Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

top10 gier odchodzacej generacji

10 Call of Duty 4: Modern Warfare

9 LittleBigPlanet

8 Bayonetta

7 Super Street Fighter IV

6 Red Dead Redemption

5 Grand Theft Auto V

4 Portal

3 The Last of Us

2 Super Mario Galaxy

1 Dark Souls

Zero, powtórzę, ZERO, Z E R O, eksow na x360. Z xbonem będzie to samo, 2,3 serię przez całe życie tego złomu, czyli jeszcze jakieś 2 lata, później na tir i na pustynie zakopać nadwyżki.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

chu.jowa lista. jakby uczyli się od najlepszych to byłyby na niej po dwie części lbp i super mario galaxy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

LOL, a gdzie Uncharted, God Of War, Heavy Rain czy Lair? Beka nie lista

Opublikowano

top10 gier odchodzacej generacji

10 Call of Duty 4: Modern Warfare

9 LittleBigPlanet

8 Bayonetta

7 Super Street Fighter IV

6 Red Dead Redemption

5 Grand Theft Auto V

4 Portal

3 The Last of Us

2 Super Mario Galaxy

1 Dark Souls

Zero, powtórzę, ZERO, Z E R O, eksow na x360. Z xbonem będzie to samo, 2,3 serię przez całe życie tego złomu, czyli jeszcze jakieś 2 lata, później na tir i na pustynie zakopać nadwyżki.

w tych 10 masz 2 exy na ps3, 1 na wii i 7 multiplatform wiec to nie tyle pokazuje, ze x360 to szrot tylko ze swiatem rzadza multiplatformy, a exy sa na wymarciu

Opublikowano

No i the walking dead na pierwszym miejscu obowiązkowo.

Opublikowano

co za przebrzydłe klapy w tym edżu pracują to ja nawet nie. UNSUBSCRIBE.

Opublikowano

Co tam robi LBP to ja nie mam pojęcia. xD

Opublikowano

Co tam robi LBP to ja nie mam pojęcia. xD

zasluzenie - jedynka to byla rewolucja w chwili kiedy wychodzila - takiego edytora i leveli tworzonych przez spolecznosc nie miala zadna platformowka przed, nawet sam singiel nie byl zly, choc oczywiscie wkurzala ta bezwladnosc w skoku :P

Opublikowano

TOP 10 JANUSZA GENERACJI:

1. Uncharted 2

2. Uncharted 3

3. Gears of War 2

4. God of War 3

5. Assassin's Creed (1&2&3&4&5&6&7)

6. GTA V

7. Call of Duty (4&5&6&7&8&9)

8. RE6

9. Mortal Kombat 9

10. jakiś chu.jowy exa na x360 (halo któreś, nie wiem)

Opublikowano

Czemu obrażasz markę grand theft auto Mateuszu?

Opublikowano

Nie zrozum mnie źle, 17 września po północy odbierałem swoją paczkę z paczkomatu na stacji benzynowej i przed końcem września ukończyłem grę na 100%, ale niepoważne wydaje mi się stawianie tej gry w szeregu najlepszych gier generacji.

Opublikowano

Bo się nie znasz.

Opublikowano

1. Uncharted 2

2. Uncharted 3

3. Gears of War 2

4. God of War 3

6. GTA V

8. RE6

9. Mortal Kombat 9

9 i 10 super gierki, resztę zaorać. no pudziany jeszcze na upartego.

Opublikowano

1. Uncharted 2

2. Uncharted 3

3. Gears of War 2

4. God of War 3

6. GTA V

8. RE6

9. Mortal Kombat 9

Brakuje Battlefielda, Mass Effecta, Skryima, Fify.  

Nie zrozum mnie źle, 17 września po północy odbierałem swoją paczkę z paczkomatu na stacji benzynowej i przed końcem września ukończyłem grę na 100%, ale niepoważne wydaje mi się stawianie tej gry w szeregu najlepszych gier generacji.

Dlaczego niepoważne?

Opublikowano

To niech moze kazdy poda swoje top 10 skoro nigdy, nie wazne, jakie sie ukaze to jest (pipi)owe. Oczywiscie wszystkie swietne gry, ktore sa także popularne nie zaslugują na miejsce w tej zacnej topliście, bo sa dla januszy xD Wy tak na serio teraz czy trollujecie ? ;p

PS. Czasami mi sie zdaje, ze nie czerpiecie juz radosci z grania :(

Edytowane przez terror

Opublikowano

Dlaczego niepoważne?

Ot, napisałem prowokacyjnego posta z tym top 10 i widać chwyciło. Takie mam zdanie o gtav i nie ma co o tym dyskutować.

@terror w sumie moglibyśmy zrobić temat top 25 of all time, nie żeby to jakoś potem niepotrzebnie sumować tylko z ciekawości, kto jakie gry lubi :)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

to ja jestem w takim razie janusz bo ja w moim top10 na pewno dalbym uncharted2 i mortal kombat9

Opublikowano

Mate, napiszesz swoje szczere top 10, bo jestem ciekaw ;p ?

Edit. Bardzo dobry pomysl z tym top25 :)

Edytowane przez terror

Opublikowano

ja bym wrzucił stuntman ignition i burnout paradise <anty-janusz>

Opublikowano

Dlaczego niepoważne?

Ot, napisałem prowokacyjnego posta z tym top 10 i widać chwyciło. Takie mam zdanie o gtav i nie ma co o tym dyskutować.

o jej ty trolu przebrzydły, no ja cie nie mogę. tutaj nie chodzi o to, że ja się bulwersuje bo mam to w du.pie, ale chętnie bym poznał opinie twoją dlaczego nie można stawiać GTA V jako jednej z najlepszych gier poprzedniej generacji. No i twoje top 10 chętnie tez bym obczaił.

Opublikowano

GTA V, no dobra giera, takie 8 z minusem.

Na pewno lepsza niż <ziew>GTAIV

Opublikowano

No to oczywiste.

Opublikowano

Dlaczego niepoważne?

o jej ty trolu przebrzydły, no ja cie nie mogę. tutaj nie chodzi o to, że ja się bulwersuje bo mam to w du.pie, ale chętnie bym poznał opinie twoją dlaczego nie można stawiać GTA V jako jednej z najlepszych gier poprzedniej generacji. No i twoje top 10 chętnie tez bym obczaił.

Moje top 10 jest w odpowiednim temacie, ale ja gram głównie na pc więc nie jest, powiedzmy, miarodajne.

Dlaczego nie stawiam GTAV w top generacji? Bo nawet nie jest w top części GTA, nie jest wyjątkowa jak IV, nie zapewnia tyle "sandboxowej" zabawy co IV. Jest kolejną częścią GTAV wyróżniającą się od innych tylko rozmachem. 

Opublikowano

No to oczywiste.

Co za bezguścia.

@mate ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.