w branży. Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

strasznie zawiedziony jestem remote play - lag jest wg mnie bardzo odczuwalny, a brak fizycznych r2 i l2 i ich emulowanie tylnim panelem sprawia, ze bardzo mala liczba gier jest przez to grywalna

Opublikowano

Jeżeli już iść tym tropem to X360-X1, PC, PS3,PS4,Vita.

Opublikowano

Wszyscy wiedzą, że przeciętny klapek nie gra na PC. Zawsze ta sama śpiewka. Ostatnio, że PvZ to dobra giera też dowiedzieli się po premierze na PS4 pomimo tego, że wedle ich logiki mogli to odpalić pół roku wcześniej na mikrofali.

Opublikowano

strasznie zawiedziony jestem remote play - lag jest wg mnie bardzo odczuwalny, a brak fizycznych r2 i l2 i ich emulowanie tylnim panelem sprawia, ze bardzo mala liczba gier jest przez to grywalna

Lag powinien być nieodczuwalny, sprawdź ustawienia konsoli i routera. Brak klawiszy faktycznie wszystko rozdupca. 

Fajnie że Ori nie jest exem, miłego grania. Pewnie wszyscy kupicie. 

Opublikowano

Ja kupię Ori i to na XO i to w dniu premiery. Myyk

Opublikowano

yyy... co? :C 

Opublikowano

nie laczy mi przez router tylko bezposrednio przez ps4, lag w demku fify jak sterowalem na vicie doprowadzal mnie do szalu

Opublikowano

No już już, fajnie że staracie się dowartościować swoją platformę, ale jak ktoś ma do wyboru miedzy X1 i PS4 i ma kompa z biedry (tak jak klapy z tego forum) to line-upu nie oszukasz. Dobrze chociaż, że Sony ma darmowy online i tylko oni dają gierki w subskrypcji ... oh wait xD 

Ficuś: coś jest zdecydowanie nie tak u Ciebie. Ja nie mam żadnego laga (nieodczuwalny) przy bezpośrednim połączeniu PS4 z Vitą. Z drugiej strony nie sprawdzałem demka Fify (może tutaj leży problem).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co do Ori, to biorąc pod uwagę, że IP jest własnością MS, to im raczej wszystko jedno gdzie klapki kupią i tak w 100% będą finansować MS :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.