Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie żeby na PS4 była cała ich masa... Taki zastój w branży jest idealną pożywką dla raków branży w postaci EA i Ubi.

PS4 też bida, nie oszukujmy się.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wartych uwagi gier na xboxa jest co najmniej 5. do końca roku dojdą jeszcze ze 3. proszę nie siać takiej ohydnej dezinformacji.

Opublikowano

Zapomniałem dodać jeszcze Activision, które ostatnio wydało system sellera w postaci Destiny...

Świadczy to tylko o tym, jak słaba jest kondycja branży. Jedynie Janusze mogą być zadowoleni, właśnie wyszła Fifa odcinek 4586 Super Messi Edition.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

prosze sie grzecznie odpier,dolic of tegorocznej fify i tegorocznego pesa bo obie odslony to najlepsze czesci a)w przypadku fify w jej historii b) w przypadku pesa od czasow ps2

jak ktos lubi gry pilkarskie to w tak dobre odslony nie mial okazji grac przez caly cykl zycia ps3

ale procz tego to fakt, 2014 ssie jesli chodzi o tytuly na next geny przeokrutnie

Opublikowano

2014 ssie 

Ten rok nie był aż taki zły, jeśli się miało kilka platform. Przykład kombinacji:

Xbox One -> Forza Horizon 2/remake Halo 2

PC -> Risen 3/Wasteland 2

PS4 -> DriveClub/Infamous

Wii u -> Mario Kart 8/Donkey Kong Country: Tropical Freeze

+ kilka dobrych multiplatform pokroju Obcy Izolacja, Project CARS, Lords of The Fallen czy The Evil Within.

Opublikowano

To już gorzej niż klapy broniące w TLoU, w które jeszcze nie grali, bo nie było w plusie.

W tym temacie jest też kilka botków broniących zaciekle XO a pada nawet w rękach do tej konsoli nie trzymali.

To by było fajne - lepsza grafa i normalny kontroler + acziwmenty i trofea.

Co to za czasy, żeby achievmenty/trofea przyciągały ludzi do gry.

Horizon 2 - 85 na MC i spada :((

Jak żyć

Przecież to dobra ocena. Chyba nie liczyłeś, że będzie 90+?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

To już gorzej niż klapy broniące w TLoU, w które jeszcze nie grali, bo nie było w plusie.

W tym temacie jest też kilka botków broniących zaciekle XO a pada nawet w rękach do tej konsoli nie trzymali.

To by było fajne - lepsza grafa i normalny kontroler + acziwmenty i trofea.

Co to za czasy, żeby achievmenty/trofea przyciągały ludzi do gry.

Horizon 2 - 85 na MC i spada :((

Jak żyć

Przecież to dobra ocena. Chyba nie liczyłeś, że będzie 90+?

Przecież to najlepsze co jest w grach!

Opublikowano

prosze sie grzecznie odpier,dolic of tegorocznej fify i tegorocznego pesa bo obie odslony to najlepsze czesci a)w przypadku fify w jej historii b) w przypadku pesa od czasow ps2

jak ktos lubi gry pilkarskie to w tak dobre odslony nie mial okazji grac przez caly cykl zycia ps3

ale procz tego to fakt, 2014 ssie jesli chodzi o tytuly na next geny przeokrutnie

Trochę smutne jest to, że co roku wydają grę i dopiero teraz, po 20 latach robienia ciągle tej samej gry udaje im się, jak to mówisz, zrobić coś, co jest ewidentnie lepsze od poprzednich odsłon.

Coroczne śledzenie/kupowanie 'nowej' fify/pes to prawie tak, jak głosowanie w każdych wyborach na bandę czworga.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

wypraszam sobie, ja trzymałem. bardzo wygodny. na pewno bardziej od tego szrota ds4 z symetrycznymi gałkami jak z bazaru i latarką.

Opublikowano

Risen 3 dobrą gra co ja czytam.

Opublikowano

Risen 3 dobrą gra co ja czytam.

A grałeś, że już mędrkujesz?

Opublikowano

A ty?

Opublikowano

Dobrą, ale tylko na PC, bo na konsolach jak zwykle Piranha odwaliła kaszanę. 

Opublikowano

Piranha nie umie robić gier na nic.

Opublikowano

Może Riseny mają ciągle te same błędy i przestarzałe mechanizmy, ale klimatu i grywalności im odmówić nie można. Trójka za to jest lepsza od dwójki. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

A ty?

Tak, Twoja kolej. Trójka po chvjowej 1 i średniej 2 jest naprawdę ok.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie grałem w 3. Ale dla mnie każda gra od PB to nie grywalny crap.

Opublikowano

Gothic 1 i 2 GOTY. 3 i ZB też skończyłem, ale tylko 1 i 2 uważam za dobre/świetne gry.

Opublikowano

Po co grać w slabe gry jak można grać w dobre?

Opublikowano

Bo miało się za dużo czasu i z sentymentu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wartych uwagi gier na xboxa jest co najmniej 5. do końca roku dojdą jeszcze ze 3. proszę nie siać takiej ohydnej dezinformacji.

Wliczając Ori, którym się tak jarasz i wymieniasz wśród najlepiej zapowiadających się exów?

A gdy ktoś wspomni o Transistor jako super grze na PS4, to z krzaków wyskakuje teka, że on to może przecież ograć na peceta i żaden z tego ex.

Szkoda że jest na to głuchy w przypadku Ori, które na PC też wychodzi.

#Xboxowahipokryzja #takwaswychowano

Opublikowano

przecież klapy nie grają na pececie. ale w tej trójce nie ma ori. poza tym niejednokrotnie pisałem, że tranzystor to jeden z ciekawszych exów na ps4.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Wszyscy wiemy jak jest, Ty... Ty przystojny skur.wysynu

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.