Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prosze, PSN tak muli ze gier nawet nie mozna odpalic (po wiecej zapraszam do tematu awaryjnosc PS4)

@ragus

Mordor dla mnie to czarny kon tego roku, mowa o multiplatformach rzecz jasna. Mysle ze pisanie chu.owy to lekka przesada.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zachowuje się jak dziecko, powinien przyjąć na klatę fakty a nie jakieś argumenty z rękawa o 900p, zero godności. 

To jest cw. Tutaj faceci dobiegający, lub przekraczający już trzydziestkę nołlajfią dogryzając sobie nazwajem tendencyjnymi dissami o gierki dla dzieci. Tu nie ma miejsca na godność.  

Żenada.  :sleep:

btw, ktoś zna jakiś inny, fajny program do robienia gifów? bo chce zrobić sobie parę o jakości por. do tych wklejanych przez fanka z forzy, czy driveclub, a  na gifyoutube wychodzi taka sraka:

vbnPDN.gif

to ważne.

w ramach wdzięczności mogę nawet poudawać bota przez dobę. 

Opublikowano

gifcam

Opublikowano

dziękuje zielony bracie

Opublikowano

możesz mnie nie obrażać taknie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

a to w takim razie przepraszam. 

ale serio, dziękuję no.

Opublikowano

Twórcy NBA 2K15 chwalili w materiałach przedpremierowych mechanizm skanowania twarzy, który pozwala graczom na umieszczenie swojej facjaty na zawodniku. Cóż…

killme.png

Więcej pod linkaczem.

Skisłem :D

Źródło: http://arhn.eu/2014/10/otworz-bramy-piekielne-skanujac-swoja-twarz-nba-2k15/

Nie zasnę w nocy.

Opublikowano

Ktoś testował ten system skanowania twarzy?

Opublikowano

czas iść spać, już czuję jak w łóżeczku będę sobie marzył o tych wszystkich p... :nyam1:  :blush:  :wub:

Opublikowano

Wlaczam ps4, wlaczam store... probuje wlaczyc store ponownie ... wylaczam PS4.

CW na bok, to sie robi powoli kur.a zalosne z tym PSNem. I jeszcze kaza nam placic za cos co na PS3 dzialalo o niebo lepiej jak bylo za darmo.

Opublikowano

to co yeti, za minutę odpalasz drajwklub? zdaj relację, czekam motnzo. i weź mi zarezerwuj jedno miejsce w klubie jak już się dorobię plejstacji.

Opublikowano

CW na bok, to sie robi powoli kur.a zalosne z tym PSNem. I jeszcze kaza nam placic za cos co na PS3 dzialalo o niebo lepiej jak bylo za darmo.

parę premier w jeden dzień i jeszcze patch do Diablo, no nie oczekujmy za wiele.

Opublikowano

Czytam, że gra nie zachwyca. Według mnie powinna. Tyle szumu i tak naprawdę ta gra pokazuje wszystkie bolączki obecnych trendów na rynku gier. Przez tyle stron kłócicie się tu o grafikę, wrzucacie screeny i gify z dc. Rzeczywiście, mamy nową generację i grafika jest ważna. Z tym, że tak jak i Wy, tak samo twórcy grywalność, fun z gry zepchnęli na dalszy tor. Najważniejsze są te cyferki bo inaczej "beka z klapów/botów xdddd" Kolejna sprawa, liczy się tylko kasa. Za grę płacimy 250 zł i jeszcze będziemy dostawać kolejną bolączkę czyli dlc. Według mnie dlc to żałosna praktyka. Rozumiem dodatki do gier na osobnej płycie (diablo,rdr) ale dlc świadczy jak dla mnie tylko o tym, że gra jest niedokończona, a paradoksalnie na tym zarabia i sięga do portfeli graczy. Drive Club tyle razy przekładany i niedokończony...cyrk. Kolejna sprawa, problemy z grą w sieci i ciągle jakieś problemy z psn. 250 zł i nie możemy pograć? 1600zł i człowiek w weekend nie może pograć bo psn leży? Wobec typowej gry czyli załóżmy ocenionej 8\10, obrazki z forza killerem są żałosne. Ja nie twierdzę, że DC nie sprawi mi wiele radości, ale jak na taki hype ta gra powinna roznieść system i własnie tego się spodziewałem. Podsumowując, reklama dźwignią handlu, a DC zarobi bardzo dużo kasy i to jest najważniejsze dla twórców. A my pójdziemy do sklepu i wyłożymy te 250 zł, ciesząc się i grając w dobry tytuł. Świadomy gracz, nie fanboy(są tu tacy?) odczuje duży niedosyt. Nadal zamierzam kupić ps4 i jestem zwyczajnie smutny pisząc o tych wszystkich rzeczach, ale liczę na dużo lepsze tytuły. Nie oszukujmy się, na chwilę obecną ps4 nie posiada system sellera na taką skalę jak Forza motorsport 5.

