July 23, 201412 yr Będzie lepsze niż nowa część o szukaniu właściciela miecza świetlnego. Tru story czy to było w materiałach z ep 7 które ostatnio gdzieś tam wyciekły? Edited July 23, 201412 yr by ofsajd
July 23, 201412 yr Author lepiej napisz co sądzisz o tej bajce dla dzieci bo ja się umiarkowanie jaram.
July 23, 201412 yr Mam nadzieje że nikt nie otworzy tego spoilera gdzie czeka spoiler z fabuły który rozpyerdala mózgi.
July 23, 201412 yr No to polecisz za offtop bo fabula nie dotyczy tego tematu. lepiej napisz co sądzisz o tej bajce dla dzieci bo ja się umiarkowanie jaram. Umiarkowanie. Znow nowy bohater kontra Imperium. Cos wybuchnie, gdzies poleca, bedzie gonil ich inkwizytor itd. Czekam az zrobia cartoona z vaderem, ktory bedzie mordowal ostatnich jedi.
July 23, 201412 yr Author to właśnie inkwizytor na rozkaz vadera ma mordować ostatnich jedi, no ale może i sam vader się pojawi w którymś momencie. swoją drogą podobno sam nie jest sithem, ale dzierży podwójny miecz świetlny niczym darth maul. Edited July 23, 201412 yr by tk___tk
July 23, 201412 yr No to moze cos z tego bedzie. A jak clone wars? Dojechalem do drugiego sezonu i nie mialem sily. Dalej lepiej? Moze na fali hajpu na nowa baje dokonczylbym clony.
July 23, 201412 yr Author clone wars jest wg. mnie super. sam kończę piąty, a jeszcze mini-sezonik numer 6 w kolejce. super balans lekkich i przyjemnych (arc z przygodami odziału robotów <3) i cięższych historii (wątek maula z mechanicznymi nogami i jego brata) historii. jeśli rebels będzie trzymał chociaż podobny poziom to będę kontent.
August 12, 201412 yr Author mała próbka przed godzinnym specjalem który rozpocznie serię: chopper > r2d2
October 8, 201411 yr Tak. Trochę raził sztucznością, nie wynikającą wyłącznie ze sterylnego stylu graficznego. Wydawał mi się taki oklepany. Czuć również, że to produkcja skierowana ściśle do dzieciaków. Obejrzę sobie drugi odcinek, ale ogólnie mnie nie porywa.
October 8, 201411 yr Author mi się podobało. fajne postacie i dużo akcji. sezon drugi potwierdzony swoją drogą.
October 19, 201411 yr Author podczas emisji pierwszego odcinka na abc mają pokazać dodatkową scenę z vaderem \m/. drugi odcinek bardzo spoko no i szybko pojawiają się dobrze znane postacie.
April 19, 201511 yr https://www.youtube.com/watch?v=Av8GjpGK98A Drugi sezon zapowiada się fenomenalnie.
April 19, 201511 yr Author właśnie podjarałem się trochę na sw i sobie dokańczam sezon. starcie z inkwizytorem, w którym ezra nadyła na niego i stormtrooperów te kosmiczne tygrysy .