Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oferta z ShopTo :

Untitled-3.jpg

Po co komu wsteczna kompatybilność jak całą generację możemy wydać ponownie :pinch:

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie rozumiem co tutaj robi wersja PC skoro to zawsze było HD.

Opublikowano

To niestety efekt zbyt długiego trwania poprzedniej generacji - gry były juz mocno ograniczone sprzetowo to i twórcy chcą pokazać cos wiecej (i dodatkowo zarobić, bo ludzie sie rzucają na to tak czy siak).

Opublikowano

Przy kolekcji Halo teraz wszystkie te pojedyncze remastery w pełnej cenie wypadają bardzo blado :P

Opublikowano

To niestety efekt zbyt długiego trwania poprzedniej generacji - gry były juz mocno ograniczone sprzetowo to i twórcy chcą pokazać cos wiecej (i dodatkowo zarobić, bo ludzie sie rzucają na to tak czy siak).

Jeśli ma być to taka zmiana jak w przypadku TR to nie mam nic przeciwko , ale jak ma być to po prostu port starej wersji PC to niech sobie w dupę wsadzą.

Opublikowano

Jak to wygląda   :ninja:  no i miliard drzew pewnie.

Forza 5 =/= Jak to wyglada

Oferta z ShopTo :

Untitled-3.jpg

Po co komu wsteczna kompatybilność jak całą generację możemy wydać ponownie :pinch:

Haha, Sleeping Dogs HD na PC XDDD ...

Sory, gralem w te wersje wraz z dniem premiery.

Przy kolekcji Halo teraz wszystkie te pojedyncze remastery w pełnej cenie wypadają bardzo blado :P

Zgadzam sie, co jak co ale 60$ za tyle czesci Hejlo to calkiem niezla oferta. Must have kazdego Xbonera.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z teksturami HD na PC wyglądają bardzo dobrze. Nawet teraz.

Opublikowano

Sleeping Dogsy są IMO za brzydkie, żeby ich reedycja miała sens.

1PyRLgN.jpg

Wyglądają porządnie, bez przesady.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

bez zmiennej pory dnia i zmiennej pogody dalej....

nurb w gt5/gt6 >>>>>>>>>>>>>>>>>> nurb w f5

Opublikowano

30 ludziom zrobienie jednej trasy zajęło 13000 roboczogodzin.

A ludzie się dziwią, że jakieś gry mają być dopiero w 2015...

Opublikowano

Z tematu o DS4:

Te problemy można rozwiązać samemu bez oddawania pada do serwisu. Nie ma on jeszcze tak poważnych awarii żeby to było konieczne.

• Light Bara zaklejasz taśmą izolacyjną i nie przeszkadza.
  • Słabą baterie od DS4 zamieniasz na baterie od DS3 i czas grania wydłuża się do 12 godzin (wiem bo w swoim wymieniłem)
  • Gumki na analogach jak się zetrą można wstawić zastępcze i lepszej jakości. 
  • skrzypienie? hmmm nie spotkałem się z tym.

Robi się z tego niemal kontroler do samodzielnego montażu ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Z tematu o DS4:

Te problemy można rozwiązać samemu bez oddawania pada do serwisu. Nie ma on jeszcze tak poważnych awarii żeby to było konieczne.

• Light Bara zaklejasz taśmą izolacyjną i nie przeszkadza.
  • Słabą baterie od DS4 zamieniasz na baterie od DS3 i czas grania wydłuża się do 12 godzin (wiem bo w swoim wymieniłem)
  • Gumki na analogach jak się zetrą można wstawić zastępcze i lepszej jakości. 
  • skrzypienie? hmmm nie spotkałem się z tym.

Robi się z tego niemal kontroler do samodzielnego montażu ;)

spóźniłeś się z tym postem :) rozmowy o ds były wczoraj :D

Opublikowano

Maciomaniak jaka (pipi). Nagle ds4 jest słaby.  :teehee:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

...

Śmieje się z takich porad, nigdzie nie napisałem, że DS4 jest słaby. Ogarnij cycki.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Akurat jak jeszcze mialem PS4 to w moim DS4 skrzypial lewy ''cycuszek''. Z drugiej strony, analogi sie nie wytarly i triggery nie wylecialy wiec chyba mialem jednego z mocniejszych egzamplarzy :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No mi lewy trigger zaczal wczoraj skrzypiec, interpretuje to jako jeki z zachwytu podczas fragowania w Destiny. Jednak cala reszta tip-top, poza tym mam juz DS4 z nowymi fabrycznymi nakladkami, nie ta guma z bazaru co byla w zestawie z headsetem chyba. Zastanawia mnie wlasnie kiedy podmienili te nakladki, bo poki co po ostrych sesjach nawet troszke sie nie starly.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No mi lewy trigger zaczal wczoraj skrzypiec, interpretuje to jako jeki z zachwytu podczas fragowania w Destiny. Jednak cala reszta tip-top, poza tym mam juz DS4 z nowymi fabrycznymi nakladkami, nie ta guma z bazaru co byla w zestawie z headsetem chyba.

W dotyku jest jakoś inaczej? Jak to wygląda? :) Możesz dorzucić jakiegoś screena?

Opublikowano

Jak zmienisz avatar to wrzuce :teehee:

Opublikowano

Jak zmienisz avatar to wrzuce :teehee:

Właśnie planowałem to zrobić, więc możesz już szykować fotkę ;)

Opublikowano

easye jak zwykle popłynął - obie konsole są kilka miesięcy na rynku, Xone jeszcze nie ma gdzieś w kilkudziesięciu krajach, a PS4 nie ma nawet 2x więcej od Xone.

Ale sprzedaje się 3/4x lepiej od Xone :P

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia:

PS4-logo.png   201,630

WiiU-logo.png   187,028

3DS-logo.png     78,397

XOne-logo.png     52,180

PS3-logo.png     49,267

X360-logo.png     36,015

PSV-logo.png     27,487

PSP-logo.png     11,003

Wii-logo.png      7,681

Sprzedaż w tym roku:

PS4 -  3,7 mln

Xbox One - 1,5 mln

Łączna sprzedaż:

PS4 - 8,1 mln

Xbox One - 4,5 mln

Xbox na kolanach i ma pełne usta,  żaden k.n.u.r spencer tego już nie zmieni. Początkowa wysoka sprzedaż xboxa one wynikała z tego że kupił go najbardziej zatwardziały pseudo konsolowy xkmiocki beton któremu nie przeszkadza bycie tarzanym w gównie przez swoją ukochaną firme. Na szczęscie nie było zbyt dużo tych podgraczy, jakieś 3 miliony. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

RNmpjQT.jpg

Dla porownania, premierowy DS4:

ds4us.jpg

W dotyku ten "grzybek 2.0" jest bardziej chropowaty oraz kciuk sie nie zsuwa tak jak czasem sie to zdarzalo w tym starszym.

Opublikowano

Różnicę widać gołym okiem, dobrze że coś z tym zrobili. Dzięki za zdjęcia :)

Opublikowano

Bansai: brałeś ten zestaw z W_D i Trialsami?

Opublikowano

Bansai: brałeś ten zestaw z W_D i Trialsami?

Tak, w tym zestawie byl ten pad.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.