Ale super post - myślałem sobie, aż tu ostatnie zdanie z FM5. Porażka stary. Z innej beczki - kolekcja Halo jara mnie niesamowicie. Przypomina mi wspaniałe chwile z pierwszym  xboxem. Choć i tak wtedy konkurencja bawiła lepiej. Jak i teraz. Ale pierwszy xbox walczył jak równy z równym.

Opublikowano

parę premier w jeden dzień i jeszcze patch do Diablo, no nie oczekujmy za wiele.

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne. Kolejny dzień kolejna beka z szrota od sony, psn nie działa, drivecrap ledwo 74%, 900p w Unity :lol:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne, twarz otwarta na sra,kę od sony.

jezu, przerabialiśmy to już nieraz. przy wylaczonym psn łatwiej jest włączyć jakiegoś singla i go dokończyć w końcu, albo film obejrzeć. trzeba widzieć plusy w każdej sytuacji.

Opublikowano

Przypomina mi wspaniałe chwile z pierwszym  xboxem. Choć i tak wtedy konkurencja bawiła lepiej. Jak i teraz. Ale pierwszy xbox walczył jak równy z równym.

Z PS2? 155 baniek vs. 25? Ninja Gaiden vs. dylogia GoW, trylogia DmC, kwadrylogia Onimusha?

ZgRr8.gif

Opublikowano

Ja chciałbym tylko potwierdzić, że model jazdy w Forzy 5 jest wybitny (jeśli chodzi o symulację), nie ma nic bardziej zbliżonego do prawdziwej jazdy autem na chwilę obecną. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia czemu ma takie oceny, a nie lepsze, jako fan serii najmniejszą różnicę widziałem między 3ką, a 4ką. To 4ka powinna mieć oceny 5ki, a 5ka czwórki. No ale 4ka z asystami to arcade w porównaniu do 5ki. Jest sporo nowych miejscówek (w 4ce była chyba 1 czy 2...), model jady praktycznie idealny, brakuje tylko zmiennych warunków pogodowych i pór dnia żebyśmy otrzymali symulację idealną.

Także wiecie, jak chcecie porządne wyścigi po torze to tylko Xbox, ewentualnie dalsze czekanie na GT7 i życie złudzeniami, że GT to najlepszy symulator.

Opublikowano

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne. Kolejny dzień kolejna beka z szrota od sony, psn nie działa, drivecrap ledwo 74%, 900p w Unity :lol:

A to Unity na One jest w 1080p?

Opublikowano

Kingdom Come ma się dobrze, wciąż celuje w 2015. Nowe screeny:

qbcakwi2pam2dybt_kcd_f7epj.jpg

qbcakwi2pam2dybt_kcd_p8d1e.jpg

qbcakwi2pam2dybt_kcd_3rimr.jpg

Tu trailer nowy:

Opublikowano

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne, twarz otwarta na sra,kę od sony.

jezu, przerabialiśmy to już nieraz. przy wylaczonym psn łatwiej jest włączyć jakiegoś singla i go dokończyć w końcu, albo film obejrzeć. trzeba widzieć plusy w każdej sytuacji.

Jezu jak masz ps3 to ok da się to przeżyć (w 2014 beka) ale nie na nowej generacji.

A to Unity na One jest w 1080p?

A co mnie one?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

(pipi)a, wszedłem z ciekawości zobaczyć co tam ludzie piszczą o driveclubie i właśnie trwają negocjacje kto z kim będzie w klubie, bo tylko kilka osób się mieści xD Nazwa tej gry to jakiś ostry żart.

Opublikowano

sony takie niedobre. mogło sypnąć więcej ubi. xD

Opublikowano

piękne te screeny z kingdom come. widać, że gra ma dusze. ten kogut <3.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja chciałbym tylko potwierdzić, że model jazdy w Forzy 5 jest wybitny (jeśli chodzi o symulację), nie ma nic bardziej zbliżonego do prawdziwej jazdy autem na chwilę obecną. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia czemu ma takie oceny, a nie lepsze, jako fan serii najmniejszą różnicę widziałem między 3ką, a 4ką. To 4ka powinna mieć oceny 5ki, a 5ka czwórki. No ale 4ka z asystami to arcade w porównaniu do 5ki. Jest sporo nowych miejscówek (w 4ce była chyba 1 czy 2...), model jady praktycznie idealny, brakuje tylko zmiennych warunków pogodowych i pór dnia żebyśmy otrzymali symulację idealną.

Także wiecie, jak chcecie porządne wyścigi po torze to tylko Xbox, ewentualnie dalsze czekanie na GT7 i życie złudzeniami, że GT to najlepszy symulator.

Jak to czemu taki oceny ma 5 ? Bo miała biedną zawartość , nadal pod tym względem odstaje na tle poprzedników , należny też pamiętać o s(pipi)onym aktualnie poprawionym systemie ekonomi. Patrząc jak się 5 prezentuje oceny ma takie jak powinna ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.