Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dawno tego tu nie było - ceny konsol/gier spadają a Ci się kłócą i śmieją że beka XD

Teraz będzie dyskusja że taniej = gorzej ? :D

Dla mnie to obniżki mogą być co tydzień - i nieważne którą konsolę mam - niech się biją o klienta.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ostatnio w CW panuje jakis alternatywny stan umyslu wiec nic mnie juz nie zaskoczy.

W ogole widze ze admini maja bardzo ladny obrazek pod nazwa grupy, no no, gratuluje gustu :sweat:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mendrek Microsoft Polska w pigułce:

Premiera Xone: MS olał Polskę, nawet nie reklamuje konsoli.

Dzisiaj: MS trwoni kasę na reklamy.

Fix'd

Kolejny dzień, kolejny raz klapki masakrują samych siebie. 20 funtów taniej konsola? O ku.rwa microsoft chyli się ku upadkowi.

Raczej self ownage botòw, ktòrzy bronią BRAK poważnej obniżki XO, w jego dość smutnej sytuacji.

Opublikowano

infamous second son w euro za 130, czy to możliwe aby gra tak szybko taniała?

A YETI dalej nie ograł.

No to biorę.

bo spłaca jeszcze tę swoją plazmę 50 cali i nie ma już na gry

Nie obrażaj mnie, po pierwsze najlepszy LED 2013 według EISA, a nie jakaś plazma, po drugie 55 cali, a nie biedackie 50, a po trzecie płaciłem gotówką z góry, na co pan z sony center był zdziwiony i przekonywał mnie że lepiej na raty.

https://www.youtube.com/watch?v=WAWGbtKMzz0

a tak poważnie zauważyłem że tv-ik mi sie psuje :<

muj miszcz!!1

Opublikowano

kuffar plays GTA, we make our own GTA #ISIS

Opublikowano

Co do obniżki Xbona, sam planuje kupno konsoli wraz premierą H5, mam nadziej, że wówczas ten złom będzie kosztował tyle ile jest wart, czyli z 1000zł. Może cena będzie jeszcze niższa, jak microsoft postanowi się wycofać z rynku konsol i zrobi takie promocje jak Avans.

Microsoft(xbon) = Avans

Bomba prawdy na dziś.

Opublikowano

Bomba prawdy na dziś.

Weź może zapisz się do alphy bloodborne żebyś nie poległ tak jak z Demon's Souls bo teksty dzisij wybitnie słabe masz

Opublikowano

przy zapisywaniu do tej alphy robią jakiś test na znajomość gier from? ile punktów dostałeś yeti?

Opublikowano

Bomba prawdy na dziś.

Weź może zapisz się do alphy bloodborne żebyś nie poległ tak jak z Demon's Souls bo teksty dzisij wybitnie słabe masz

Już zapisany, na dwa konta.

Na dobry początek dnia trochę designerskiego geniuszu ludzi z Japonii.

maxresdefault.jpg

Ascani_PS4-48.jpg

whiteps4-2.jpg

Też wam drygnął?
Opublikowano

sterylnie, zero charakteru. jak z niskich lotów science-fiction.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

przy zapisywaniu do tej alphy robią jakiś test na znajomość gier from? ile punktów dostałeś yeti?

Jako 1wszy fanboy tak zacnego i szanowanego na całym świecie forum i osoba, która szanuje marke plejstejszon i głosi bomby prawdy o konkurencji, wszelkie bety mam z góry zaklepane.

sterylnie, zero charakteru. jak z niskich lotów science-fiction.

kłamiesz

Opublikowano

Nie no, ale biala to jednak jest piekna.

Opublikowano

xbon swoim designem przypominającym magnetowid oddaje hołd złotej erze vhs na której wszyscy się wychowaliśmy.

Nie no, ale biala to jednak jest piekna.

nie tak piękna jak biały magnetowid.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

obie biale cudaczne i obie czarne bazarowe

Opublikowano

Srebrna bylaby najlepsza.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o PS4, czarna>biała, jeżeli chodzi o xbona rozwolnienie>czarna, biała. Tak to mniej więcej wygląda.

Opublikowano

ten z kolei piękny opancerzony magnetowid to jak musisz grać w terenie. ostrzał artyleryjski, kule świszczące nad uchem, a ty delektujesz się szeroka gamą wspaniałych gier ekskluzywnych i tych multiplatformowych spoczywających na twoim jednoterabajtowym dysku twardym:

10207667.jpg

xbox one - najlepsze miejsce do grania.

Opublikowano

Idealny na grzybobranie.

Opublikowano

otóż to. nawet acziwy sobie sprawdzisz, nie to co na ps4 które musi być always online !

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem podniety designem ps4. Świecące lekko krzywe pudełko meh, ale pewnie i tak to najładniejsza wersja patrząc co sony zawsze robi w wersjach slim to się boje jak tandetny będzie 4 slim.

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem podniety designem ps4. Świecące lekko krzywe pudełko meh, ale pewnie i tak to najładniejsza wersja patrząc co sony zawsze robi w wersjach slim to się boje jak tandetny będzie 4 slim.

jest okropna, ale nie aż tak jak ten szrot ps3 designem przypominający chlebak. pamiętamy również pierwszy design dual shocka 3 który wyglądał jak rogalik. pasowały do siebie.

original.jpg

co oni ćpią?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Witajcie zieloni przyjaciele  :bye:    czy ktoś wie/potrafi znaleźć jak nazywa sie same audio z tej gry?  dobrze sie słucha tego podczas pisania czegoś

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ale ja sie designem ps4 nie podniecam - po prostu uwazam ze biale ps4 jest sporo sporo ladniejsze niz straszaca bazarem czarna, ostatnia sliczna stacjonarka od sony to ps2fat

Opublikowano

Mejm to chyba znalazł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.